szmaty dla facetów
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: szmaty dla facetów

http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- rasowy masterfulowicz
- Loathe
- postuje jak opętany!
Ja lubuje się w takich sweterkach. Proste, w stonowanym kolorze, bez wcięcia na kołnierzu- zajebiste.
Nic, naprawdę nic nie pomoże
jeśli Ty nie pomożesz dziś miłości
-
- zahartowany metalizator
i ty smiesz nazywac sie wyznawca satana?
- Loathe
- postuje jak opętany!
Jedynym-słusznym.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Odpowiedni materiał, kolor i krój to podstawa. Najlepsze (do roboty) dla mężczyzny.

Mmm, pod kolor omegi i odwróconego krzyża z awatara! Widać, że gustowny z Ciebie satanista!Loathe pisze:
Ja lubuje się w takich sweterkach. Proste, w stonowanym kolorze, bez wcięcia na kołnierzu- zajebiste.
-
- rasowy masterfulowicz
haha, mam bluzę tej firmy do roboty! Znakomite wyroby!535 pisze:Odpowiedni materiał, kolor i krój to podstawa. Najlepsze (do roboty) dla mężczyzny.
HAILSA!!!!!
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Jakbym był kasiasty, to bym się ubierał w ciuchy Thor Steinar, bo zajebiście mi sie podobają, no ale jestem biedny i bezrobotny, więc wydanie 300 zł na bluzę czy 150 na koszulkę przekracza moje możliwości i chęci. Z takich tańszych firm, to lubię House, bo fajne bojówki robią (mój ulubiony rodzaj spodni) i czasem jakaś ciekawa bluza się trafi. Cropp też jest bardzo okej. Ale w sumie ostatnio nie kupuję żadnych ubrań, bo mam ich wystarczająco dużo. Jakąś koszulkę najwyżej se kupię na lato, szukam jakiejś fajnej filmowej np z Breaking Bad, Twin Peaks, Family Guy, Monty Pythona, Las Vegas Parano albo Pulp Fiction.
Nienawidzę natomiast i nigdy na siebie nie założę ciuchów w paski albo wytartych dzinsów. W ogóle zresztą nie lubię i nie mam żadnych dzinsów.
Nienawidzę natomiast i nigdy na siebie nie założę ciuchów w paski albo wytartych dzinsów. W ogóle zresztą nie lubię i nie mam żadnych dzinsów.
-
- rasowy masterfulowicz
- Adrian696
bo jestes jebanym hipsterem a nie thrasherem :)yossarian84 pisze: Nienawidzę natomiast i nigdy na siebie nie założę ciuchów w paski albo wytartych dzinsów. W ogóle zresztą nie lubię i nie mam żadnych dzinsów.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Loathe
- postuje jak opętany!
Only Szatanizm is real.
Nikt tu jeszcze nie wspomniał o sklepie Decathlon. Ostatnio zaczęli szaleć z cenami, ale czasem coś się trafi taniego i wytrzymałego.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
- megawat
- weteran forumowych bitew
Czasami nie rozumiem tego forum. Czasami nie rozumiem tego forum. Czasami nie rozumiem tego forum. Czasami nie rozumiem tego forum. Czasami nie rozumiem tego forum. Czasami nie rozumiem tego forum. Czasami nie rozumiem tego forum. Czasami nie rozumiem tego forum. Czasami nie rozumiem tego forum. Czasami nie rozumiem tego forum. Czasami nie rozumiem tego forum. Czasami nie rozumiem tego forum. Czasami nie rozumiem tego forum. Czasami nie rozumiem tego forum. Czasami nie rozumiem tego forum. Czasami nie rozumiem tego forum. Czasami nie rozumiem tego forum. Czasami nie rozumiem tego forum. Czasami nie rozumiem tego forum. Czasami nie rozumiem tego forum. Czasami nie rozumiem tego forum.
:D
:D
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Myślałem że kolejny temat o dupach będzie...
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
No, dla bab temat jest :D
- Block69
Bardzo fajna. Tydzień temu dostałem w prezencie identyczną ino czarną.Wódz 10 pisze:
Taka kurtała mi się marzy.
A na co dzień to zazwyczaj na sportowo. Od zawsze heiluje marce EVERLAST i LONSDALE. Ostatnio wpadły takie szczewiki :

PENIS METAL
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
@ Megawat, mam podobnie. Z początku myślałem, że ktoś podmienił domenę Masterfula z jakimś forum odzieżowym, a tu nic właśnie. Czekam z niecierpliwością na temat dotyczący ulubionych fryzur, najlepszych fryzjerów, najdoskonalszych kremów do twarzy i najskuteczniejszych sposobów depilacji włosów z nosa.
The madness and the damage done.