Wolę, żeby ten sam błysk miała wtedy, gdy jestem goły.[V] pisze:Lykantrop pisze:Nie o to chodzi. Stare chujki po prostu nie przywiązują tak wielkiej wagi do tego co mają na dupie. Bo i po co? :-)
po to zeby Twoja kobieta zawsze miala ten blysk w oku gdy patrzy na Ciebie;DDD
szmaty dla facetów
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: szmaty dla facetów
- Scaarph
- zahartowany metalizator
no ale ja nie wiem co to jest, więc po prostu nie zapamiętałem :) sporo tam przecież nawiązań do jakichś kulturowych zjawisk o których mi się nawet nie śniło, więc 100% z family guya niestety nie wyciągam.Alsvartr pisze:Co z Ciebie za fan Family Guya jak nie wyłapałeś mnogich wzmianek o Abercrombie & Fitch Catalogue ;)?Scaarph pisze:nie wiem co to ambercrombie, idę stąd w chuj w ogóle :)
-
- mistrz forumowej ceremonii
po chleb tez bedziesz nago zapierdalal?535 pisze:Wolę, żeby ten sam błysk miała wtedy, gdy jestem goły.[V] pisze:Lykantrop pisze:Nie o to chodzi. Stare chujki po prostu nie przywiązują tak wielkiej wagi do tego co mają na dupie. Bo i po co? :-)
po to zeby Twoja kobieta zawsze miala ten blysk w oku gdy patrzy na Ciebie;DDD
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Scaarph
nie, z babą by miała błysk w oczach wybierając bohenek. no dajciesz kurwa już spokój :D[V] pisze: po chleb tez bedziesz nago zapierdalal?
Różne rzeczy po pijaku się robiło, ale ale...Po Twych wczorajszych wskazówkach porzuciłem jedzenie chleba.
- witchfinder
- weteran forumowych bitew
Błysk cudzych kobiet na ulicy także masa ok ;))))
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP
-
wiekszosc baranów tego nie lapie;)witchfinder pisze:Błysk cudzych kobiet na ulicy także masa ok ;))))
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Scaarph
niby tak, ale w sumie za specjalnie mi nie zależy, większość to i tak głupie kurwy lapucery, którym się mokro nie zrobi do czasu gdy wysiądę ze stjuningowanego opla ze złotym sikorem na ręku, łańcuchem od krowy na karku i banknotami stuzłotowymi wystającymi zza rozpiętej po pępek koszuli hawajskiej wpuszczonej w przetarte fabrycznie jeansy. a idźcie w chuj :)witchfinder pisze:Błysk cudzych kobiet na ulicy także masa ok ;))))
edit: a jeszcze. milion razy wolę gdy przechodzisz ulicą i mijasz kobitę i odprowadzacie się wzrokiem dopóki się nie miniecie a nie jak spogląda ci na sofixy i od razu plama w kroczu jej się robi :)
Ostatnio zmieniony 09-05-2012, 21:28 przez Scaarph, łącznie zmieniany 1 raz.
-
za chwile otwieram dzial dietetyczny ;DDDDDDDDDDD535 pisze:Różne rzeczy po pijaku się robiło, ale ale...Po Twych wczorajszych wskazówkach porzuciłem jedzenie chleba.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
ja tam wole ich rozchylone nogi, a nie jakieś błyski na ulicy...światła miasta...:-Dwitchfinder pisze:Błysk cudzych kobiet na ulicy także masa ok ;))))
all the monsters will break your heart
-
przyjmij serdeczne wyrazy wspólczucia jesli tylko takie kobiety widzisz wokól siebie;DScaarph pisze:niby tak, ale w sumie za specjalnie mi nie zależy, większość to i tak głupie kurwy lapucery, którym się mokro nie zrobi do czasu gdy wysiądę ze stjuningowanego opla ze złotym sikorem na ręku, łańcuchem od krowy na karku i banknotami stuzłotowymi wystającymi zza rozpiętej po pępek koszuli hawajskiej wpuszczonej w przetarte fabrycznie jeansy. a idźcie w chuj :)witchfinder pisze:Błysk cudzych kobiet na ulicy także masa ok ;))))
-
- rasowy masterfulowicz
- Scaarph
no w większości niestety. taki kraj. co ja poradzę. w sumie przyjmuję.[V] pisze:przyjmij serdeczne wyrazy wspólczucia jesli tylko takie kobiety widzisz wokól siebie;D
-
- rasowy masterfulowicz
właśnie to samo miałem pisać, ale mam nadzieję, że to jednak specjalne podkolorowanie tematu. :D[V] pisze:przyjmij serdeczne wyrazy wspólczucia jesli tylko takie kobiety widzisz wokól siebie;DScaarph pisze:niby tak, ale w sumie za specjalnie mi nie zależy, większość to i tak głupie kurwy lapucery, którym się mokro nie zrobi do czasu gdy wysiądę ze stjuningowanego opla ze złotym sikorem na ręku, łańcuchem od krowy na karku i banknotami stuzłotowymi wystającymi zza rozpiętej po pępek koszuli hawajskiej wpuszczonej w przetarte fabrycznie jeansy. a idźcie w chuj :)witchfinder pisze:Błysk cudzych kobiet na ulicy także masa ok ;))))
HAILSA!!!!!
- maciek z klanu
FACET MA BYĆ FACET, a nie pizda wypsikana perfumami, z wyregulowanymi brwiami i ogolonymi wlosami na plecach w ładnych ciuszkach.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Ja nie mówię, że chodzę ubrany jak ostatni szmaciarz, ale nic mnie tak nie bawi jak licytowanie się metkami, markami i ich cenami. Pierdolę to. Wolę włożyć stare gacie, stare buty, wrzucić plecak do samochodu i jechać do lasu. Mam tam prysznic, nie śmierdzę - to mi wystarcza z elegancji.
-
- rasowy masterfulowicz
-
mozna wygladac zajebiscie mesko i jednoczesnie dbac o siebie w zdrowy sposób.bez licytacji na metki i marki(jak robi to spora czesc kobiet)albo to lapiecie albo leczycie jakis zbiorowy kompleks.maciek z klanu pisze:FACET MA BYĆ FACET, a nie pizda wypsikana perfumami, z wyregulowanymi brwiami i ogolonymi wlosami na plecach w ładnych ciuszkach.
- Scaarph
tylko mydła. żadne perfumy tak nie pachną.Bambi pisze:Perfum też nie używacie????????? :DD:D:D:D:D:D
Rozumiem, jeden dezodorant, jakaś dobra (najlepiej w smaku) woda kolońska, ale powiedz Bambi, czy naprawdę potrzebny Ci jest taki zestaw?Bambi pisze:Perfum też nie używacie????????? :DD:D:D:D:D:D