DEAD CONGREGATION | Szczecin | 9 kwietnia
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Re: DEAD CONGREGATION | Szczecin | 9 kwietnia
+1
Chetnie bym zobaczyl ten koncert gdzies u nas na południu, no może nawet Wawa, ale jechac przez cała Polske te kilkanaście godzin na DC, chyba mi sie nie oplaca finansowo.
Chetnie bym zobaczyl ten koncert gdzies u nas na południu, no może nawet Wawa, ale jechac przez cała Polske te kilkanaście godzin na DC, chyba mi sie nie oplaca finansowo.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Z finansowego punktu widzenia w ogóle nie opłaca się chodzić na koncerty, chyba że akurat grasz i ktoś ma ci za to zapłacić.
- maciek z klanu
To wiadomo, zawsze jak fundusze pozwalaja staram sie jechac na interesujacy koncert. Dla mnie samo DC to za malo na tak daleki wypad.kregozmyk pisze:Mam tak z prawie każdym koncertem w promieniu 100 km od domu. Na paliwo i picie wydaję więcej niż na bilet. Tyle, że dla mnie to jest bez znaczenia. To nie mnie ma się opłacać tylko kapeli lub organizatorowi. ;) Dla mnie najważniejsze jest to, aby wrażenia były niezapomniane. :Dmaciek z klanu pisze: chyba mi sie nie oplaca finansowo.
- maciek z klanu
Bardzo bym chcial zobaczyc DC, bo bardzo lubie, ale jechac powiedzmy 8 godzin, zeby zobaczyc 1:20 h show to troche malo.
- BadBlood
- weteran forumowych bitew
dochodzi lokalna MASTEMA
Heeeeeey!!! Hooooooo!!! We're Satan's People!!!!!
- Headcrab
- Kontakt:
Orientuje się ktoś jak DC wypada na żywo? Mam nadzieję że ten brak nagłośnienia mocno nie popsuje odbioru ich muzyki i nie będę żałował ewentualnego wyjazdu.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
nie bedziesz
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Headcrab
- Kontakt:
dzięki, przekonałeś mnie
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- BadBlood
Na Nuclear War Now dojebali tak, że nie było czego zbieraćHeadcrab pisze:Orientuje się ktoś jak DC wypada na żywo? Mam nadzieję że ten brak nagłośnienia mocno nie popsuje odbioru ich muzyki i nie będę żałował ewentualnego wyjazdu.
- Lykantrop
Jak przed chwilą wpisałem rekord MASTEMA na google i zobaczyłem wyniki, tak do teraz przecieram oczy... przed DC dawać jakichś młodzików z wielkiej orkiestry?BadBlood pisze:dochodzi lokalna MASTEMA
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Góral
- w mackach Zła
Bardzo dają radę. Gdy widziałem ich po raz pierwszy i zagrali na koniec "Teeth Into Red", to szczeka była rozjebana o podłogę. Mówiąc krótko - warto.Headcrab pisze:Orientuje się ktoś jak DC wypada na żywo? Mam nadzieję że ten brak nagłośnienia mocno nie popsuje odbioru ich muzyki i nie będę żałował ewentualnego wyjazdu.
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
- BadBlood
część składu to stare konie. a poza tym uwierz, że niespecjalnie mogłem w tym przypadku grymasić.Lykantrop pisze:Jak przed chwilą wpisałem rekord MASTEMA na google i zobaczyłem wyniki, tak do teraz przecieram oczy... przed DC dawać jakichś młodzików z wielkiej orkiestry?
- metalized
Popieram słowa wspóltowarzysza broni - warto, bardzo warto.Góral pisze:Bardzo dają radę. Gdy widziałem ich po raz pierwszy i zagrali na koniec "Teeth Into Red", to szczeka była rozjebana o podłogę. Mówiąc krótko - warto.Headcrab pisze:Orientuje się ktoś jak DC wypada na żywo? Mam nadzieję że ten brak nagłośnienia mocno nie popsuje odbioru ich muzyki i nie będę żałował ewentualnego wyjazdu.
P.J.E.C.
- metalized
Dało w pracy wolne więc jakos tam sobie dojade do stolicy województwa . Pierdole siedzieć i świetowac - trzeba nakurwiać!!!!!!! KONCERT RZECZ ŚWIĘTA- WSZYSCY NA KURWADEAD CONGREGATION UGH!!!!
P.J.E.C.
- BadBlood
koncert przeniesiony do klubu Longplay, ul. Wojska Polskiego, jakie 15 - 20 minut z kapcia od dworca PKP
- MinT
- Kontakt:
Pojawiła się opcja podróży z Poznania. Póki co osobówką, ale może da radę zebrać 8 osób do busa?
*poznański Goldman Sachsman metalu*
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
- metalized
fajnie czytac bo juz sie obawialem, że sam za publike mam robic hahaha. Ciężko by było dziki tłum solo udawać haha (w sumie 2 kolegow z licelanej starej ławy ma być ). Sie zrobi popisowy zalany poniedziałyk UGH chuj kurwa!!!!
P.J.E.C.
-
- zaczyna szaleć
Palec pod budkę!MinT pisze:Pojawiła się opcja podróży z Poznania. Póki co osobówką, ale może da radę zebrać 8 osób do busa?
Szkoda, że nie w weekend, szkoda, że w Szczecinie, szkoda, że w lany poniedziałek i szkoda, że DEAD CONGREGATION. Jakby przyjechał Morgoth do Warszawy w sobotę to bym się wybrał :))) Tak poważnie mówiąc to chętnie bym zobaczył DEAD CONGREGATION, ale termin dla mnie niestety nierealny
- Headcrab
- Kontakt:
Chciałem jechać, ale niestety finanse zrobiły swoje i trzeba sobie darować. No chyba że będę próbował bawiąc się w autostopowicza dotrzeć do szczecina, ale coś czuję żeby mnie to przerosło.:)