Realista pisze:u mnie też ten chociaż najlepszy były i żałuję że je wycofanoAnarch777 pisze:W temacie perfum u mnie od jakiegoś czasu:
i

To jest mistrzostwo.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Realista pisze:u mnie też ten chociaż najlepszy były i żałuję że je wycofanoAnarch777 pisze:W temacie perfum u mnie od jakiegoś czasu:
i
tak chciałem Cie podpierdolić :) natomiast fajny jest D&G to jest też tenWódz 10 pisze:Nie mam pojęcia, nie znam się na tym :) Stało 6 podobnych z czego jedynie ten był sensowny. Reszta asortymentu wydała mi się przy nim jeszcze mniej interesująca.Realista pisze:D&G to nie jest zapach stworzony przez pedałów ?:)
jaka to jest nuta zapachowa Maciek?Nekromantheon pisze:
To jest mistrzostwo.
lawenda, rozmaryn, petitgrain, szałwia, geranium, galbanum, wetiwer, drzewo cedrowe, czystek ladanowyRealista pisze:jaka to jest nuta zapachowa Maciek?Nekromantheon pisze:
To jest mistrzostwo.
Dzięki, z ciekawości sprawdzę.Nekromantheon pisze:lawenda, rozmaryn, petitgrain, szałwia, geranium, galbanum, wetiwer, drzewo cedrowe, czystek ladanowyRealista pisze:jaka to jest nuta zapachowa Maciek?Nekromantheon pisze:
To jest mistrzostwo.
Zajebisty zapach.Polecam.Jest jeszcze czarny, tez dobry ale bardziej specyficzny.Allure Sport tez jest dojebany.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
pierwszy raz widzę, ale nutę jak poczytałem ma taka jaka lubię :)Adrian696 pisze:
mi pasuja wszystkie Icebergi - jak Ci sie spodoba, to wpadaj zcasami do Rossmana, bo tam Iceberg ma czasami promocje i zamist 150-170 jak w Douglasie mozna wyrwac za nawet stówke taniejRealista pisze:pierwszy raz widzę, ale nutę jak poczytałem ma taka jaka lubię :)Adrian696 pisze:
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Trzeba sprawdzic bo cenowo bardzo ok.Adrian696 pisze:mi pasuja wszystkie Icebergi - jak Ci sie spodoba, to wpadaj zcasami do Rossmana, bo tam Iceberg ma czasami promocje i zamist 150-170 jak w Douglasie mozna wyrwac za nawet stówke taniejRealista pisze:pierwszy raz widzę, ale nutę jak poczytałem ma taka jaka lubię :)Adrian696 pisze:
Hehe. Mam ten komfort, że kompletnie się nie znam na modzie, markach, stylach, lifestylach, etc. Jak coś mi się podoba to biorę. W przypadku perfum sporo pewnie ma do powiedzenia moje doświadczenie degustacyjne (wina, etc.). Jakoś to zapewne wpływa na wybór. Kumple używają stuffu który wy wklejacie przez większość tematu, a mi za bardzo nie leżą te zapachy. Mam jeszcze niebieską Lacoste. Też jest OK.Realista pisze:tak chciałem Cie podpierdolić :) natomiast fajny jest D&G to jest też tenWódz 10 pisze:Nie mam pojęcia, nie znam się na tym :) Stało 6 podobnych z czego jedynie ten był sensowny. Reszta asortymentu wydała mi się przy nim jeszcze mniej interesująca.Realista pisze:D&G to nie jest zapach stworzony przez pedałów ?:)
ogolnie w Rossmanie na dobre zapachy sa czesto ciekawe promocje, i rzeczywiscie promocje a nie dopisana u góry cena 20 zł wieksza i pzrekreslona - ja mam tego fuksa ze do Rossmana ciagle wpadam po pierdoły dla Juniora to przy okazji lookam co tam dobrego rzucili z promocja o 100 zł - ostatnio był duzy flakon Bossa za 99 zł z 249 złNekromantheon pisze:Trzeba sprawdzic bo cenowo bardzo ok.Adrian696 pisze:mi pasuja wszystkie Icebergi - jak Ci sie spodoba, to wpadaj zcasami do Rossmana, bo tam Iceberg ma czasami promocje i zamist 150-170 jak w Douglasie mozna wyrwac za nawet stówke taniejRealista pisze: pierwszy raz widzę, ale nutę jak poczytałem ma taka jaka lubię :)
Muszę tam częściej zaglądać :)Nekromantheon pisze:Ja ostatnio Diesla kupiłem za 49 zł właśnie w Rossmanie
No to muszę go sprawdzić, bo cena atrakcyjna i zapach wydaje się też w moim guście.Adrian696 pisze:mi pasuja wszystkie Icebergi - jak Ci sie spodoba, to wpadaj zcasami do Rossmana, bo tam Iceberg ma czasami promocje i zamist 150-170 jak w Douglasie mozna wyrwac za nawet stówke taniejRealista pisze:pierwszy raz widzę, ale nutę jak poczytałem ma taka jaka lubię :)Adrian696 pisze:
Dotąd też się tak goliłem. Za to wczoraj kupiłem 15 (!!!) maszynek Tip za 2,39, mówię wam jaki czad. Pierwszy raz wierzę, że jednorazówka jest jednorazówką, bo za drugim razem zdarłoby zarost razem z ryjem, a i za pierwszym trochę tak było.BOLEK pisze: raz kiedyś trzeba się ogolić ja np golę się raz w miesiącu dlatego wolę maszynką bo golarką to jakoś niemęsko.
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.