VESANIA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Re: VESANIA
Bzdury i pomówienia. Trzeba mieć nienawiść w sercu. Tylko nienawiść.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- metalized
- weteran forumowych bitew
Zupełnie tak samo mam - nie ma zagęszczenia gwoździ na cm kwadratowy większego niż w lokalnej hucie to dziękuje postoję, nie ma pegazek - a nie , już jadlem :D. Sublimacja jest w sumie dobra haha już to sobie wyobrażam - wyjmuje płyte Vesanii a ona pffff i pomijając faze ciekłą zamienia sie w parę haha. A takie np SadExe nijak nie podlega sublimacji - ewentualnie wyżre dziurę w biurku hahaha
P.J.E.C.
-
tylko trującą nienawiść, jak polski revenge
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
Ty się musiałeś kiedyś "majdnąć" i z kocyka wyśliznąć. ;)Alsvartr pisze:No chyba bo zasadniczo za jebniętymi ludźmi nie przepadam, zdecydowanie wolę "wysublimowanie" ;)
A tak na serio to Asfalt przynajmniej nie ściemnia. Nie brakuje takich co twierdzą, że SadEx czy np. Revenge to kult, rozpierdol, aaaargh, ugh i w ogóle, a tak naprawdę ni chuja z tego nie kumają.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Naprawdę ważna i 100% prawdziwa myśl! ;-)Vitriol pisze:podobno nienawiść do świata mija wraz z osiągnięciem satysfakcji z życia seksualnego
all the monsters will break your heart
- manieczki
to kiedy koniec bopów?:D
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
dzięki za przyznanie racji bdb sympatyczny forumowo-metalowy kamracie!!! :-))))
ja nie nienawidzę światato kiedy koniec bopów?:D
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Dokładnie. Wszystko takie "zwykłe", bezpieczne, "żadnych odstępstw od normy", podanej w podręczniku "wysublimowanego" (żart) metalowca. :)Alsvartr pisze:Poza tym to co jest tam takiego zabawnego oprócz tych chujowych do bólu klawiszy? Zwykłe farby na mordach, zwykłe pozy, zwykły headbanging. Żadnego odstępstwa od normy nie odnotowałem.
Tam wcześniej jest pokazane jak bardzo wokalista chciałby być drugim Nergalem. Dla mnie to poważniejsza jednostka chorobowa niż krzykacz SADISTIK EXEKUTION. Nazwałbym to Syndromem Jarkacza™. Chyba o tym jest "I am Morbid" z ostatniego Morbid Anusa.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Scaarph
właśnie nie. gdyby tak było to mało kto by kichnął w tym kierunku. problem zaczyna się gdy odbiorcy (my) bardziej zwracają uwage na wizerunek niż na samą muzykę. muzykę, która na jedynce (innych nie znam) może i jest słuchalna, ale ten cały teatr po prostu zabija wszystko inne. ta, wiem, kogo obchodzi, jak kto wygląda. i jednak macie jak na tacy jak łatwo można przedobrzyć.Gore_Obsessed pisze: Dokładnie. Wszystko takie "zwykłe"
- Gore_Obsessed
Moim zdaniem wizualnie to taki polski bezpieczny standard sprzed kilku lat/dekady.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Scaarph
czy "polski bezpieczny standard" to przedobrzenie to zupełnie inna historia.
-
co jest w ogóle takiego przedobrzonego w tej całej vesanii? poważnie pytam, bo nie śledzę. widziałem wideło z kaweru bifimof i wygladało to jak "black" metalowa kapela jakich tysiące. ileś tam lat temu widziałem ich na żywo i też jakąś szczególną wioską nie emanowali.
- Scaarph
ja poddaję się chyba trochę temu trendowi. też nie śledzę, tak jak pisałem - znam tylko jedynkę, która jest... no taka se, ani zajebista, ani jakoś chujowa. nie trafia w sumie do mnie. natomiast mam wrażenie, że z muzyką wygrywa jakiś tam wizerunek, kreacja. coś, co w teorii powinno uzupełniać muzykę stało się kartą przetargową. ja nie wiem, jebie mnie to w sumie, ale zanucić nie zanucę ani sekundy a zdjęcie pewnie wskażę bezbłędnie. coś jest nie tak ze mną ewidentnie.
-
orion to taki ładny pan, więc każdy go na zdjęciu rozpozna:D
niech sobie grają, mam to w dupie, komuś się pewnie podoba. tylko po co srać dziesiątkami postów o zespole, który się nie podoba?
niech sobie grają, mam to w dupie, komuś się pewnie podoba. tylko po co srać dziesiątkami postów o zespole, który się nie podoba?
- Scaarph
-
nie, to taka ogólna refleksja
- Scaarph
- manieczki
Zakończyliśmy etap wbijania gitar dla zespołu Vesania. Zostało kilka ścieżek basu i wokale. Gdy tylko Keymaster Krzysztof "Sigmar" Oloś uknuje swoją symfonię całość trafi na miksy do studia Hertz. Na chwile obecną wszystko idzie zgodnie z planem. Po raz kolejny przyjdzie nam zbawić Black Metal - Daray i jego "przyłożenie z łapy", wiosła nagrywane na combach i trzydziestoletnich gitarach. Do tego bass nagrywany na gitarowej głowie Marshalla i mamy nietuzinkowe brzmienie obok którego nie można przejść obojętnie a co dopiero próbować zrozumieć...
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Vesania? Mnie rozpierdala.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95