ZINES
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Re: ZINES
Super sprawa !!!! Czekamy i zacieramy rece. :)
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
- zaczyna szaleć
Dzisiaj dostałem więc od razu przekazuję:
"Po raz drugi pies wojny został spuszczony z łańcucha by siać śmierć i zniszczenie! W tym numerze pogaduchy z takimi hordami jak:
MESMERIZED, STILLBORN, SLAV, BELPHEGOR (AUS), VEXATUS, DEUS OTIOSUS (DEN), BLOODTHIRST, BLOODWRITTEN, OUTRAGE (GER), EMPHERIS, PARADOX (GER) oraz IMMENSE DECAY!
Na dokładkę masa recek i relacji z gigów.
To nie wszystko! Znajdziecie także poświęcony młodym kapelom dział pt. "CZARCIE NASIENIE" (krótkie wywiady i recki ich matexów).
xero, 58 stron, język polski"
info - hfzine@gmail.com
http://s14.postimage.org/78x319fgv/chf.jpg
"Po raz drugi pies wojny został spuszczony z łańcucha by siać śmierć i zniszczenie! W tym numerze pogaduchy z takimi hordami jak:
MESMERIZED, STILLBORN, SLAV, BELPHEGOR (AUS), VEXATUS, DEUS OTIOSUS (DEN), BLOODTHIRST, BLOODWRITTEN, OUTRAGE (GER), EMPHERIS, PARADOX (GER) oraz IMMENSE DECAY!
Na dokładkę masa recek i relacji z gigów.
To nie wszystko! Znajdziecie także poświęcony młodym kapelom dział pt. "CZARCIE NASIENIE" (krótkie wywiady i recki ich matexów).
xero, 58 stron, język polski"
info - hfzine@gmail.com
http://s14.postimage.org/78x319fgv/chf.jpg
-
- zaczyna szaleć
Wal sięCzesław pisze:Wkurwia mnie że większość polskojęzycznych zinów ma wywiady głównie z krajowymi kapelami, a anglojęzyczne głównie z zagramanicznymi. Lenistwo pierdolone.
Na pohybel skurwysynom Necroscope #25 dostępny.
Każdy robi sobie takiego zina na jakiego ma ochotę i chuj komu do tego ... czytać nikt nie nakazuje ...
- metalized
- weteran forumowych bitew
To ja też sobie zina zrobie-zamiast wywiadow same pytania, zamiast recenzji same okladki, ewentualnie dodam oceny bez słowa opisu, zamiast relacji listę koncertów. Mój zin moja wizja łapki precz haha
P.J.E.C.
-
- zaczyna szaleć
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Ty, Robin, a co Ty się tak tym przejmujesz? Napisałem tylko co sądzę na temat doboru kapel (kraj/zagranica) i wyboru języka. Ja np. chętnie bym poczytał po naszemu wywiady z zagranicznymi kapelami, a nie co otworze zina to Wishmaster, Emepheris, Embrional i Bloodthirst hehehe. Sprawdzone marki.
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
No dokładnie, jebią te ziny już chyba taśmowo. A potem jeden z drugim pan redaktor męczy chuja, że nikt zinów nie kupuje.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- Silent_Sea
Właśnie, Czesław dobrze prawi ... dopuśćcie do głosu trochę nowej krwi panowie redaktorzy, np. mi się marzy wywiad-rzeka z KELTcHUjZZAR - może w końcu bym się faktycznie dowiedział co to jest ta duńska szkoła co o niej ten Wielki Bojownik Kel`Thuz nawija cały czas ....Czesław pisze:Ty, Robin, a co Ty się tak tym przejmujesz? Napisałem tylko co sądzę na temat doboru kapel (kraj/zagranica) i wyboru języka. Ja np. chętnie bym poczytał po naszemu wywiady z zagranicznymi kapelami, a nie co otworze zina to Wishmaster, Emepheris, Embrional i Bloodthirst hehehe. Sprawdzone marki.
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- metalized
To je myśl, najlepiej zrobiony przez wrednego ale kumatego kolesia, do tego wywiady z np Crionics, Vysranią i innymi Neithalami ze szczególnym uwzględnieniem u tych ostatnich ich kult wersji Roty haha- Czeslaw -dawaj akuratnie sie nadajesz haha. Chociaż w Morbidious też byłoby przyjaźnie czytać haha
P.J.E.C.
- Fixxed
- postuje jak opętany!
Ma ktoś może jeszcze skany takich "kultowych" zinów jak Funeral Fog, Megalucyfers(:lol:), Radogost88, i całej reszty tych NSBMowych ziniaczy? Linki powygasały, Megalucyfers mam drugi numer, a szkoda, bo poczytanie tego bez uśmiechu na twarzy jest niemożliwe :lol: