No mi trochę mniej, ale fakt, że starczają na dość długo.Block69 pisze:Eee, mi 2 ostrza Fusion prawie 2 lata służyły :D
szmaty dla facetów
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Re: szmaty dla facetów
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Block69
Jak Wilkinson ma chujowe ostrza tak bez tego trymera se życia nie wyobrażam:

PENIS METAL
lol 40 stron o ubraniach i perfumach nabite w 10 dni?!? feminizacja masterfula? ;)
- Block69
No ba :) Jeszcze czymś takim mie dzisiej babka w Sephorze spryskała i nawet niezłe to jest:

PENIS METAL
- KreatoR
- weteran forumowych bitew
Zazwyczaj Burberry Brit, jak nie to STR8 Original lub Unlimited.
Do golenia żel, nigdy pianka. Maszynka Gillette Mach 3 - jedno ostrze też długo "trzyma", bo golę się raz na 3/4 tygodnie:)
Bardzo rzadko kupuję ciuchy i nie mam ich za wiele, bo zawsze zwracam uwagę na jakość wykonania i materiał, a nie cenę - i bardzo się do nich przywiązuję. W życiu nie kupiłem "znoszonych" "poprzecieranych" "odbarwionych" i "podartych" ubrań. Sam je doprowadzam do takiego stanu, ku wielkiej uciesze mojej kobiety:)
Aha, i nie noszę sandałów.
Do golenia żel, nigdy pianka. Maszynka Gillette Mach 3 - jedno ostrze też długo "trzyma", bo golę się raz na 3/4 tygodnie:)
Bardzo rzadko kupuję ciuchy i nie mam ich za wiele, bo zawsze zwracam uwagę na jakość wykonania i materiał, a nie cenę - i bardzo się do nich przywiązuję. W życiu nie kupiłem "znoszonych" "poprzecieranych" "odbarwionych" i "podartych" ubrań. Sam je doprowadzam do takiego stanu, ku wielkiej uciesze mojej kobiety:)
Aha, i nie noszę sandałów.
-
- rasowy masterfulowicz
tkos wyzej wkleil to nowe kenzo jungle? Jakie to jest? Co to jest?
HAILSA!!!!!
-
- rasowy masterfulowicz
maszynka - do niedawna fusion power, od niedawna- braun series 3 340s. Ps. Rossman srossman, jak przeceny to tylko superph
arm.
arm.
HAILSA!!!!!
-
u mnie też ten chociaż najlepszy były i żałuję że je wycofano
i
[/quote
Gucci I to z czasów kiedy szefemw Gucci był Tom Ford.tak samo sliczny Gucci II , który na szczeście nadal jest w sprzedazy.takze meski Rush juz wycofany.wszystko wyszło z ręki Toma Forda.nieodżałowany tez M7 z YSL.

Gucci I to z czasów kiedy szefemw Gucci był Tom Ford.tak samo sliczny Gucci II , który na szczeście nadal jest w sprzedazy.takze meski Rush juz wycofany.wszystko wyszło z ręki Toma Forda.nieodżałowany tez M7 z YSL.
-
tez uzywałem.laski mdleją przy nim.zreszta przy allure sport takze.Nekromantheon pisze:lawenda, rozmaryn, petitgrain, szałwia, geranium, galbanum, wetiwer, drzewo cedrowe, czystek ladanowyRealista pisze:jaka to jest nuta zapachowa Maciek?Nekromantheon pisze:
To jest mistrzostwo.
Zajebisty zapach.Polecam.Jest jeszcze czarny, tez dobry ale bardziej specyficzny.Allure Sport tez jest dojebany.
-
a znasz Fluid Iceberg?Adrian696 pisze:mi pasuja wszystkie Icebergi - jak Ci sie spodoba, to wpadaj zcasami do Rossmana, bo tam Iceberg ma czasami promocje i zamist 150-170 jak w Douglasie mozna wyrwac za nawet stówke taniejRealista pisze:pierwszy raz widzę, ale nutę jak poczytałem ma taka jaka lubię :)Adrian696 pisze:
-
Bambi pisze:tkos wyzej wkleil to nowe kenzo jungle? Jakie to jest? Co to jest?
nie dla każdego.specyficzne.na zime raczej.podobnie jak damskie.nie sposób pomylic ten zapach z innym
http://niemuzycznapieciolinia.blogspot. ... kat-i.html
- dr Kill
- postuje jak opętany!
Właśnie ostrze w tym jest zajebiste :D I wcale nie są aż tak strasznie drogie. Mi raz kumpel opowiadał, że do jego maszynki dwa ostrza kosztują około 50 złotych :D Ale trymera nie używam, więc nie wiem na chuj mi to. Ale dostałem w prezencie więc nie ma co narzekać :)Block69 pisze:Jak Wilkinson ma chujowe ostrza tak bez tego trymera se życia nie wyobrażam:
- KreatoR
Typowy zapach dla kobiet, które wiedzą co jest 5. O każdej porze roku się sprawdza.kakademona pisze:nie dla każdego.specyficzne.na zime raczej.podobnie jak damskie.nie sposób pomylic ten zapach z innymBambi pisze:tkos wyzej wkleil to nowe kenzo jungle? Jakie to jest? Co to jest?
http://niemuzycznapieciolinia.blogspot. ... kat-i.html
Bambi, jeszcze nie wiesz czy wolisz kobiety czy chłopców, co? ki huj???
-
- rasowy masterfulowicz
nie rozumiem wynurzeń powyższego brudasa, ale zapach sprawdzę. :)
HAILSA!!!!!
- KreatoR
Twoja stara brudas:)
- witchfinder
Pomogę zagranicznemu koledze i przeniosę do właściwego tematu :)ralphlaurenonsale pisze:Ironing a Ralph Lauren City polo T-shirts when not come up with a new fold was important. Ironing steam
1First from is the best any way, but the sprayer spray iron.
First from behind you start ironing. Larger inside than outside the area, so they need to iron a little bit careful ironing.
2 in the state of the unlock button, from which iron. Be careful not to produce folds.
3 sleeves in accordance with the junction is folded, slip and slide ironing, up and down both sides should exercise increased strength.
4 folds next to the front of the body you want to align the iron to the edge, half of ironing. Button between the iron tip to gently press.
5 the back of of the body and do not one-off ironing, but half of ironing. After one side to maintain this state, while pressing the next to fold.
welcome to www.ralphlaurenonsale.org/ buy cheap polo t-shirts
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP
- Sova
- rasowy masterfulowicz
zajebiście, każdy się kropi pachnidłami za 2/3 stówy a jak trzeba zapłacić za płyty to - Sova, po wypłacie, ok? ;)))
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
No na płyty dup nie wyrwą, c'nie :D?
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Realista
yerba mate, limonka, gałka muszkatołowa, olejek ambretowy,drzewo cedrowe, drzewo gwajakowe, styraks, trochę mi przypomina Kenzo Tokyo tylko jest bardziej korzenny, całkiem sympatyczny zapach.Bambi pisze:tkos wyzej wkleil to nowe kenzo jungle? Jakie to jest? Co to jest?