PANDEMONIUM

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
trup
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: PANDEMONIUM

23-03-2012, 15:18

Nirnaeth i zwłaszcza Twoje ulubione Holy Death... taki znafca... wstyd!
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
Lykantrop
mistrz forumowej ceremonii

23-03-2012, 15:19

trup pisze:KOPIUJĄ!??!?!?! Kurwa człowiecze... mylisz pierwotną inspirację Celtic Frost, Hellhammer, Samael z KOPIOWANIEM. Eee... gadaj z dupą to Cię osra... nie chce mi się. Z tym Behemothem to jest tak, że cokolwiek ktoś nie zrobi, to na pewno kopiuje Behemoth... no porażka. Watain... Ajattara... może jeszcze Andrzej Rosiewicz i Zbigniew Wodecki...
Pierwotna inspiracja? To coś jak 4ty popęd?
A Behemoth wcale, a wcale. Widać nawet po "oprawie graficznej" sceny, że kompletnie nie zapuszczają żurawia do zeszytów kolegów. :D
Poza tym... to słychać. Tak po prostu. Poza tym nie bulwersuj się i nie odreagowuj swoich złości i ew. ułomności. Jeśli uważasz, że Pandemonium tworzy coś unikalnego i swojego to voilla, nikt Ci nie broni, ale musisz się liczyć, że Twoje teorie mogą być poddawane w wątpliwość. A co do Rosiewicza... to coś faktycznie jest na rzeczy. On to taki polski Shakin Stevens, a Pandemonium to taki zlepek z kilku w/w nazw. :D
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Awatar użytkownika
trup

23-03-2012, 15:20

Maleficio pisze:
trup pisze:KOPIUJĄ!??!?!?! Kurwa człowiecze... mylisz pierwotną inspirację Celtic Frost, Hellhammer, Samael z KOPIOWANIEM. Eee... gadaj z dupą to Cię osra... nie chce mi się. Z tym Behemothem to jest tak, że cokolwiek ktoś nie zrobi, to na pewno kopiuje Behemoth... no porażka. Watain... Ajattara... może jeszcze Andrzej Rosiewicz i Zbigniew Wodecki...
No a co z tym Emperor w drugim kawałku? Nie mów, że nie słyszysz, bo nawet mój kot to rozpoznał... a kota nie mam:P
Mój kot nic nie mówił, ale zapytam a kota mam.
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
Maleficio
zahartowany metalizator
Kontakt:

23-03-2012, 15:24

trup pisze:Nirnaeth i zwłaszcza Twoje ulubione Holy Death... taki znafca... wstyd!
:D
Peebuls
w mackach Zła

23-03-2012, 15:25

Jeśli chodzi o Wodeckiego i Rosiewicza to obaj zżynają od Tadeusza Drozdy. Doskonale słychać to na splicie Wodecki/Rosiewicz.

A co do Pandemonium - podobieństwa do czegoś się zawsze znajdą, ale i tak z każdym odsłuchem ta płyta zyskuje w chuj jak dla mnie.
Awatar użytkownika
Lykantrop

23-03-2012, 15:26

Maleficio pisze:
trup pisze:Nirnaeth i zwłaszcza Twoje ulubione Holy Death... taki znafca... wstyd!
:D
Gruntownie osłuchany, znający języki... :D
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Awatar użytkownika
trup

23-03-2012, 15:30

Tam pierdolenie... słowa krytyki jak najbardziej, możesz nawet zjebac sobie ten materiał, przecież nie każdemu musi się to podobać, tylko jakoś tak konstruktywnie z sensem a nie jakeś bzdury! Nie wstyd CI?
Awatar użytkownika
Lykantrop

23-03-2012, 15:33

Właśnie konstruktywnie to ja podszedłem do tematu, ale jebaać, szkoda mi cennego czasu. Gdybym był wredny to kazałbym Ci udowodnić KONSTRUKTYWNIE tę zbieżność Holy Death z Behemothem w "Lucyferze", ale nie będę chujem. :D
DCI Hunt

23-03-2012, 15:34

trup pisze:mylisz pierwotną inspirację Celtic Frost, Hellhammer, Samael z KOPIOWANIEM.
W sumie to echa twórczości w/w zespołów pobrzmiewały w ich muzyce od początku... Nowej płyty nie słyszałem, ale pewnie kiedyś usłyszę :)
Awatar użytkownika
trup

23-03-2012, 15:41

Lykantrop pisze:
trup pisze:Tam pierdolenie... słowa krytyki jak najbardziej, możesz nawet zjebac sobie ten materiał, przecież nie każdemu musi się to podobać, tylko jakoś tak konstruktywnie z sensem a nie jakeś bzdury! Nie wstyd CI?
Właśnie konstruktywnie to ja podszedłem do tematu, ale jebaać, szkoda mi cennego czasu. Gdybym był wredny to kazałbym Ci udowodnić KONSTRUKTYWNIE tę zbieżność Holy Death z Behemothem w "Lucyferze", ale nie będę chujem. :D
Sam sobie teraz konstruktywnie odpowiedz jakąż bzdurę napisałeś. brak czytania ze zrozumieniem... a może jak tak niewyraźnie napisałem...
Awatar użytkownika
Lykantrop

23-03-2012, 15:45

Obawiam się, że nie komunikacja jest tutaj problemem, tylko brak umiejętności pochylenia głowy, pierdolenie od rzeczy i wrzucanie inwektyw, żeby tylko nie wyjść na kogoś kto właśnie obejmuje podium Złotych War w miesiącu marcu :D
Awatar użytkownika
trup

23-03-2012, 15:53

Pochylenia głowy... No tak... ten tego... Ja Ci ubliżam!? Jakąż inwektywę rzuciłem w Twoim kierunku? Używam wulgarnych słów ale Ci nie ubliżam No chyba że jak ktoś powie w Twojej obecności KURWA, PIERDOLIĆ - to czujesz się urażony. No ja już nie wiem jak mam pisać, żeby było zrozumiale... Pandemonium nikogo nie kopiuje na tym albumie. Nie jest to pomnik gatunku ale zwyczajne zajebisty album im wyszedł. Jak się jest głuchym trzeba być albo zwyczajnie bardziej powściągliwym w ferowaniu wyroków czy w ogóle wyrażania opinii.
DCI Hunt

23-03-2012, 16:00

trup pisze:zwyczajnie bardziej powściągliwym w ferowaniu wyroków
Powściągliwość akurat urasta do rangi cnoty kiedy widzę metaluchów, którzy o każdej fajnej płycie piszą genialna/doskonała ;) Wiem, wiem - nie w temacie.
[V]

23-03-2012, 16:02

chuj jebal jakies tam pandemonium :D
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Awatar użytkownika
beastov23
weteran forumowych bitew

23-03-2012, 16:05

Ostatnio zmieniony 23-03-2012, 16:06 przez beastov23, łącznie zmieniany 1 raz.
maximum walrus yields maximum walrus

:3
Awatar użytkownika
trup

23-03-2012, 16:05

[V] pisze:chuj jebal jakies tam pandemonium :D
Pierdolenie tam... Piłeś - nie pisz!
[V]

23-03-2012, 16:06

nic nie pilem,usmiecham sie do waszej kulturalnej wymiany zdan :)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Awatar użytkownika
trup

23-03-2012, 16:06

Conflagrator pisze:
trup pisze:zwyczajnie bardziej powściągliwym w ferowaniu wyroków
Powściągliwość akurat urasta do rangi cnoty kiedy widzę metaluchów, którzy o każdej fajnej płycie piszą genialna/doskonała ;) Wiem, wiem - nie w temacie.
Mądre słowo.
Awatar użytkownika
trup

23-03-2012, 16:09

Źle wkleiłeś - powinno być:
Obrazek
Awatar użytkownika
beastov23
weteran forumowych bitew

23-03-2012, 16:46

Nie pouczaj - zdjęcie nie mieści się na forum, co psuje kadr/odbiór potęgi Pandemonium. Stąd link do zdjęcia. ;-)
maximum walrus yields maximum walrus

:3
ODPOWIEDZ