Wasze sporty
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Re: Wasze sporty
W Authorze jest lepszy widelec, to napewno. Hamulce z tego co kojarzę sa jakąś niższą wersją Tektro więc tutaj może byc bez szału, ale ogółem rzecz biorąc ja bym brał Authora.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
to, co zagrasz wreszcie? czy dalej będziesz unikał? ;)Scaarph pisze:szachy miazga
a tak do tematu to w planach w tym roku maraton - dobrze się biega pod Slayer, ale życiówka na 10 km wyszła pod Iperyt, w miarę regualrnie ostatanio rower, domowa siłownia i basen. W dalszych planach thriatlon. Tłuszcz jest dla słabych.
-
- postuje jak opętany!
u mnie ostatnio dość regularnie rower ;) co dzień rano wożę Franka do przedszkola ;) a po południu z przedszkola ;) w weekendy jakieś 20-25 km robimy na rowerze. Basen z juniorem też ostatnio 2 razy w tyg. Siłka pod nosem w sumie jest więc chyba znowu zacznę tam bywać regularnie.Brązowy Jenkin pisze:to, co zagrasz wreszcie? czy dalej będziesz unikał? ;)Scaarph pisze:szachy miazga
w miarę regualrnie ostatanio rower, domowa siłownia i basen.
acha ja z Tobą chętnie w szachy zagram ;)
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
w sensie przegram? :DBuła pisze: acha ja z Tobą chętnie w szachy zagram ;)
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Brązowy Jenkin pisze:to, co zagrasz wreszcie? czy dalej będziesz unikał? ;)Scaarph pisze:szachy miazga
a tak do tematu to w planach w tym roku maraton - dobrze się biega pod Slayer, ale życiówka na 10 km wyszła pod Iperyt, w miarę regualrnie ostatanio rower, domowa siłownia i basen. W dalszych planach thriatlon. Tłuszcz jest dla słabych.
zrobcie meczyk online na kurniku powiedzcie na jakim pokoju w kurniku i o ktorej godzinie to bedziecie miec fanow :D
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
gramy na chess.com - też można obserwować.
-
- postuje jak opętany!
tak właśnieBrązowy Jenkin pisze:w sensie przegram? :DBuła pisze: acha ja z Tobą chętnie w szachy zagram ;)
czy za 300 zł kupie rolki (nigdy nie jezdzilem) na ktorych da sie jezdzic i posłużą przez jakis czas?
myslalem dokładnie o tych:http://www.decathlon.com.pl/PL/rolki-fi ... 115659682/
myslalem dokładnie o tych:http://www.decathlon.com.pl/PL/rolki-fi ... 115659682/
- Paysage d'Hiver
- w mackach Zła
O matko, z takim pytaniem na tym forum- zaraz oskarżą, że pedał:)
-
- rasowy masterfulowicz
Ironman czy wersja olimpijska?Brązowy Jenkin pisze: W dalszych planach thriatlon. Tłuszcz jest dla słabych.W dalszych planach thriatlon.
Poniżej 40 minut? ;)Brązowy Jenkin pisze: ale życiówka na 10 km wyszła pod Iperyt
- HobGoblin
- zaczyna szaleć
Ostatnio wkręcam się w łucznictwo. Świetna sprawa. Takie groty, wystrzelone z łuku o naciągu 45 funtów, przechodzą przez stalowe beczki:

Ceterum censeo Mosquam delendam esse.
Paysage d'Hiver pisze:O matko, z takim pytaniem na tym forum- zaraz oskarżą, że pedał:)
lol, akurat to mam w dupie co kto na forum pomyśli, ale jak się tak wstydzicie to możecie mi wysłać pw
:D
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Rolki dużo fajne ale w wersji extreme:

Na normalnych się nie znam więc nie pomogę niestety.

Na normalnych się nie znam więc nie pomogę niestety.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Morph
- Kontakt:
Rolki są dla hipów!!! I giejów!!! Prawdziwy facet zapierdala w łyżwach hokejowych, nawet po asfalcie!!!
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Paysage d'Hiver
- w mackach Zła
Nie mówiłem:)
- maciek z klanu
Cthulhu pisze:czy za 300 zł kupie rolki (nigdy nie jezdzilem) na ktorych da sie jezdzic i posłużą przez jakis czas?
przede wszystkim, żeby kółka były kauczukowa. plastiki bardzo zamulają i sie rozpierdalaja po czasie. niebo a ziemia.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
wyżej olimpijskiej raczej nie wyskoczę...Pelson pisze: Ironman czy wersja olimpijska?
Poniżej 45 ;) Ja już do kategorii oldboyów się kwalifikuję ;)Pelson pisze:Poniżej 40 minut? ;)
- Block69
- zahartowany metalizator
Ja póki co tylko broń palna, ale w niedalekiej przyszłości na pewno też będe chciał łuk opanować.HobGoblin pisze:Ostatnio wkręcam się w łucznictwo. Świetna sprawa. Takie groty, wystrzelone z łuku o naciągu 45 funtów, przechodzą przez stalowe beczki:
PENIS METAL
-
- rasowy masterfulowicz
Brązowy Jenkin pisze: wyżej olimpijskiej raczej nie wyskoczę...
Będziesz w lipcu w Radkowie startował? Może uda mi sie do tego momentu wyleczyć porządnie i złapać trochę formy, więc spotkanie niewykluczone.
Pelson pisze:Poniżej 40 minut? ;)
jesteś +35? To całkiem niezły rezultat. Mi się teraz udaje przebiec 10k do drodze na 15k w 47', ale dostaje wtedy po takim treningu zapaści.Brązowy Jenkin pisze:Poniżej 45 ;) Ja już do kategorii oldboyów się kwalifikuję ;)
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
Nie ma szans, ze względu na muzyczne obowiązki ;) Myślę, że do triatlonu spróbuję podejść w przyszłym roku.Pelson pisze: Będziesz w lipcu w Radkowie startował? Może uda mi sie do tego momentu wyleczyć porządnie i złapać trochę formy, więc spotkanie niewykluczone.
Jestem. Też tak sądzę - ale myślę, że mogę ten czas poprawić jeszcze o maksymalnie jakieś 2 minuty. Pod warunkiem, że kolana wytrzymają treningi.Pelson pisze:jesteś +35? To całkiem niezły rezultat.
Nie do końca rozumiem ;-)Pelson pisze: Mi się teraz udaje przebiec 10k do drodze na 15k w 47',