Dobry gust!What albums have you been listening to recently? Anything newer or is it primarily old school stuff? Anything we’d be suprised about?
Well, today I listened to the first Rush album, Genesis “The Lamb Lies Down On Broadway”, Beethoven “pastoral’ and Cannibal Corpse “Gore Obsessed”. I like anything that sounds good to me whether it’s old, new, brutal or weird. Whatever my mood asks for, I deliver.
AUTOPSY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
Mort
- rasowy masterfulowicz
Re: AUTOPSY
I AM MORBID
- ultravox
- zahartowany metalizator
Bardzo dobra ta nowa epka. Wszystko tak jak trzeba, nawet bębny walą w czachę aż miło (Można? Można!). Jest jeszcze nadzieja dla ludzkości.
Wydanie eleganckie, choć liczyłem na jakieś fajne liner notes a dostałem jedynie krótkie wprowadzenie i sympatyczne, ale tak naprawdę zupełnie niepotrzebne wynurzenia kolesi z innych kapel. Tym niemniej foty, reprodukcje okładek i teksty, no i przede wszystkim sama muzyka wynagradzają wszystko.
Wydanie eleganckie, choć liczyłem na jakieś fajne liner notes a dostałem jedynie krótkie wprowadzenie i sympatyczne, ale tak naprawdę zupełnie niepotrzebne wynurzenia kolesi z innych kapel. Tym niemniej foty, reprodukcje okładek i teksty, no i przede wszystkim sama muzyka wynagradzają wszystko.
- ultravox
Ma ktoś to ostatnie wznowienie "Mental Funeral"z DVD? Warto w to zainwestować?
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Warto. Bardzo fajna sprawa.ultravox pisze:Ma ktoś to ostatnie wznowienie "Mental Funeral"z DVD? Warto w to zainwestować?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- ultravox
A mógłbyś coś więcej napisać? Jak to jest wydane i jak prezentuje się ten koncert z DVD względem powiedzmy tych, które znalazły się na "Dark Crusades"? Pewnie i tak kupię, ale ciekawi mnie czy tym razem postarali się tak jak w przypadku wznowienia "Severed Survival".
- Godplayer
- w mackach Zła
Nie postarali się . Trochę chujnia , mogli zachować ciągłość i wydać to w takiej samej formie jak SS ( np Earache było konsekwentne w reedycjach Carcass i Brutal Truth ) . Jewel case na 2 płyty plus slipcase . W książeczce krótkie historie o powstaniu każdego utworu , o okładce , o bonusowym DVD i takie tam ... , plus teksty i 4 strony zdjęć z tamtego okresu . A te koncerty na DVD to raczej amatorska robota , ale ogląda się to dobrze , fajnie że są . Jak to się ma względem Dark Crusades ? Nie mam pojęcia :)
- ultravox
W sumie i tak wbrew pozorom nie brzmi to źle. Trzeba będzie kupić ;) Dzięki wielkie za opis. Polecam "Dark Crusades", bardzo fajna sprawa.
- Lykantrop
Kurde... a może ktoś pamięta... była sobie na początku lat 90 w Polsce taka fajna kopia Autopsy. Desecresy się bodajże zwali. Ktoś kojarzy? Dawno temu gdzieś mi taśmę wcięło, a chętnie bym sobie ich przypomniał :-)
EDYTA: Albo Desecrate czy coś w ten deseń się zwali. Anyone?
EDYTA: Albo Desecrate czy coś w ten deseń się zwali. Anyone?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Jaro 71
- zaczyna szaleć
-
SCREAMBLOODYGORE
- weteran forumowych bitew
hehe... swoją drogą koncert marzenie - CIANIDE + AUTOPSY = autorzy najlepszych DM krążków 2011
gdyby udało sie komuś namierzyć foty z tego gigu (dokładnie chodzi mi o Reiferta stukającego na zestawie CIANIDE) to poprosze o linka na pw!
gdyby udało sie komuś namierzyć foty z tego gigu (dokładnie chodzi mi o Reiferta stukającego na zestawie CIANIDE) to poprosze o linka na pw!
-
SCREAMBLOODYGORE
KURWA! KOCHAM ICH -
i ich też -
i ich też -
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Grindead
- postuje jak opętany!
some additional disfigurement... some additional disfigurement... some additional disfigurement...
- maciek z klanu
ktos wie czy to wyjdzie w wersji CD + DVD? byloby zajebiscie
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Jakby to kolega Morph napisał, kto nie lubi Autopsy jest kutasem i niech spierdala.
The madness and the damage done.
- Morph
- Kontakt:
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
-
shitfun
Chris Reifert says: “We’ve pretty much got the new album written… about 95-per-cent.”
http://soundterrorshots.blogspot.com/ - koncertowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia