myslalem,ze wiecej ludzi to zalapie,ale widze,ze juz kazdy sie przebral w stringi i nalozyl make up co tylko mnie utwierdza w przekonaniu jak wstydliwy jest to temat nawet dla dojrzalych [wydawaloby sie] facetów którzy zainteresowanie tym co sie nosi i jak sie wyglada utozsamiaja z jakimis patologicznymi zjawiskami ;patrz;jacyków,mescy modele, stylisci, etc etc.Pelson pisze:[V] pisze:mozna wygladac zajebiscie mesko i jednoczesnie dbac o siebie w zdrowy sposób.bez licytacji na metki i marki(jak robi to spora czesc kobiet)albo to lapiecie albo leczycie jakis zbiorowy kompleks.maciek z klanu pisze:FACET MA BYĆ FACET, a nie pizda wypsikana perfumami, z wyregulowanymi brwiami i ogolonymi wlosami na plecach w ładnych ciuszkach.
Prosto między oczy Sensei Vulture.
Pomiędzy pizdą wypsikaną perfumami, z ogolonymi włosami na plecach, a troglodytą biorącym prysznic raz w tygodniu jest spooooory zapas miejsca i w tym szerokim spektrum mieszczą się ramy tego tematu.
szmaty dla facetów
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: szmaty dla facetów
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- maciek z klanu
ConsvmingImpvlse pisze:
hipster Piotr?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Nie ma się co gniewać. Ja, na zgodę, wszystkim zwolennikom pomadki oraz modnego markowego "ciucha" z rozdartym kolanem, założonego do kowbojskego obuwia, służę cennymi technicznymi uwagami , w temacie budowy paśnika dla zwierzyny leśnej. Oczywiście, jeżeli nie boicie się połamać swych polakierowanych paznokci.

-
heheh no, ze skrajności w skrajność, tak jakby nie było nic pomiędzy :)[V] pisze: myslalem,ze wiecej ludzi to zalapie,ale widze,ze juz kazdy sie przebral w stringi i nalozyl make up co tylko mnie utwierdza w przekonaniu jak wstydliwy jest to temat nawet dla dojrzalych [wydawaloby sie] facetów którzy zainteresowanie tym co sie nosi i jak sie wyglada utozsamiaja z jakimis patologicznymi zjawiskami ;patrz;jacyków,mescy modele, stylisci, etc etc.
dla mnie temat nie jest wstydliwy, absolutnie. nawet fajnie się czyta te wasze wynurzenia. ale sam udzielać się nie mam zamiaru, bo zwyczajnie mi się nie chce. zresztą kogo w ogóle obchodzą moje ciuchy, buty czy dezodoranty/perfumy.
- maciek z klanu
A te przystojniaczki markowe golą jaja i paszki, i tors, i nogi, i rece? ? :D
- Morph
- Kontakt:
Jajka i pachy jak się ciepło robi 

Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- maciek z klanu
haha zapodalem wątek bo zawsze to wzbudza kontrowersje i ciekawe dyskusje haha
.maciek z klanu pisze:A te przystojniaczki markowe golą jaja i paszki, i tors, i nogi, i rece? ? :D
..a włosów z nosów same nie wyrywają...
-
zaraz przyjdzie Bambi i się będzie oburzał, jak to może być, żeby pach nie golić i chuja... zieeew
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Wczoraj na mieście będąc elegancko ubrany, zostałem skomplementowany przez pewną milfkę, że wyglądam jak Nergal, tylko lepiej.
-
- rasowy masterfulowicz
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Dla starych bab widać jest.
-
- rasowy masterfulowicz
Ale ja pytałem serio. :)maciek z klanu pisze:
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD padłem
HAILSA!!!!!
-
- rasowy masterfulowicz
W ogóle nie kumasz nic a nic. :)))535 pisze:Nie ma się co gniewać. Ja, na zgodę, wszystkim zwolennikom pomadki oraz modnego markowego "ciucha" z rozdartym kolanem, założonego do kowbojskego obuwia, służę cennymi technicznymi uwagami , w temacie budowy paśnika dla zwierzyny leśnej. Oczywiście, jeżeli nie boicie się połamać swych polakierowanych paznokci.
HAILSA!!!!!
-
- rasowy masterfulowicz
Tyle, że dla wiekszości tu piszących problemem może być to, że wymienianie się modnymi metkami (vide Scaarph i A&F) niczemu nie służy, bo samej szmaty nie widać ani nikt nie wie, jak szmata na danym zawodniku wygląda. Co z tego, że napisze, iż mam na sobie teraz casualowe buty Zary, spodnie Mexxa i białą koszulę no name kupioną w lumpie, jak i tak 99% obecnych tu ziomków nic to nie powie.
myslalem,ze wiecej ludzi to zalapie,ale widze,ze juz kazdy sie przebral w stringi i nalozyl make up co tylko mnie utwierdza w przekonaniu jak wstydliwy jest to temat nawet dla dojrzalych [wydawaloby sie] facetów którzy zainteresowanie tym co sie nosi i jak sie wyglada utozsamiaja z jakimis patologicznymi zjawiskami ;patrz;jacyków,mescy modele, stylisci, etc etc.
Temat dobry, tylko, że na kumpelskie spotkania przy piwie i orzeszkach. Tu nie liczyłbym na spore sensowne audytorium.
Ostatnio zmieniony 10-05-2012, 12:48 przez Pelson, łącznie zmieniany 1 raz.
- zekke
- weteran forumowych bitew
prawdziwy facet
Początkowo traktowałem temat żartobliwie, ale od momentu kiedy napisałeś, że masz piętnaście par spodni, a potem zarzuciłeś zagranicznymi symbolusami (marek odzieży -jak się domyślam), to staram się zrozumieć. Jednakowoż w związku z tym, że jestem prostym chłopakiem z "dzielni", mam ze zrozumieniem Twojego problemu, pewne kłopoty.Bambi pisze: W ogóle nie kumasz nic a nic. :)))
-
kurde, też mam chyba ok.15 :/
- Mol
- zahartowany metalizator
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Ja posiadam 4 i tyleż samo par butów. Ale to już chyba abnegacja lekka ;).Heretyk pisze:kurde, też mam chyba ok.15 :/
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.