Po prostu niektórzy nie przywiązują większej wagi do tego co i za ile się ma na dupie. I jeśli to jest Twoja miara i kryterium oceny to tylko wystawiasz sobie sam adekwatną notę :-)Bambi pisze:Jak ktoś lubi wyglądać jak szuszwol całe życie to spoko. :)
szmaty dla facetów
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: szmaty dla facetów
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
- rasowy masterfulowicz
To nie moje kryterium oceny drugiej osoby, nigdy w życiu! Po prostu byłem pewny, że się z tego wyrasta, naturalny proces przechodzenia z czarnych, byle jakich ciuchów do rzeczy normalnych. Ale widać się myliłem. :)
HAILSA!!!!!
-
- zahartowany metalizator
nie chce tu mowic o obronie samego siebie, albo o kwantyfikowaniu, ale w tym co mowi Bambi, jest sporo racji ;) ale z przewaga mitu nad ziarnem prawdy. Bambi radykalizuje, bo ich nie lubi i nawet swiadomie nie zdobywa die na obiektywizm ;)Lykantrop pisze:Po prostu niektórzy nie przywiązują większej wagi do tego co i za ile się ma na dupie. I jeśli to jest Twoja miara i kryterium oceny to tylko wystawiasz sobie sam adekwatną notę :-)Bambi pisze:Jak ktoś lubi wyglądać jak szuszwol całe życie to spoko. :)
Podaj definicję "rzeczy normalnych", względnie "normalności".Bambi pisze:To nie moje kryterium oceny drugiej osoby, nigdy w życiu! Po prostu byłem pewny, że się z tego wyrasta, naturalny proces przechodzenia z czarnych, byle jakich ciuchów do rzeczy normalnych. Ale widać się myliłem. :)
-
no.Alsvartr pisze:Przeciez ten temat to jest jest wielkie "co ubrać żeby samice się do ciebie kleiły".
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
- rasowy masterfulowicz
rzeczy normalne - koszule, sweterki, bluzy, najlepiej innego niż czarny koloru, mile widziane delikatne wzory (kratka, paski), dobre jakościowo, elegancko wykończone, bez zmechaceń, rozwleczeń. Jeansy - klasyczne granatowe, ewentualnie vintage podarte, ale dobrze wykończone i skrojone.
rzeczy nienormalne - rozwleczone koszulki z bazgrołami, brzydkie, źle skrojone czarne bojówki, czarne bluzy z kapturem z rozciągniętymi ściągaczami, bądź co gorsza bez.
źródło: jedyne słuszne :D:D:D
rzeczy nienormalne - rozwleczone koszulki z bazgrołami, brzydkie, źle skrojone czarne bojówki, czarne bluzy z kapturem z rozciągniętymi ściągaczami, bądź co gorsza bez.
źródło: jedyne słuszne :D:D:D
HAILSA!!!!!
-
- rasowy masterfulowicz
Obiektywizm jest dla słabych :Dbyrgh pisze:nie chce tu mowic o obronie samego siebie, albo o kwantyfikowaniu, ale w tym co mowi Bambi, jest sporo racji ;) ale z przewaga mitu nad ziarnem prawdy. Bambi radykalizuje, bo ich nie lubi i nawet swiadomie nie zdobywa die na obiektywizm ;)Lykantrop pisze:Po prostu niektórzy nie przywiązują większej wagi do tego co i za ile się ma na dupie. I jeśli to jest Twoja miara i kryterium oceny to tylko wystawiasz sobie sam adekwatną notę :-)Bambi pisze:Jak ktoś lubi wyglądać jak szuszwol całe życie to spoko. :)
HAILSA!!!!!
-
Właśnie. Ale z drugiej strony są typy, które nie chcą ubierać się "normalnie" i noszą glany i czarne ciuchy;)535 pisze:Podaj definicję "rzeczy normalnych", względnie "normalności".Bambi pisze:To nie moje kryterium oceny drugiej osoby, nigdy w życiu! Po prostu byłem pewny, że się z tego wyrasta, naturalny proces przechodzenia z czarnych, byle jakich ciuchów do rzeczy normalnych. Ale widać się myliłem. :)
-
Bambi pisze:rzeczy normalne - koszule, sweterki, bluzy, najlepiej innego niż czarny koloru, mile widziane delikatne wzory (kratka, paski), dobre jakościowo, elegancko wykończone, bez zmechaceń, rozwleczeń. Jeansy - klasyczne granatowe, ewentualnie vintage podarte, ale dobrze wykończone i skrojone.
chujowo. za male stezenie skurwysynstwa za duze pedalstwa;DDD
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Chętnie bym się z Tobą zmierzył, bo choć wagowo jestem w podobnym przedziale (82 kg) to zasięg ramion mam zdecydowanie większy (184 cm wzrostu) niż Ty spolegliwa, maleńka sarenko...Bambi pisze: Obiektywizm jest dla słabych :D
all the monsters will break your heart
-
- rasowy masterfulowicz
Nie musi być od razu skurwysyństwa, chociaż odpowiednimi okularami przeciwsłonecznymi możesz sporo nadrobić! ;)
HAILSA!!!!!
-
- rasowy masterfulowicz
Z twoich opisów swojej osoby, raczej wstydziłbym się nawet przebywać w twoim towarzystwie. :)))nicram pisze:Chętnie bym się z Tobą zmierzył, bo choć wagowo jestem w podobnym przedziale (82 kg) to zasięg ramion mam zdecydowanie większy (184 cm wzrostu) niż Ty spolegliwa, maleńka sarenko...Bambi pisze: Obiektywizm jest dla słabych :D
HAILSA!!!!!
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
-
- rasowy masterfulowicz
-
:DDDBambi pisze:Z twoich opisów swojej osoby, raczej wstydziłbym się nawet przebywać w twoim towarzystwie. :)))nicram pisze:Chętnie bym się z Tobą zmierzył, bo choć wagowo jestem w podobnym przedziale (82 kg) to zasięg ramion mam zdecydowanie większy (184 cm wzrostu) niż Ty spolegliwa, maleńka sarenko...Bambi pisze: Obiektywizm jest dla słabych :D
-
Ja preferuję styl grunge. Stare schodzone trampki (konieczne brudne), jasne sprane dżinsy i czarna (ale wyblakła) koszulka polo. Włosy oczywiście przetłuszczone i nieuczesane.
- Scaarph
ja nie wiem. podarte jeansy vintage to dla mnie szczyt wsi. wolałbym w worku chodzić. patrzcie jaki jestem zajebisty, mam nowe spodnie ALE są podarte, rozumiecie, tak specjalnie, by wyglądały jak stare ale wciąż były nowe!
- Morph
- Kontakt:
So true :]Scaarph pisze:ja nie wiem. podarte jeansy vintage to dla mnie szczyt wsi. wolałbym w worku chodzić. patrzcie jaki jestem zajebisty, mam nowe spodnie ALE są podarte, rozumiecie, tak specjalnie, by wyglądały jak stare ale wciąż były nowe!
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
-
- rasowy masterfulowicz
Ale możesz sam rozjebać, tylko nigdy tak fajnie ci nie wyjdzie. oczywiście w tej kategorii też jest wieś i to większość. :) Ludzie zawsze darli jeansy, taka ludzka natura. Mięso jecie, bo to w zgodzie z naturą, a jeansów nie drzecie? ;)Scaarph pisze:ja nie wiem. podarte jeansy vintage to dla mnie szczyt wsi. wolałbym w worku chodzić. patrzcie jaki jestem zajebisty, mam nowe spodnie ALE są podarte, rozumiecie, tak specjalnie, by wyglądały jak stare ale wciąż były nowe!
HAILSA!!!!!
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
:D:D:DScaarph pisze:patrzcie jaki jestem zajebisty, mam nowe spodnie ALE są podarte, rozumiecie, tak specjalnie, by wyglądały jak stare ale wciąż były nowe!
To trochę tak jakbys kupił Mercedesa a potem przykleił znaczek Deawoo. Nie dośc że bez sensu to jeszcze wiocha :D
Ostatnio zmieniony 09-05-2012, 21:01 przez Alsvartr, łącznie zmieniany 1 raz.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran