PANDEMONIUM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
Re: PANDEMONIUM
ten link nie działa
- beastov23
- weteran forumowych bitew
maximum walrus yields maximum walrus
:3
-
co za..wspaniale zdjecie
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Lykantrop
Chłodne i dostojne są ich oblicza, jak to się zwykło wśród polskich black metalowców mówić.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
majestatyczne.monumentalne i pelne mistycyzmu.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Linki są passe ;-) A na zdjęciu całą potegę widać doskonale!
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- beastov23
Wiem, że to trudne do ogarnięcią, że zdjęcie było za szerokie na ramkę forum.
Mina Paula mówi wszystko. Na tym zdjęciu widzę brak zdecydowania. Może to kwestia chęci, by dla każdego było coś sympatycznego. Może.trup pisze:A na zdjęciu całą potegę widać doskonale!
maximum walrus yields maximum walrus
- trup
Wielkość (zdjęcia) nie jest ważna. ;-)
Z tym niezdecydowaniem na tym zdjęciu może masz rację. Może. A jak to się ma do zawartości "Misanthropy"? Też jest niezdecydowana?? :D
Byś chciał od razu potegę i monument... To tylko w Himalajach Panie... nigdzie indziej!
Z tym niezdecydowaniem na tym zdjęciu może masz rację. Może. A jak to się ma do zawartości "Misanthropy"? Też jest niezdecydowana?? :D
Coś widze zblazowany kolego i obrażony na cały świat... napij się, pobzykaj... przechodzi ;-)[V] pisze:majestatyczne.monumentalne i pelne mistycyzmu.
Byś chciał od razu potegę i monument... To tylko w Himalajach Panie... nigdzie indziej!
-
No wlasnie... :)
lol :DDDtrup pisze:Coś widze zblazowany kolego i obrażony na cały świat... napij się, pobzykaj... przechodzi ;-)[V] pisze:majestatyczne.monumentalne i pelne mistycyzmu.
- trup
No już już... się nie dąsaj się... Tak to są ludzie z jednego zespołu. i?
i nic. po prostu wygląda jakby kolesie z różnych zespołów zrobili sobie na trasie pamiątkową fotkę. o muzyce nie piszę, bo płyty nie słyszałem.
- Kingu
Dobre niesztampowe zdjęcie.
Materiał uważam za najlepszy od czasu The Ancient Catatonia. Gdyby nagrać to w brudzie i ciężarze Devilri, to byłoby jeszcze lepiej. Spora niespodzianka.
Materiał uważam za najlepszy od czasu The Ancient Catatonia. Gdyby nagrać to w brudzie i ciężarze Devilri, to byłoby jeszcze lepiej. Spora niespodzianka.
- moonfire
- zahartowany metalizator
Mnie na poprzedniej wkurwiły podziękowania dla Jerzego Urbana we wkładce. Wiem, że trzeba być strasznie antykato, bo to w modzie jest, a pan U. to ikona takiej postawy w III RP, ale na miłość Buzka, są pewne standardy i poniżej ich zniżać się nie powinno.ultravox pisze:Ech, na ile zespołów trzeba by było "położyć lachę", gdyby człowiek miał się przejmować takimi rzeczami ;) Nie wiem jak ten nowy materiał, bo słyszałem tylko fragmenty, ale poprzednia płyta mi się podobała.
- Maleficio
- Kontakt:
No tak, jesteś z Torunia to rozumiem, ze Cie Urban boli:)
Ja takie coś kwituję uśmiechem....Wiele spraw tak kwituję. To nie mądrość, nie,nie...To wyrozumiałość...moonfire pisze:Mnie na poprzedniej wkurwiły podziękowania dla Jerzego Urbana we wkładce. Wiem, że trzeba być strasznie antykato, bo to w modzie jest, a pan U. to ikona takiej postawy w III RP, ale na miłość Buzka, są pewne standardy i poniżej ich zniżać się nie powinno.ultravox pisze:Ech, na ile zespołów trzeba by było "położyć lachę", gdyby człowiek miał się przejmować takimi rzeczami ;) Nie wiem jak ten nowy materiał, bo słyszałem tylko fragmenty, ale poprzednia płyta mi się podobała.
Jednakowoż "w razie czego mogę przypierdolić...".
- moonfire
Stereotypy, panie, stereotypy. :)
@535: nie to, abym od razu porwał wkładkę, albo wściekły chodził, po prostu bardziej rozbiło się to o moje niezrozumienie dla takiej decyzji. :)
@535: nie to, abym od razu porwał wkładkę, albo wściekły chodził, po prostu bardziej rozbiło się to o moje niezrozumienie dla takiej decyzji. :)
- nicram
^To są słowa mędrca.trup pisze:Pandemonium nikogo nie kopiuje na tym albumie. Nie jest to pomnik gatunku ale zwyczajne zajebisty album im wyszedł. Jak się jest głuchym trzeba być albo zwyczajnie bardziej powściągliwym w ferowaniu wyroków czy w ogóle wyrażania opini.
Nie wiem gdzie trzeba mieć uszy żeby tak jebać nową płytę jak to zrobił Lykantrop. No sorry Lyk, zapewne jesteś miłym herbatnikiem, ale czasami te Twoje porównania są tak z dupy, że zastanawiam się jakie zioło palisz, bo sam bym takie chciał gdzieś dostać. :-D Jeszcze mam w pamięci to jak słyszałeś Hate Forest w Korpblod! LOL!
all the monsters will break your heart
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
zajebiaszcza ta płyta. mrok jak chooj. pewnie nie jestem oryginalny ale kojarzy mi się z Monotheistem.
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- Lykantrop
Gdybym nie słyszał Hate Forest w Korpblod to pewnie tak samo twierdziłbym, że Warhammer też nie kopiuje Hellhammer, a projekt Maidens to wcale nie tribute dla Iron Maiden. :Dnicram pisze:^To są słowa mędrca.
Nie wiem gdzie trzeba mieć uszy żeby tak jebać nową płytę jak to zrobił Lykantrop. No sorry Lyk, zapewne jesteś miłym herbatnikiem, ale czasami te Twoje porównania są tak z dupy, że zastanawiam się jakie zioło palisz, bo sam bym takie chciał gdzieś dostać. :-D Jeszcze mam w pamięci to jak słyszałeś Hate Forest w Korpblod! LOL!
A płyta Pandemonium nie jest specjalnie chujowa. Jest zwyczajnie miałka. Za 10 lat tylko nieliczni będą jeszcze ją pamiętać z nazwy.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95