Dobrze, że mi powiedziałeś, że to chujowa płyta jest bo o mało nie uwierzyłem własnym uszom, które mówiły mi france, że to zajebiste jest. I byłem jak to dziecko we mgle (dym z kadzidełek) zagubione.Lykantrop pisze:Ale ja naprawdę tą płytę zmęczyłem nie naście, a paredziesiąt razy. Nawet dałem jej taką szansę, że pojechałem na 2 tygodniowy urlop tylko z "Lawless Darkness" w zapasie, więc w moim przypadku to nie jest czcza gadka po odsłuchaniu sampli z youtube. Mówienie, że jest to jedna z najlepszych płyt w black metalu jest pięknym przykładem oddania i ukłonu fana w stronę kapeli, ale na szczęście tylko subiektywnym - bo gdyby tak wyglądał Black Metal w swojej pierwotnej formie to z całą pewnością bawiłbym teraz na forum Castle Party, a nie Masterful. Poza tym nie jestem w stanie serio traktować kapeli, której frontman co rusz w wywiadach z sensu i logiki tanią kurwę robi. Ale wtórny analfabetyzm, ograniczenie Eryka i dym z kadzidełek nie mąci mi akurat obrazu i odbioru płyty, która jest zwyczajnie średnia. Może gdybym przesłuchał o 3/4 mniej płyt w życiu to bym się zgodził...immortal93 pisze:Na początku uważałem, że ostatni Watain jest nudny i słaby. Jednak po dokładnym wsłuchaniu się uważam, że to jedna z najlepszych płyt w black metalu w ogóle. Trzeba tej płycie dać szansę. Niektórzy tu piszą, że słuchali Mgłę po 20 razy. Dlaczego nie posłuchać LD 20 razy. To piękna muzyka jest.
Mgła, Bestial Raids, BoP, DM, MP | Kraków 05.05.2012
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- immortal93
- rozkręca się
Re: Mgła, Bestial Raids, BoP, DM, MP | Kraków 05.05.2012
-
- weteran forumowych bitew
http://soundterrorshots.blogspot.com/ - koncertowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
- Scaarph
- zahartowany metalizator
- Realista
W 3 sekundzie lotu 3 butelki było słychać strzały.Morph pisze:Zaraz zaraz, ja cisłem butelką po czystej, którą robiłem z white_pony'm, chyba Nerwowym, chyba Bloodcultem i chyba kimś jeszcze. Skoro ktoś cisnął butlą po cytrynie to znaczy, że leciały CO NAJMNIEJ TRZY!
-
- w mackach Zła
jak muzycy MGŁA widzieli coś zza tych zasłon ? - he he
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
sciagac mgłe do katowic !!!!!
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- metalized
Jak przez mgłę :D Nie dali by rady uchylić się przed np latającą butelkaHoli pisze:jak muzycy MGŁA widzieli coś zza tych zasłon ? - he he
Mgła w Lublinie - echhhh znowu tyle pkpingu,ale raczej nie przewiduję absencji jak myśli staną sie ciałem.
P.J.E.C.
-
- w mackach Zła
muszą mieć wyjątkowe umiejętności muzyczne i nie tylko - tak grając przez mgłę
- FENIKS
- w mackach Zła
kurwa marek jak zwykle opętanie w oczach. Miazga !
ps. co do zdjec to ujecia zajebiste ale kolorystyka mnie wkurwia :)
-
Miałeś koszulkę Rotting Christ ?Morph pisze:Zaraz zaraz, ja cisłem butelką po czystej, którą robiłem z white_pony'm, chyba Nerwowym, chyba Bloodcultem i chyba kimś jeszcze. Skoro ktoś cisnął butlą po cytrynie to znaczy, że leciały CO NAJMNIEJ TRZY!
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Między innymi.
ED: Naprawdę będziemy to dalej roztrząsać?
ED: Naprawdę będziemy to dalej roztrząsać?
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- beastov23
Może to znak, żeby udać się w krainę fantazji.FENIKS pisze:ps. co do zdjec to ujecia zajebiste ale kolorystyka mnie wkurwia :)
maximum walrus yields maximum walrus
:3
- Kingu
Z Jurkiem na gitarze to już w sumie nowe wcielenie Thunderbolt. Jeszcze tylko jedno jednego brakuje, a może i nie...
Polska scena ekstremalna jest zajebista.
- beastov23
Punktem kulminacyjnym setu DM był Spadnie Śmiertelny Cios.... Może dlatego, że nie znam Kultu Czaszki, a może dlatego, że mam rację.
maximum walrus yields maximum walrus
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
bo Zbyl na trasie ....Kingu pisze:Z Jurkiem na gitarze to już w sumie nowe wcielenie Thunderbolt. Jeszcze tylko jedno jednego brakuje, a może i nie...
- Dragazes
- w mackach Zła
Ile czasu grały poszczególne zespoły?
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
ten Deus Mortem ... dobrze grają?beastov23 pisze:Punktem kulminacyjnym setu DM był Spadnie Śmiertelny Cios.... Może dlatego, że nie znam Kultu Czaszki, a może dlatego, że mam rację.
MEDICO PESTE coś nagrali/nagrwają?
-
MP ma nagrany nowy materiał
http://soundterrorshots.blogspot.com/ - koncertowe zdjęcia
Nie twierdzę, że to jest black metal w pierwotnej formie - ta płyta to taki krok w bok, niby lekka, łatwa i przyjemna, ale na niej naprawdę czuć diabła. Dla mnie to nie jest jedna z najlepszych płyt black metalowych w ogóle, ale na pewno jest to najbardziej black metalowy heavy metal jaki słyszałem od czasów... hm.. Storm of the Light's Bane ?Lykantrop pisze: gdyby tak wyglądał Black Metal w swojej pierwotnej formie
Dopóki muzyka mi odpowiada to kwestie personalne w ogóle mnie nie zajmują, chyba że znam kogoś osobiście i uważam go za "tanią kurwę". Chociaż, jeśli jest atrakcyjna a do tego tania to chyba też nieźle? :)Lykantrop pisze:
Poza tym nie jestem w stanie serio traktować kapeli, której frontman co rusz w wywiadach z sensu i logiki tanią kurwę robi. Ale wtórny analfabetyzm, ograniczenie Eryka i dym z kadzidełek nie mąci mi akurat obrazu i odbioru płyty, która jest zwyczajnie średnia. Może gdybym przesłuchał o 3/4 mniej płyt w życiu to bym się zgodził...
ktoś narzekał, że wyobrażał sobie Sovę z siwiejącymi włosami do pasa i tatuażem zaczynającym się na lewej łydce, a kończącym się pod prawym okiem, a tu się okazało, że to taki ładny, miły, prospołeczny chłopak z fryzurą a la Krzysztof Ibisz :))) Wspaniałe są takie spotkania po latach "znajomości w internecie". Mi ktoś powiedział, że myślał, że jestem ze trzy razy większy :))) Pewnie proporcjonalnie do "ego" :))Scaarph pisze:edit: kurwa, za to ja mógłbym mieć z tym problem heheheSova pisze:heh, pamietam że gadalismy ale gdybym cie zobaczył na ulicy to chyba bym cie nie poznał ;)