szmaty dla facetów
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
szmaty dla facetów
ostatnia kulturalna wymiana fotosów wskazuje na duze zainteresowanie wsród gawiedzi tym co sie nosi,co jest fajne,wygodne i komfortowe,tak wiec jako jeden z najwspanialszych i najpopoularniejszych userów otwieram dla was ten temat który juz za chwile bedzie liczyl pewnikiem 666 stron.gdzie sie ubieracie/jakie szmaty lubicie/ co polecacie/jakich firm,marek warto unikac a jakie warto obadac?proponuje jechac tu z calym asortymentem i dobrodziejstwem inwentarza,perfumy,kosmetyki dla mezczyzn itp.
i niech mi nikt nie mówi ze jest cos gejowskiego w tym ze facet o siebie dba i chce dobrze wygladac,przyciagajac spojrzenia atrakcyjnych samic:D:D
i niech mi nikt nie mówi ze jest cos gejowskiego w tym ze facet o siebie dba i chce dobrze wygladac,przyciagajac spojrzenia atrakcyjnych samic:D:D
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: szmaty dla facetów
swego czasu zalozylem podobny temat tylko ze o fryzurach to dostalem warna i kazano mi spindalac na wizaz.pl :D
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
bez przesady,trzeba podejsc do tego z dystansem, to nie jest temat dla wymuskanych modeli, tylko dla facetów którzy chca wymienic pare uwag co i jak i gdzie
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Wódz 10
- rasowy masterfulowicz
Taka kurtała mi się marzy.
I dream of colour music,
And the intricacies of the machines that make it possible
And the intricacies of the machines that make it possible
-
fajna,tylko kolor mi ni teges..
O! To jak ten temat nie jest dla wymuskanych modeli, to ja się łapię, choć Calgonu ostatnio nie używałem i przestaję w spodnie wchodzić. I właśnie - spodnie. Przede wszystkim proste, nie "sindbady", czy "rurki". Nie za szerokie, nie za wąskie. Takie w sam raz. I koniecznie w jednym kolorze. Choćby czerwonym, ale jednym (Żartowałem z tym czerwonym). Marka jest mniej istotna. Jak dla mnie, to mogą być za 30 zł z Tesco.
-
- zahartowany metalizator
czemu zartowales z czerwonym :( ja mam dresy bordowe, ktore mam wlasnie na sobie i sa to moje ulubione domowe spodnie, ktorych nie zamienilbym na zadne chcoby ekstremalnie heteryczne jeansy. wygoda, wygoda, WYGODA.535 pisze:O! To jak ten temat nie jest dla wymuskanych modeli, to ja się łapię, choć Calgonu ostatnio nie używałem i przestaję w spodnie wchodzić. I właśnie - spodnie. Przede wszystkim proste, nie "sindbady", czy "rurki". Nie za szerokie, nie za wąskie. Takie w sam raz. I koniecznie w jednym kolorze. Choćby czerwonym, ale jednym (Żartowałem z tym czerwonym). Marka jest mniej istotna. Jak dla mnie, to mogą być za 30 zł z Tesco.
- antek_cryst
- postuje jak opętany!
czarne bawełniane spodnie, laczki ecco i tiszert z anal wiatrak.
Spojrzenia młodocianych gniewnych - bezcenne :]
Spojrzenia młodocianych gniewnych - bezcenne :]
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.
Nie taki stajl lepszy?Wódz 10 pisze:
Taka kurtała mi się marzy.
http://www.leatherandleather.net/store/ ... acket.html
-
- rasowy masterfulowicz
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
chłop to powinien być chłop a nie jakieś drewno. Mnie nie stać na garniury i trzewiki kurwa. Ja mam ubrania od siąsiadów i z sklepu na wage. Ja moge chodzić w worku i sznurku aby mi ciepło było. Kiedyś gdzieś przez dwa lata opasałem sobie spodnie takim kolorowym sznurkiem od szlafroku. Ale teraz mam pasek jednokolorowy taki materiałowy.
Raz się zje, raz się nie zje.
-
- grot
- weteran forumowych bitew
zaczynam się bać, mam spodnie które się sarence podobają, co będzie dalej, wyrzucę mieso z jadłospisu???
- Odkryłem swoją drugą osobowość. Ma na imię Jan.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
-
- rasowy masterfulowicz
Załóż onaszywkowaną katanę! SZYBKO!grot pisze:zaczynam się bać, mam spodnie które się sarence podobają, co będzie dalej, wyrzucę mieso z jadłospisu???
- empir
ja ubieram się w tesco
-