szmaty dla facetów
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- weteran forumowych bitew
Re: szmaty dla facetów
http://www.plotek.pl/plotek/56,79592,11 ... r,,11.html
zblazowane środowisko zjechało sie na festiwal , ale stuhr wygląda bardzo elegancko i nie ma trampek do marynarki.jak na to środowisko to jakaś nowość . ( pierwotnie zamiast środowiska miała byc warszawka , ale byłoby to nadużycie ,bo sa tu koledzy z warszawy których nie chciałbym jednak niezasłużenie urazic )
zblazowane środowisko zjechało sie na festiwal , ale stuhr wygląda bardzo elegancko i nie ma trampek do marynarki.jak na to środowisko to jakaś nowość . ( pierwotnie zamiast środowiska miała byc warszawka , ale byłoby to nadużycie ,bo sa tu koledzy z warszawy których nie chciałbym jednak niezasłużenie urazic )
Gardzenie sportem, motoryzacją, przesadne zainteresowanie ciuszkami, w sumie wszystko tworzy jakąś całość.kakademona pisze:@ bardzo bliski mi Bambi: mi nie tylko sport wisa.ja po prostu gardzę sportem ;D
-
akurat mylisz się co do motoryzacji więc wyłamuję sie ze schematów , które wpojono ci na lekcjach religii ;D
- Block69
- zahartowany metalizator
Wszystko fajnie, ale przez noszenie trampek zapomniał o prawidłowym pasku do spodni :)kakademona pisze:http://www.plotek.pl/plotek/56,79592,11 ... r,,11.html
PENIS METAL
-
no fakt.buty raczej ma czarne...
Bambi coś pisał że uważa motoryzację za bzdurę.kakademona pisze:akurat mylisz się co do motoryzacji więc wyłamuję sie ze schematów , które wpojono ci na lekcjach religii ;D
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
bardzo słuszny pogląd, zasadniczokakademona pisze:@ bardzo bliski mi Bambi: mi nie tylko sport wisa.ja po prostu gardzę sportem ;D
jebać sport
motoryzację zresztą też
Widzę, że ekspansja błękitnej ostrygi przebiega agresywnie.
-
- mistrz forumowej ceremonii
sport jest zajebisty.plywanie,bieganie,alpinizm,podnoszenie ciezarów,kolarstwo,kuuuuurwa kocham bardziej niz muzyke;)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
karty i szachy to jedyne dopuszczalne sporty dla białej elity
- Mol
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Generalnie sport mi nie przeszkadza, nie jestem kibicem właściwie zadnej dyscypliny - natomiast lubię aktywnie spędzać czas wolny - rower, bieżnia, nawet mogę w coś pograć jeśliby ktoś chciał mnie zwerbować do jakiejś drużyny. A co tam, zasady gry w siatkówkę czy piłkę znam, poruszać się zawsze można.
No bo właśnie sport jest od tego, by go uprawiać, a nie oglądać :) Jak seks ;)
-
ogladac mozna tez,ale musialo by mnie pojebac zeby gdzies z szalikiem chodzic czy sobie ryja malowac w jakies barwy klubu czy cus;)Karkasonne pisze:No bo właśnie sport jest od tego, by go uprawiać, a nie oglądać :)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
ewentualnie jeszcze był kiedyś do palenia - popularne sport jakoś ze sportem niewiele miały wspólnego, no chyba że to, że po jednym sztachu można było wypluć płuca jak po sprincie;-)
-
[V] pisze:ogladac mozna tez,ale musialo by mnie pojebac zeby gdzies z szalikiem chodzic czy sobie ryja malowac w jakies barwy klubu czy cus;)Karkasonne pisze:No bo właśnie sport jest od tego, by go uprawiać, a nie oglądać :)
To jeszcze można jakoś zrozumieć, ale napierdalanie się w ustawkach za klub przekracza moje możliwości pojmowania.
- Scaarph
a to nie chodzi o to by się po prostu ponapierdalać a kluby i sporty to tylko wymówka?Nasum pisze:[V] pisze:ogladac mozna tez,ale musialo by mnie pojebac zeby gdzies z szalikiem chodzic czy sobie ryja malowac w jakies barwy klubu czy cus;)Karkasonne pisze:No bo właśnie sport jest od tego, by go uprawiać, a nie oglądać :)
To jeszcze można jakoś zrozumieć, ale napierdalanie się w ustawkach za klub przekracza moje możliwości pojmowania.
edit: ILE STRON???
-
no w tematach muzycznych nikt sie nie chce wypowiadac;D
-
Gdyby chodziło tylko o napierdalanie to też bym sie nie dziwił, ale na moim osiedlu jest kilka osób z bojówki. Rozmawiałem z nimi na ten temat i oni są święcie przekonani że w ten sposób wspieraja swój klub, manifestują swoje przywiązanie do niego, że piłka , tutaj cytat, jest ich bogiem.
-
biedacy.zycie ich oszukalo:DNasum pisze:Gdyby chodziło tylko o napierdalanie to też bym sie nie dziwił, ale na moim osiedlu jest kilka osób z bojówki. Rozmawiałem z nimi na ten temat i oni są święcie przekonani że w ten sposób wspieraja swój klub, manifestują swoje przywiązanie do niego, że piłka , tutaj cytat, jest ich bogiem.