MIASMAL + ICON OF EVIL 9.V.2012 WROCŁAW ... Strefa Zero
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Foxhound
- postuje jak opętany!
Re: MIASMAL + ICON OF EVIL 9.V.2012 WROCŁAW ... Strefa Ze
Pewnie się wybiorę więc można coś ogarnąć przed.
-
- zaczyna szaleć
Ok to już dziś
- metalized
- weteran forumowych bitew
Ok,mam nocke to mam alibi że mnie zabraknie haha. Nie musze zganiać na odległości :D.Tomaszek pisze:Ok to już dziś
P.J.E.C.
-
- zaczyna szaleć
Ja wniosek o urlop podpisałem dopiero wczoraj a i kierownictwu oznajmiłem, że czwartek lekko zgięty będę się sunuł po korytarzach co by nie liczyli na mnie zbytnio :D
- FENIKS
- w mackach Zła
kurwa mam nadzieje ze beda miec brzmienie jak ostatnim razem Purgatory. Mały klub ale brzmienie rozpierdoliło. Od niedzieli napieralam Miasmal ! Może przyjsc 5 osob jebać to, znając nasz zjebany wrocław to bym się nie zdziwił bo jak nie gra jakies znane scierwo to nikt nie przyjdzie.
-
- zaczyna szaleć
To fakt że w Strefie (i nie tylko) Pacior robi dobra robotę nagłaśniając, nie chcę zapeszać ale powinno być spoko...
Co by nie powiedzieć już troche lat praktyki chłopina ma a przede wszystkim słucha takiej muzy, czego powiedzieć nie można o tabunach "profesjonalnych" realizatorów.
Co by nie powiedzieć już troche lat praktyki chłopina ma a przede wszystkim słucha takiej muzy, czego powiedzieć nie można o tabunach "profesjonalnych" realizatorów.
-
- zaczyna szaleć
Ostatnim słowem wkleję tu fragment ostatniego grind gigu w Strefie 0
-
Jesli jestes organizatorem to Cie udusze nie mogl byc wczoraj wlasnie dzis wyladowalem w Irlandyi a chcialbym ich zobaczyc juz Cie nie lubie:)))
-
- zaczyna szaleć
Podduszanie hymmm ... poważnie szkoda tych wszystkich którzy mogli by mi pomóc nie pujść z torbami ;)
- Husar
też będę kolo 19 pod strefą. jak coś koszulka possessed
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
- Husar
feniks bedziesz na bank to ci zina sprezentuje?
-
Za kare jesli jeszcze zrobisz cosik kupie dwa bilety:(((Tomaszek pisze:Podduszanie hymmm ... poważnie szkoda tych wszystkich którzy mogli by mi pomóc nie pujść z torbami ;)
- witchfinder
Niestety mimo szczerych chęci nie dałem rady - inne obowiązki zmusiły mnie do siedzenia na dupie w domu.
Mam nadzieję, że frekwencja dopisała i wtopy nie było! Każdy organizator metalowych metalowych gigów we Wrocławiu na wagę złota!
Mam nadzieję, że frekwencja dopisała i wtopy nie było! Każdy organizator metalowych metalowych gigów we Wrocławiu na wagę złota!
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP
- Husar
Zajebisty gig czułem się jakbym był na dismember w 90 roku!! frekwencja myślę że zadowalająca. koncert rozjebał ale bardzo krótko może ze 45 min grali... supportu nie widziałem. pozdro dla organizatora i chłopaków z infidel co niezły młyn pod sceną rozkręcili! 666
-
WYJEB!!! Zaczęli od swojego najlepszego songa - Abduction Of The Soul i było pozamiatane!!! DODS METALL!!! Strasznie komunikatywni i sympatyczni kolesie. Kto nie był niech żałuje! Kolekcja uzupełniona o kolejne winyle:-) Ugh!
- FENIKS
- w mackach Zła
Rozkurw był na maksa ! koleś z wąsem na basie jest niszczący. Świetny podziemny koncert, kapela rozpiepszyła wszystko, stary klasyczny do bólu death metal ale z taką mocą że jaja odpadły :)
- Husar
dobrze typ wyglądał. choć bardziej przypominał niemca niż szweda. Wyglądał jakby grał w Living Death!
- Foxhound
- postuje jak opętany!
Zajebisty koncert i organizacja. Ponad 50 typa z pewnością (jak się kształtują ostateczne liczby to nie wiem). Oby więcej takich wydarzeń!
-
- zaczyna szaleć
Uffffffff po pierwsze DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA TO ŻE RUSZYLI TYŁKI I WPADLI NA TEN GIG...
Ludzie dopisali, wyszliśmy na zero, na koncercie bawiło sie koło 80 oób, więc super.
Jak chłopaki (Miasmal) dojechali do Czech nie wiem, ale byli w strzępach, wokalistę trzeba będzie chyba wnieść na scenę, w szczegóły się nie wdam ... ale cieńko to widzę he he he
Poza tym zgodnie twierdzili że to jak na razie ich najlepszy gig na tej trasie, z czego co tu dużo pisać niezmiernie się cieszę ...
Z zakulisowych histori to szwedzi podpisali kontrakt z Century Media i nowej płyty spodziewać należy się w zimie.
Obiecuję że na jesień więcej takich ciosów chcemy przygotować, bo wczorajszy wieczór powiał sporym optymizmem.
Raz jeszcze DZIĘKUJĘ wszystkim
Ludzie dopisali, wyszliśmy na zero, na koncercie bawiło sie koło 80 oób, więc super.
Jak chłopaki (Miasmal) dojechali do Czech nie wiem, ale byli w strzępach, wokalistę trzeba będzie chyba wnieść na scenę, w szczegóły się nie wdam ... ale cieńko to widzę he he he
Poza tym zgodnie twierdzili że to jak na razie ich najlepszy gig na tej trasie, z czego co tu dużo pisać niezmiernie się cieszę ...
Z zakulisowych histori to szwedzi podpisali kontrakt z Century Media i nowej płyty spodziewać należy się w zimie.
Obiecuję że na jesień więcej takich ciosów chcemy przygotować, bo wczorajszy wieczór powiał sporym optymizmem.
Raz jeszcze DZIĘKUJĘ wszystkim