VOIDHANGER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Re: VOIDHANGER
Ze gitary, ze bebny, ze cos tam, a nie zapominajmy, ze zajebista robote odwalil Pan Warcrimer. :)
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Clochard
- weteran forumowych bitew
A kto to? ;)
- maciek z klanu
Taki tam śląski słodziak. :)
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
Tyle razy to ja to przesłuchałem przy pierwszym włożeniu płyty do odtwarzacza;)Lykantrop pisze:W sensie wyceniam na max. 10 przesłuchań.
- FENIKS
- w mackach Zła
a to trzeba przesłuchać pod rząd milion razy? Dziwi mnie czasem że ktoś słuchał ileś tam razy pod rząd płytę. Czyli 7godzin na dupie w pokoju przy głośnikach.czy przy myciu garów , waleniu konia i pierdoleniu na masterfulu. Skupienie siada po dłuższym czasie. Płyta świetna słuchałem ja wiele razy ale myślę więcej niż 3 krotnie pod rząd się nie zakręci u mnie. Trzeba szanować świetne dźwięki by się nimi nie zżygać!
-
- postuje jak opętany!
Nie widzę nic dziwnego w słuchaniu płyty wielokrotnie pod rząd
-
Zdążyłem zrobić obiad, zakupy, pranie, prasowanie, kompot z rabarbaru i 48 przysiadów. Trochę mało jak na 5 godzin;/
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Trzeba szanować! A to oznacza - nie dać wystygnąć ich nośnikowi, ani na chwilę.FENIKS pisze:a to trzeba przesłuchać pod rząd milion razy? Dziwi mnie czasem że ktoś słuchał ileś tam razy pod rząd płytę. Czyli 7godzin na dupie w pokoju przy głośnikach.czy przy myciu garów , waleniu konia i pierdoleniu na masterfulu. Skupienie siada po dłuższym czasie. Płyta świetna słuchałem ja wiele razy ale myślę więcej niż 3 krotnie pod rząd się nie zakręci u mnie. Trzeba szanować świetne dźwięki by się nimi nie zżygać!
Only SŁUCHANIE płyt is real!
-
- w mackach Zła
płyta cały czas trzyma fason i bardzo dobrze jej się słucha, mini zapowiada się bardzo ciekawie
- Sova
- rasowy masterfulowicz
dzisiaj dam na playera 1 song VH. tylko niech Vitriol ( pijak i amator 15latek ) wróci bo kurwa gdzieś polazł a jest potrzebny.
- beastov23
- Dragazes
- w mackach Zła
A jak bardzo droga będzie ta epka?
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
ja jeszcze płyty nie słyszałem :)) a tu już epka wychodzi :)
- beastov23
Za droga.Dragazes pisze:A jak bardzo droga będzie ta epka?
maximum walrus yields maximum walrus
:3
:3
- Dragazes
- w mackach Zła
To na pewno. Pytanie o ile za droga?
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
Kilogram polędwicy wołowej kosztuje 60 zł, dziwka 200/300, tak samo dzinsy. Voidhanger bedzie za 22/23 zł, zadowolony?Dragazes pisze:A jak bardzo droga będzie ta epka?
- Dragazes
- w mackach Zła
Oczywiście, że jestem niezadowolony bo + poczta, czekanie...
Nie można za free do jakiejś gazety dołączyć?
A na serio to zadowolony i czekam na release.
Nie można za free do jakiejś gazety dołączyć?
A na serio to zadowolony i czekam na release.
- Morph
- Kontakt:
Do Forbes'a np. :DDragazes pisze:Nie można za free do jakiejś gazety dołączyć?
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Adrian696
- zahartowany metalizator
widze ze tan jacht to chcesz jak Abramowicz :)Sova pisze: Voidhanger bedzie za 22/23 zł, zadowolony?
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Hellpiss
- zaczyna szaleć
Ty jebany żydzie z pejasami! Drogo, oddaj za darmo, plakat jeszcze dorzuć, a najlepiej dwa i płytę w gratisie!Sova pisze:Kilogram polędwicy wołowej kosztuje 60 zł, dziwka 200/300, tak samo dzinsy. Voidhanger bedzie za 22/23 zł, zadowolony?Dragazes pisze:A jak bardzo droga będzie ta epka?