VESANIA

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Awatar użytkownika
Alsvartr
rasowy masterfulowicz

Re: VESANIA

11-04-2012, 18:57

Gore_Obsessed pisze:
Alsvartr pisze:

bardzo fajny kawałek i wykonanie, tylko te klawisze chujowe do bólu. A dwie ostatnie płyty nawet mam na półce, chociaz ostatni raz tego ze 3 lata temu słuchałem ;)
Zabawne, że kolega widział żenadę w występku Sadystycznych Egzekutorów, a nie dostrzega jej tutaj. Dwa razy o mało nie parsknąłem śmiechem, oglądając tę natchnioną sztukę metalu z gatunku dom kultury. :) W paru momentach miałem silne skojarzenia z efektami pracy gościa, który wrzuca na YouTube przeróbki metalowych kawałków na disneyowską modłę. :) Niech mnie kule biją...
Wole taką natchnioną sztukę metalu z domu kultury niż gościa który biega po scenie z kartkami popisanymi markerem i strzela miny wyrwane z "Maski" ;)
Poza tym to co jest tam takiego zabawnego oprócz tych chujowych do bólu klawiszy? Zwykłe farby na mordach, zwykłe pozy, zwykły headbanging. Żadnego odsępstwa od normy nie odnotowałem.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
Awatar użytkownika
manieczki
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

11-04-2012, 18:59

Chyba pomału zaczynam rozumieć o co ślążakom chodzi z tym całym sosnowcem :D
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Alsvartr
rasowy masterfulowicz

11-04-2012, 19:00

Jakie to reaktywne ;)
Wódka i Piwo
weteran forumowych bitew

11-04-2012, 19:01

Vesania...kult hahahaha...rodem z MDK . No panowie o czy wy tu prawicie, nie ma ciekawszych tematów ? :)
Awatar użytkownika
Alsvartr
rasowy masterfulowicz

11-04-2012, 19:02

NIE!
Obrazek
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

11-04-2012, 19:04

no kurwa, ale bez jaj :) muzyki sadexów słuchałeś w ogóle trochę? bo ta kartka to naprawdę najmniejsze zmartwienie :)
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
Castor
weteran forumowych bitew

11-04-2012, 19:07

Gore_Obsessed pisze:
Alsvartr pisze:

bardzo fajny kawałek i wykonanie, tylko te klawisze chujowe do bólu. A dwie ostatnie płyty nawet mam na półce, chociaz ostatni raz tego ze 3 lata temu słuchałem ;)
Zabawne, że kolega widział żenadę w występku Sadystycznych Egzekutorów, a nie dostrzega jej tutaj. Dwa razy o mało nie parsknąłem śmiechem, oglądając tę natchnioną sztukę metalu z gatunku dom kultury. :) W paru momentach miałem silne skojarzenia z efektami pracy gościa, który wrzuca na YouTube przeróbki metalowych kawałków na disneyowską modłę. :) Niech mnie kule biją...
Chyba se jaja robisz. Przecież dobry kawałek jest!

Edit: a jak się Wam klawisze nie podobają to posłuchajcie sobie z płyty a nie live, tam brzmią dużo lepiej, zresztą nie tylko klawisze, hehe.
Ostatnio zmieniony 11-04-2012, 19:47 przez Castor, łącznie zmieniany 1 raz.
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
manieczki
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

11-04-2012, 19:07

Alsvartr pisze:Jakie to reaktywne ;)
oj tam, tylko nakrecam temat: )
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Alsvartr
rasowy masterfulowicz

11-04-2012, 19:08

@ Scaarph
Słyszałem jeden kawałek chyba. Takie nakurwianie to nie moja bajka.
Zresztą ja tu pół żartem, pół serio i raczej nie o muzyce jako takiej tylko imydżu na tych konkretnie dwóch nagraniach ;)
Wódka i Piwo
weteran forumowych bitew

11-04-2012, 19:12

Alsvartr pisze:NIE!
Obrazek
O kurwa sparaliżowało mnie...
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

11-04-2012, 19:47

Alsvartr pisze:raczej nie o muzyce jako takiej tylko imydżu
tak jak napisałem, ta kartka to najmniejsze miki. ci ludzie są zwyczajnie jebnięci. totalne przeciwieństwo jakichś tam teatralnych, wysublimowanych wygibasów przyjmowanych przez vesanię. w sumie co kogo kręci chyba.
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
Alsvartr
rasowy masterfulowicz

11-04-2012, 19:52

Scaarph pisze:
tak jak napisałem, ta kartka to najmniejsze miki. ci ludzie są zwyczajnie jebnięci. totalne przeciwieństwo jakichś tam teatralnych, wysublimowanych wygibasów przyjmowanych przez vesanię. w sumie co kogo kręci chyba.
No chyba, bo zasadniczo za jebniętymi ludźmi nie przepadam, zdecydowanie wolę "wysublimowanie". ;)
Awatar użytkownika
Lykantrop
mistrz forumowej ceremonii

11-04-2012, 19:55

Scaarph pisze:
Otóż to, SadEx to nie tylko muzyka. Był sobie taki projekt Stallagh, gdzie koleś (zdaje się, że biegły z psychiatrii sądowej nawet) zatrudniając pacjenta wariatkowa myślał, że odda klimat podobnych miejsc i przeniesie schizofrenię czy paranoję na język muzyki. Nic podobnego. Tego dokonać może tylko popierdoleniec, czub i szajbus z krwi i kości. Mimo tej całej otoczki, nie ma się wrażenia, że obcując z Sadystami masz do czynienia z jakąś karykaturą, przerysowaniem czy sztucznym napuszeniem. Nie da się w ogóle opisać słowami "kultu" Sadistik Exekution - to trzeba poczuć. Jak kapłan powołanie, a B.B. King - bluesa.
Nie wiem w ogóle na chuj jakieś odniesienia SadEx do Vesanii. Kompletnie inni adresaci, nadawcy, kazus i rejony. Jakoś nie widzę ani jednego punktu zbieżnego między nimi.
Alsvartr pisze:
Scaarph pisze:
No chyba bo zasadniczo za jebniętymi ludźmi nie przepadam, zdecydowanie wolę "wysublimowanie" ;)
Wydaje mi się, że powinieneś w takim razie w ogóle sobie pofolgować ze słuchaniem metalu.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

11-04-2012, 19:57

@asfalt:
no ale to wysublimowanie to wieś taka trochę w tym wykonaniu, natomiast to jebnięcie kangurów sieje szczery popłoch.
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
Alsvartr
rasowy masterfulowicz

11-04-2012, 19:58

Lykantrop pisze:Wydaje mi się, że powinieneś w takim razie w ogóle sobie pofolgować ze słuchaniem metalu.
Masz rację, wydaje Ci się.
Awatar użytkownika
Lykantrop
mistrz forumowej ceremonii

11-04-2012, 19:59

Biorąc pod uwagę definicję słowa "wysublimowany" to jednak mój apel jest akuratny, że się tak wyrażę. Szukasz masła w sklepie z butami.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Awatar użytkownika
Alsvartr
rasowy masterfulowicz

11-04-2012, 20:03

Zauważ, że "wysublimowany" wziąłem w cudzysłów. Odrzucają mnie raptem dwie czy trzy odmiany metalu, których automatycznie nie słucham. Po prostu nie wchodzę do sklepów z łańcuchami, szlifierkami i lekami psychotropowymi.
Vitriol
weteran forumowych bitew

11-04-2012, 20:04

straszna zrzęda jesteś
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Alsvartr
rasowy masterfulowicz

11-04-2012, 20:07

No bo ja ogólnie jestem negatywnie do świata nastawiony ;)
Vitriol
weteran forumowych bitew

11-04-2012, 20:08

podobno nienawiść do świata mija wraz z osiągnięciem satysfakcji z życia seksualnego
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
ODPOWIEDZ