DEUS MORTEM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Castor
- weteran forumowych bitew
Re: DEUS MORTEM
Brzmienie faktycznie takie se, ale muzyka fajna. Ważniejsze jest, co nam teraz zaserwują na albumie.

- metalized
Wreszcie i ja mam juz tą epke . Na koncercie podlazło mi i z płyciny również. Kręci sie epusia aż miło. Jest dobrze, kcem wincyj.
P.J.E.C.
- Dragazes
- w mackach Zła
Też mi się podoba ta epka. Necrosodom pięknie wrzeszczy. są urozmaicenia, a nie tylko blasty. Czekam na długograja.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Jakoś mnie to nie interesuje. Czekam na kolejny materiał ANIMA DAMNATA na poziomie "Agonizing...".
Only SŁUCHANIE płyt is real!
-
- w mackach Zła
a gdzie ta płyta ? chciałoby się rzec
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Ktoś tutaj pisał, że Animki są w rozsypce (?!). Basista się wyoutował, a monsieur Nekrolucas cierpi na permanentny brak czasu.Gore_Obsessed pisze:Jakoś mnie to nie interesuje. Czekam na kolejny materiał ANIMA DAMNATA na poziomie "Agonizing...".
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Nie wiem jak jest w tej chwili, ale jak byłem u Lukasa kilka miesięcy temu to puszczał mi chyba 6 nowych kawałków, które niedługo mieli dokończyć (wokale itd). Zajebiste to było i mam nadzieję, że coś się z tego wykluje. Zresztą jakiś czas temu grali koncert we dwójkę.
- Foxhound
- postuje jak opętany!
no i zajebiście dali radę.Conflagrator pisze: Zresztą jakiś czas temu grali koncert we dwójkę.
- Castor
Jak są w stanie koncerty grać we dwóch, to z płytą tym bardziej nie powinno być problemu. Największy ból to pewnie znaleźć na to czas.

- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
i tu jest pies pogrzebany;Castor pisze:Jak są w stanie koncerty grać we dwóch, to z płytą tym bardziej nie powinno być problemu. Największy ból to pewnie znaleźć na to czas.
a płyta DEUS`a będzie :))
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
A właśnie, co się stało z Pavulonem? Definitywny out czy tylko przerwa wakacyjna?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
- w mackach Zła
no i kiedy ta płyta ?
-
- w mackach Zła
co do tej kapeli w odniesieniu do długograja chyba obowiązuje hasło - płyta BĘDZIE ???
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
nie ... płyta JEST
trzeba ją tylko wydać :)
trzeba ją tylko wydać :)
- Dragazes
- w mackach Zła
WHP się spóźnia czy nie chce?
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- beastov23
WHP nie będzie uczestniczyło już w Kulcie Czaszki.
Co do całej sytuacji Deus Mortem - jaki ten kraj jest daremny.
Co do całej sytuacji Deus Mortem - jaki ten kraj jest daremny.
maximum walrus yields maximum walrus
:3
:3
-
- postuje jak opętany!
Podobno zamykają bude ?Dragazes pisze:WHP się spóźnia czy nie chce?
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
W końcu zespoły kiedyś muszą ściągnąc tantiemy... a ze sprzedażą w Polsce...słabo. Oby to nie byla prawda, bo Bart wydał/wydaje niezłe pozycje i zajebiście dopracowane. Ehhhh....Hellthrasher pisze:Podobno zamykają bude ?Dragazes pisze:WHP się spóźnia czy nie chce?
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Tylko gdyby wydawał je w zwykłym formacie, a nie tych dziwnych digibookach, to mogę się założyć, że lepiej by na tym wyszedł i więcej ludzi by te jego wynalazki kupiło.
Ostatnio zmieniony 03-07-2012, 20:54 przez nicram, łącznie zmieniany 1 raz.
all the monsters will break your heart
- Clochard
+1nicram pisze:Tylko gdyby wydawał je w zwykłym formacie, a nie tych dziwnych digibookach, to mogę się założyć, że lepiej by na tym wyszedł i więcej ludzie by te jego wynalazki kupiło.