Twoja stara i inne ścierwa czyli masterwentyl bezpieczeństwa

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
Paysage d'Hiver
w mackach Zła

Re: Twoja stara i inne ścierwa czyli masterwentyl bezpieczeń

24-01-2012, 11:09

Bambi pisze:Czyli co? Hasacz hasający? Bo jak nie hasacz ani koń to co? W sumie trochę jak potwór z loch ness na nogach jamnika.
Wygląda jak z awatara długopisa.
Awatar użytkownika
Block69
zahartowany metalizator

24-01-2012, 11:11

aleee mooom baaaniaaaa

Obrazek
PENIS METAL
535

07-02-2012, 09:54

Kolega Plastek zarzucił mi "nabijanie w jedną nutę". Cokolwiek to znaczy, pozwoliłem sobie dokonać małego resume. Uderzający jest jeden element łączący poniższe wypowiedzi, czujecie ten "zapach"? Jest to bardzo, nomen omen, plastyczne spoiwo i wbrew pozorom wszystkim doskonale znane, ale do rzeczy.
Plastek pisze:Aż nadto podczas słuchania dwóch ostatnich krążków Marduk pełnych megakoniunkturalnej mięciutkiej sraczki.
Plastek pisze:Mega świetny scenariusz to zajebista sprawa, a w Ass-Effect jest co najwyżej czwartoligowa space opera. Sraka dla fanów fantastyki rodem z Fabryki Słów,...
Plastek pisze:... Twórcy po prostu dojebali pozorną możliwością wyboru, a jeśli sobie założyli że coś musisz zrobić to tak czy srak, jakiej kwestii dialogowej byś nie wybrał i tak będziesz musiał to zrobić, ...
Plastek pisze:Pierdolenie, skończyłem me2 i to prościutka zręcznościówka dla 13latków. Zestawiając ją ze "starymi gównami" tylko potwierdza się teza że me2 to zwykłe pstrokate konsolowe gówienko.
Plastek pisze:Wokale Marka to tradycyjne dla niego gówniane faflunienie. Nie wiem co tu ma być pierwsza klasa.
Plastek pisze:Pewnie jakaś sraczka, skoro wokalistki szukali.
Plastek pisze:Drone jak coś wysra to nic tylko załamać ręce. Co za kolo.
Plastek pisze:Religijna, natchniona, leciutka kupka.
Plastek pisze:Zagłosowałbym na Infernal War, ale po mięciutkiej, koniunkturalnej srace jaką zapodali na splicie z KSM moja sympatia do tej kapeli znacznie spadła. Niby takie diabły, niby bez kompromisów, a przyjebali trendem aż miło.
Plastek pisze:No już się chłopaki nie zesrajcie bo ktoś wam świętą krowę skrytykował.
Plastek pisze:Blablabla tak se pierdol. Stek bzdur i projekcji, o jaśnie oświecony, który zrozumiał geniusz ostatniego Azarath. Nie mam sił nawet żeby odpowiadać na takie piardy.
To tak w telegraficznym skrócie. Wprawne oko wyłapie spoiwo, którymi nasycone są Twoje wypowiedzi, Kolego Plastek. Nie jest to plastelina, stąd moje pytanie o WĘGIEL. Przy tak nabrzmiałym problemie proponowałbym raczej wykonać zestaw badań. Jeżeli jednak podłoże owego stanu leży nie w fizjologii, a w psychice to wszystko wskazuje na to, że masz GÓWNO do powiedzenia.
Ze swej strony mogę Cię wspomóc zapasem wspomnianego wcześniej WĘGLA, względnie dużą paczką papieru toaletowego. Ślij adres na PM, bym wiedział gdzie te fanty mam przesłać.
Awatar użytkownika
metalized
weteran forumowych bitew

07-02-2012, 10:46

Hahahaha ładna ANALiza.
P.J.E.C.
Awatar użytkownika
Paysage d'Hiver
w mackach Zła

07-02-2012, 10:51

wojownik internetu z tego plasterka
Heretyk
mistrz forumowej ceremonii

07-02-2012, 10:55

535 pisze:Kolega Plastek zarzucił mi "nabijanie w jedną nutę". Cokolwiek to znaczy, pozwoliłem sobie dokonać małego resume. Uderzający jest jeden element łączący poniższe wypowiedzi, czujecie ten "zapach"? Jest to bardzo, nomen omen, plastyczne spoiwo i wbrew pozorom wszystkim doskonale znane, ale do rzeczy.
Plastek pisze:Aż nadto podczas słuchania dwóch ostatnich krążków Marduk pełnych megakoniunkturalnej mięciutkiej sraczki.
Plastek pisze:Mega świetny scenariusz to zajebista sprawa, a w Ass-Effect jest co najwyżej czwartoligowa space opera. Sraka dla fanów fantastyki rodem z Fabryki Słów,...
Plastek pisze:... Twórcy po prostu dojebali pozorną możliwością wyboru, a jeśli sobie założyli że coś musisz zrobić to tak czy srak, jakiej kwestii dialogowej byś nie wybrał i tak będziesz musiał to zrobić, ...
Plastek pisze:Pierdolenie, skończyłem me2 i to prościutka zręcznościówka dla 13latków. Zestawiając ją ze "starymi gównami" tylko potwierdza się teza że me2 to zwykłe pstrokate konsolowe gówienko.
Plastek pisze:Wokale Marka to tradycyjne dla niego gówniane faflunienie. Nie wiem co tu ma być pierwsza klasa.
Plastek pisze:Zagłosowałbym na Infernal War, ale po mięciutkiej, koniunkturalnej srace jaką zapodali na splicie z KSM moja sympatia do tej kapeli znacznie spadła. Niby takie diabły, niby bez kompromisów, a przyjebali trendem aż miło.
Plastek pisze:No już się chłopaki nie zesrajcie bo ktoś wam świętą krowę skrytykował.
Plastek pisze:Blablabla tak se pierdol. Stek bzdur i projekcji, o jaśnie oświecony, który zrozumiał geniusz ostatniego Azarath. Nie mam sił nawet żeby odpowiadać na takie piardy.
To tak w telegraficznym skrócie. Wprawne oko wyłapie spoiwo, którymi nasycone są Twoje wypowiedzi, Kolego Plastek. Nie jest to plastelina, stąd moje pytanie o WĘGIEL. Przy tak nabrzmiałym problemie proponowałbym raczej wykonać zestaw badań. Jeżeli jednak podłoże owego stanu leży nie w fizjologii, a w psychice to wszystko wskazuje na to, że masz GÓWNO do powiedzenia.
Ze swej strony mogę Cię wspomóc zapasem wspomnianego wcześniej WĘGLA, względnie dużą paczką papieru toaletowego. Ślij adres na PM, bym wiedział gdzie te fanty mam przesłać.
Kurwa, Tobie to się musi nudzić, że masz czas na takie pierdoły.
Awatar użytkownika
olo1972
postuje jak opętany!

07-02-2012, 10:56

Cholera!Czytałem jego posty,a jakoś mi to umknęło.Dobre!
535

07-02-2012, 11:02

Heretyk pisze:kurwa, Tobie to się musi nudzić, że masz czas na takie pierdoły.
Już kiedyś pisałem, że ja się nigdy nie nudzę. Zajęło mi to siedem minut. Poza tym człowiek z moim "dorobkiem i pozycją", może sobie czasem pozwolić na pierdoły. Tak jest dużo zdrowiej. Tego Wszystkim Użytkownikom serdecznie życzę.
Heretyk
mistrz forumowej ceremonii

07-02-2012, 11:07

jasne. co kto lubi
Awatar użytkownika
Self
rasowy masterfulowicz

07-02-2012, 17:16

Kurde, to nawet ja tak często nie używałem określenia "sraka".
Awatar użytkownika
Wujek Lucyferiusz
postuje jak opętany!

07-02-2012, 17:27

Warto otworzyć zdjęcie Blackulta w pełnym rozmiarze, by zobaczyć twarz Serdelka :)
Mariusz - tak go zapamiętałeś?
A gdzie kotuś widzisz głupotę? W teorii ekonomicznej szkoły austriackiej? Mam cię zabić?
Kel'Thuz - młot na parchów

t(-_-t) Hvert norske ord høres ut som en gammel skog og krig i helvete!
Awatar użytkownika
Self
rasowy masterfulowicz

07-02-2012, 17:28

A co to, Mariusz tak źle świni karmi, że żebra idzie uwidzić i tak źle je trzymie? Na kalegium wniesek pojdzie!
Awatar użytkownika
Block69
zahartowany metalizator

07-02-2012, 17:29

Otwarcie zdjęcia w pełnym rozmiarze jest niezbędne :)
PENIS METAL
Nasum
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

07-02-2012, 17:32

Az boję się spytać po jakich stronach chodzicie aby wyłapać takie zdjęcia;-)
Awatar użytkownika
olo1972
postuje jak opętany!

07-02-2012, 19:17

Otworzyłem tę fotkę i zaraz mi się kolacja cofnie:)
Awatar użytkownika
empir
zahartowany metalizator

08-02-2012, 14:50

535 pisze:Kolega Plastek zarzucił mi "nabijanie w jedną nutę". Cokolwiek to znaczy, pozwoliłem sobie dokonać małego resume. Uderzający jest jeden element łączący poniższe wypowiedzi, czujecie ten "zapach"? Jest to bardzo, nomen omen, plastyczne spoiwo i wbrew pozorom wszystkim doskonale znane, ale do rzeczy.
Niezły plaster gówna.
Awatar użytkownika
Wujek Lucyferiusz
postuje jak opętany!

08-02-2012, 16:24

Self pisze:A co to, Mariusz tak źle świni karmi, że żebra idzie uwidzić i tak źle je trzymie? Na kalegium wniesek pojdzie!
Panie Papiesz - pan wstrzyma rękę wołającą o kalegium dla Mariusza! To zdjęcie z czasów, gdy zamroczony po kompocie od Adama leżał chory i nieprzyjtomny w nogach wyrka, a babka była na pielgrzymce w Śmardzlowicach Średnich.
Taki splot nieszczęść i niedziedziów by wykończył - a Serdelek toć przeżył? No przeżył!
Nie bawta się w klub Geja - http://www.tvn24.pl/1,1733782,druk.html
A gdzie kotuś widzisz głupotę? W teorii ekonomicznej szkoły austriackiej? Mam cię zabić?
Kel'Thuz - młot na parchów

t(-_-t) Hvert norske ord høres ut som en gammel skog og krig i helvete!
Awatar użytkownika
Headcrab
weteran forumowych bitew
Kontakt:

03-04-2012, 22:16

Czy was ten numer Dying Fetus też porywa do tańca?
http://www.youtube.com/watch?v=K3rDRsEMay0
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
Awatar użytkownika
empir
zahartowany metalizator

04-04-2012, 01:20

też
ODPOWIEDZ