szmaty dla facetów
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: szmaty dla facetów
No to czego się czepiasz, przecież Ci dwaj, to na oko są powyżej, przytaczanych tu danych. Poza tym nie tylko tuszę mam na myśli. Pozostaje także kwestia rozumienia określenia "grubas".

Z tym, że A, gówno jest bliższe, powiedziałbym nawet że jest jednym z podstawowych budulców ich twórczości. Natomiast MA udaje, że to ich nie dotyczy.[V] pisze:jedni i drudzy wygladaja jak gówno;)
-
- rasowy masterfulowicz
535 pisze:No to czego się czepiasz, przecież Ci dwaj, to na oko są powyżej, przytaczanych tu danych. Poza tym nie tylko tuszę mam na myśli. Pozostaje także kwestia rozumienia określenia "grubas".
:D
HAILSA!!!!!
- antek_cryst
- postuje jak opętany!
mamy zatem dwie kupy. Jedna się ze swoją gównianością afiszuje a druga od gównianości swej odcina. Ideaologicznie pierwsza jest mniej gówniana, ale w żadną w nich wdepnąć bym nie chciał.535 pisze:Z tym, że A, gówno jest bliższe, powiedziałbym nawet że jest jednym z podstawowych budulców ich twórczości. Natomiast MA udaje, że to ich nie dotyczy.[V] pisze:jedni i drudzy wygladaja jak gówno;)
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.
[quote="antek_cryst"]
Po tej wnikliwej analizie, winieneś w miejscu Location, miast: Stolnica wpisać bardziej adekwatne: Stolec. Jednakowoż jest tu jeden specjalista od gówna i całego gównianego anturażu. Nie ma sensu odbierać mu roboty.
Po tej wnikliwej analizie, winieneś w miejscu Location, miast: Stolnica wpisać bardziej adekwatne: Stolec. Jednakowoż jest tu jeden specjalista od gówna i całego gównianego anturażu. Nie ma sensu odbierać mu roboty.
- HobGoblin
- zaczyna szaleć
Przeszedłem kiedyś poważną chorobę i byłem chudy jak patyk. Potrafiłem cały dzień przeżyć na kromce chleba z krakowską suchą ( ! ). Kurwa, lepiej wpierdalac golonkę z musztardą, popijać piwem i być grubasem. Po tym, co przeszedłem, nigdy nie powiem tłuściowchowi, że "choruje" na otyłość. To chuderlaki są chore.Bambi pisze:Same grubasy kurwa :D
Ceterum censeo Mosquam delendam esse.
- FENIKS
- w mackach Zła
Tak przeglądnąłem temat i powiem że zadziwiliście mnie. Ja myślałem że całe życie można chodzić w bojówkach i koszulce Impiety !
- metalized
- weteran forumowych bitew
Też w sumie szok lekki hahaha. Impiety mam tylko jedną więc tylko szmaty zmianiam haha.FENIKS pisze:Tak przeglądnąłem temat i powiem że zadziwiliście mnie. Ja myślałem że całe życie można chodzić w bojówkach i koszulce Impiety !
P.J.E.C.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
dobra moje przemyslenia dotyczace was i nas drogie metale. czy ni ejestesmy strojnisiami jesli idziemy na koncert? dobieramy koszulke z ulubionym zespolem, glany, ble ble katany skory hehe tak mnie naszlo ze to troche takie pedalskie :P
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- antek_cryst
- postuje jak opętany!
Podoba mi się Twoja postawa: z braku argumentów przechodzisz do ataku ad personam.535 pisze:
Zaiste, trumetalowe zachowanie. Tak trzymać!
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.
- metalized
- weteran forumowych bitew
I te konsultacje z Góralem i jeszcze jednym - jaka szmate bierzesz bo i tak jesteśmy ekipa kopiuj- wklej hahamaciek z klanu pisze:dobra moje przemyslenia dotyczace was i nas drogie metale. czy ni ejestesmy strojnisiami jesli idziemy na koncert? dobieramy koszulke z ulubionym zespolem, glany, ble ble katany skory hehe tak mnie naszlo ze to troche takie pedalskie :P
P.J.E.C.
- maciek z klanu
hahah tak zwany terrorboysband? :)
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Scaarph
- zahartowany metalizator
no bo można.FENIKS pisze:Ja myślałem że całe życie można chodzić w bojówkach i koszulce Impiety !
nie wiem jak inni, ale ja na koncerty chodzę tak samo ubrany jak i na co dzień.maciek z klanu pisze:dobra moje przemyslenia dotyczace was i nas drogie metale. czy ni ejestesmy strojnisiami jesli idziemy na koncert? dobieramy koszulke z ulubionym zespolem, glany, ble ble katany skory hehe tak mnie naszlo ze to troche takie pedalskie :P
Fałszywie odczytujesz Pan moje intencje. Nie miałem zamiaru Cię atakować, ani obrażać. Jeżeli tak to przyjąłeś - wybacz! Może muszę sobie na dole wpisać jakąś mądrą sentencję z tym związaną, względnie zacząć ponownie stosować te wszystkie zygzaczki, których znaczenia do końca nie rozumiem. Myślałem , że "stolnica" to żart, więc pozwoliłem sobie rozszerzyć na "stolec". Idąc tokiem Twojego rozumowania - byłem przekonany, że jak żartujemy, to na całego, ale skoro to Twoim zdaniem jest atak, wycofuję każde słowo wypowiedziane w Twym kierunku. Swoją drogą zadziwiająca jest "metalowa" delikatność. Szatany, mięso, gówno, flaki, kurwy, urwane chuje i rozkopane groby - a tu większość delikatni esteci i okazuje się , nie pierwszy raz, że trzeba uważać na każde słowo. Przepraszam i dziękuję za uwagę.antek_cryst pisze:Podoba mi się Twoja postawa: z braku argumentów przechodzisz do ataku ad personam.535 pisze:
Zaiste, trumetalowe zachowanie. Tak trzymać!
a w temacie:
Scaarph pisze: nie wiem jak inni, ale ja na koncerty chodzę tak samo ubrany jak i na co dzień.
-
- rasowy masterfulowicz
Można, tylko po co? :DFENIKS pisze:Tak przeglądnąłem temat i powiem że zadziwiliście mnie. Ja myślałem że całe życie można chodzić w bojówkach i koszulce Impiety !
HAILSA!!!!!
- Scaarph
- zahartowany metalizator
jak ci w czymś dobrze to po chuj chodzić w czym innym?
- Lykantrop
W imię zasad konsumenta.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Przeciez ten temat to jest jest wielkie "co ubrać żeby samice się do ciebie kleiły".
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
-
- rasowy masterfulowicz
- immortal93
- rozkręca się
Kurwa, myślałem że to temat o dziwkach a tu o modzie