Lykantrop pisze:Płyta Lux Occulta – już jest niemal gotowa, prawie wszystkie ślady nagrane. Ale niech się za bardzo nie cieszą fani (jeśli jeszcze tacy żyją) poprzednich naszych wydawnictw, bo to zupełnie inna muzyka. Metalowa być może z ducha, przez mroczny nastrój, ale na pewno nie z brzmienia. Nie wiemy jeszcze, kiedy się to ukaże, bo sporo roboty przed nami (w tym nagranie wokali, których na razie nie umiem jeszcze sobie wyobrazić, co dopiero wykonać), ale będzie na pewno.
Za to koncertów nie będzie, więc proszę o nie nie pytać, nie proponować, nie zapraszać.
Jest jeszcze coś, i jeszcze… Ale nie będę się chwalił, żeby nie zapeszyć.
LUX OCCULTA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Re: LUX OCCULTA
Ostatnio zmieniony 30-03-2012, 11:49 przez Only_True_Believers, łącznie zmieniany 1 raz.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Adrian696
- zahartowany metalizator
niech zgadne, tytuł tego ostatniego rozdziału brzmi - Eris...Block69 pisze:Jaro już ukończył ostatni rozdział biografii VADER.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
-
- w mackach Zła
Również się nad tym zastanawiam :)Only_True_Believers pisze:Lykantrop pisze:Płyta Lux Occulta – już jest niemal gotowa, prawie wszystkie ślady nagrane. Ale niech się za bardzo nie cieszą fani (jeśli jeszcze tacy żyją) poprzednich naszych wydawnictw, bo to zupełnie inna muzyka. Metalowa być może z ducha, przez mroczny nastrój, ale na pewno nie z brzmienia. Nie wiemy jeszcze, kiedy się to ukaże, bo sporo roboty przed nami (w tym nagranie wokali, których na razie nie umiem jeszcze sobie wyobrazić, co dopiero wykonać), ale będzie na pewno.
Za to koncertów nie będzie, więc proszę o nie nie pytać, nie proponować, nie zapraszać.
Jest jeszcze coś, i jeszcze… Ale nie będę się chwalił, żeby nie zapeszyć.
- Castor
- weteran forumowych bitew
-
- mistrz forumowej ceremonii
poslucham sobie jak taka plyta sie ukaze,co by nie mówic to szubrycht ma troche wiecej latek ,poznal w chuj innej muzki wiec moze cos z tego bedzie.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Maleficio
- Kontakt:
Ja jeszcze nie słyszałem płyty a już wiem, ze będzie przaśna, kwadratowa, polska i naciągana jak twarz Ewy Minge. Silenie się by zostać polskim Massive Attack się zakonczy blamażem... będzie słodko jebać ich och będzie:)
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Ta ala reaktywacja będzie z kolesiami z Decapitated?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Castor
- weteran forumowych bitew
-
- w mackach Zła
Nie, ponieważ nie żyją.Lykantrop pisze:Ta ala reaktywacja będzie z kolesiami z Decapitated?
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Ale pierdolenie...Maleficio pisze:Ja jeszcze nie słyszałem płyty a już wiem, ze będzie przaśna, kwadratowa, polska i naciągana jak twarz Ewy Minge. Silenie się by zostać polskim Massive Attack się zakonczy blamażem... będzie słodko jebać ich och będzie:)
- Maleficio
- Kontakt:
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
dajta spokój, niech pan Sz. nie wraca, znowu będzie odstawiał ass kicking wife beating black metal. nie wierzę w ich powrót.
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
ale ja wiem co mniej więcej będzie ... nie piszę tego bezpodstawnie [w przeciwieństwie do Ciebie]Maleficio pisze:pogadamy za rok
- Maleficio
- Kontakt:
no ja też wiem:) Ale ok, pogadamy jak coś będzie
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
ale co wiesz?
z drugiej strony o czym tu gadać, jak kurwa nikt nuty nie słyszał a jebią już sam fakt powrotu i tego co będzie na ich nowej płycie ... to jest kabaret :)
z drugiej strony o czym tu gadać, jak kurwa nikt nuty nie słyszał a jebią już sam fakt powrotu i tego co będzie na ich nowej płycie ... to jest kabaret :)
- Godplayer
- w mackach Zła
Skoro ma to być niemetalowa muza , to strach się bać , co też Jaro może tam ponagrywać . Na ostatniej płycie próbował czystych wokali i poległ , jak teraz spróbuje czegoś podobnego , to kabaret może być , że hej . Ale i tak czekam , co też tam chłopaki wymyślą .
- antek_cryst
- postuje jak opętany!
Nie kumam tej nagonki na LO. Matka i wróg to płyta na polskim podwórku nietuzinkowa. Czy się podoba, czy nie, chłopaki pojechali w stronę, w którą nikt w polszy nawet nie patrzył i, jak dla mnie, wyszli z tego z twarzą. Po prostu zajebisty album nagrali i tyle. Choćby dlatego mają u mnie duży kredyt zaufania.
Tymczasem nikt, nawet surowych sampli nie słyszał a zaczyna się psów wieszanie...
Tymczasem nikt, nawet surowych sampli nie słyszał a zaczyna się psów wieszanie...
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
wczesne płyty kiedyś mi ktoś przegrywał ale nie zrobiły żadnego wrażenia, natomiast jak jakiś rok temu sięgnąłem byłem po "The Mother..." to spadły mi kapcie a z majtek dobiegł niepokojący zapach
- antek_cryst
- postuje jak opętany!
Marzy mnie się, żeby tak na każdy post pierdolący, jakie to LO jest mierne przypadł kolejny post z nazwą płyty o podobnej sile rażenia (rzecz jasna, w podobnej konwencji i gatunku).
Zostawiając Nocturnusa, Pestilence i Cynic w spokoju, niech każdy, komu LO leży na wątrobie, rzuci nawą krążka, któremu LO robi pauę.
Zostawiając Nocturnusa, Pestilence i Cynic w spokoju, niech każdy, komu LO leży na wątrobie, rzuci nawą krążka, któremu LO robi pauę.
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Takich "dzieł" jak "My Guardian Anger" się nie wybacza. :)antek_cryst pisze:Nie kumam tej nagonki na LO.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.