ZINES
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- metalized
- weteran forumowych bitew
Re: ZINES
To ja poproszem dzidę, oszczep, dziryt?? a już wiem - kopie hahaha, Nocturnal Damnation??To żółte?? Chetnie poczytam bo demko mnie wypierdoliło z kierpców heh.Alkoholokaust pisze:
P.J.E.C.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Pisałem z Adamem i za 2 tygodnie bedzie numer gotowy !!! 15 zł za zina + boot
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- ultravox
- zahartowany metalizator
- maciek z klanu
Racja , racja. okladka tym razem wyglada jak drukowany zine typu Forgotten Chapel. :)
- ultravox
- zahartowany metalizator
Raczej jak R'lyeh ;) Forgotten Chapel to wyglądał jak kserowane ziny z lat 90, o ile pamiętam (tak po prawdzie to mam tylko jeden numer, ostatniego nie widziałem).
Oczywiście chętnie poczytam co tam Adam nowego wymyślił.
Oczywiście chętnie poczytam co tam Adam nowego wymyślił.
- maciek z klanu
Tak, Rlyeh tez dobre skojarzenie. Choc zobacz okladke ostatniego FC to zrozumiesz o co mi chodzilo. :)
-
- zaczyna szaleć
Z otchłani wrócił Immanitas i wypluł nowy numer Pure Evil'zine z numerkiem trzy: 62 strony A4, język polski, ksero, wywiady: R'Lyeh/Empheris, Warfield, 21:37, Cryfemal, Panzerfaust, Deadthorn, „Transformacja wizerunku Diabła” (autorstwa Leszka – Thrashing Madness Prod.), recki, teksty Kat. Kontakt: imanitas@op.pl
Za niedługo powinny pojawić się również: dwójka Panzer Battalion'zine oraz kolejny powrót z zaświatów czyli #3 Eternal Death'zine. Koledzy edytorzy poinformowali mię, iż kończą prace.
Za niedługo powinny pojawić się również: dwójka Panzer Battalion'zine oraz kolejny powrót z zaświatów czyli #3 Eternal Death'zine. Koledzy edytorzy poinformowali mię, iż kończą prace.
Adrian cały czas się waha i nie wygląda to dobrze.Scaarph pisze:chuja tam ostatni numer :) nie ma opcji.
-
- zaczyna szaleć
- Alkoholokaust
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- maciek z klanu
ja dzis dostalem w łapy nowego Rlyeh'a i Chaos Vault !! Oba zapowiadaja sie mega interesujaco, narazie zobaczylem obrazki i sklad i jest bardzo dobrze !!! Zine adriana wiadomo - klasa. W przypadku zina Oracla bardzo mile zaskoczenie !!! Wyglada to zajebiscie !!!
- Tymothy
- postuje jak opętany!

OLD TEMPLE #5
Obszerny wywiad z Francuzem kryjącym się pod imieniem SHAXUL (HIRILORN, DEATHSPELL OMEGA, MANZER, ARPHAXAT, LEGION OF DEATH RECORDS). Plus bezlitosne wywiady z DARK FURY (Polska), FORTRESS (Polska), RESUSCITATION (Belgia), WHALESONG (Polska). Gniot wywiad z IGNIVOMOUS (Australia). Artykuł o mało znanych kapelach z pod znaku Heavy Metal. Blisko 100 recenzji. Ankieta MARTIN MISSY (PROTECTOR, OBRERO).
http://www.oldtempleshop.pl/album.php?aid=2906
Hello darkness, my old friend