Like it.SCREAMBLOODYGORE pisze:pewnie się powtórzę ale:
LEFT HAND PATH = LIKE AN EVER FLOWING STREAM = DARK RECOLLECTIONS
ENTOMBED
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Re: ENTOMBED
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- brb
- postuje jak opętany!
bardzo lubie debiut carnage i dismember ale jak dla mnie sa to plyty o klase nizsze od lhpSCREAMBLOODYGORE pisze:pewnie się powtórzę ale:
-
Bambi
- rasowy masterfulowicz
bo parówki składają się ze skór, wody i papieru, a stek z tuńczyka z mięsa tuńczyka. Dlatego właśnie stek z t >>>> parówki wieprzowe. Jak ktoś jednak jest odmiennego zdania, to niestety ma spierdolone podniebienie. :D:D:Dultravox pisze:Czemu chujowe? A dlaczego niby ten stek z tuńczyka jest lepszy niż parówki z wieprzyka? I co będzie jak ktoś nie lubi tuńczyka? I czy kanapa jest lepsza niż szafa? Jedno i drugie to mebel, więc chyba można porównywać?Bambi pisze:to akurat chujowe porównanie. :) chociaż obiektywnie wiadomo, że stek z tuńczyka jest lepsza niż parówki wieprzowe. :)
HAILSA!!!!!
- ultravox
- zahartowany metalizator
No ale to nie musi jeszcze oznaczać, że są niesmaczne. Ja pytałem, co jest obiektywnie najsmaczniejsze, a nie najzdrowsze/ najbardziej pożywne.Bambi pisze:bo parówki składają się ze skór, wody i papieru
Widzę, że od razu używasz najpotężniejszego i najbardziej racjonalnego argumentu ;) I zapewne człowiek posiadający "niespierdolone" podniebienie jest zawsze w stanie bezbłędnie ocenić skład tego, co właśnie konsumuje, na zasadzie smaczne=zdrowe ;)Bambi pisze:Jak ktoś jednak jest odmiennego zdania, to niestety ma spierdolone podniebienie. :D:D:D
Przekonałeś mnie, kanapa jest obiektywnie lepsza od szafy.Scaarph pisze:kanapa lepsza. próbowałem zarówno zalegać jak i ciuchy trzymać i na kanapie i w szafie. o ile w szafie chyba nawet wygodniej się śpi tak leżące na kanapie ciuchy łatwiej sie wybiera, nie trzeba otwierać drzwiczek, lepszy pogląd na sytuację i takie tam.
edit: aha, no i łatwiej wyrzucić przez okno.
kanapa>>>>>Entombed (żeby nie było, że offtop)>>>szafa
- Scaarph
to by się zgadzało ;)ultravox pisze:Przekonałeś mnie, kanapa jest obiektywnie lepsza od szafy.
kanapa>>>>>Entombed (żeby nie było, że offtop)>>>szafa
- H-K44
- weteran forumowych bitew
Lepiej bym tego nie podsumował.YNKE pisze:mad pisze:Przecież to chyba oczywiste - i już kiedyś wałkowane: Dismember zostaje zjedzony przez Entombed na śniadanie. A od siebie dodam, że Entombed tak samo zostanie skonsumowany na śniadanko przez jakikolwiek band z amerykańskiej czołówki DM.
Nareszcie ktoś zdrowo myślący. High Five! ;-)brb pisze:bardzo lubie debiut carnage i dismember ale jak dla mnie sa to plyty o klase nizsze od lhpSCREAMBLOODYGORE pisze:pewnie się powtórzę ale:
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
-
est
Widzę w kwestii death metalu wszystko w normie.
-
535
Proste , SS ponad wszystko i nic się KURWY nie zmieni, bo inaczej nauczę Was corpse cośtam i pojadę po Waszych trasach, a tego byśmy nie chcieli?
- Zenek
- twoja_stara_trotzky
podróż w głąb ciemnych tuneli klifotycznych? :DDDDCI Hunt pisze:nie wiem czy zrozumiesz. zależy jak długo siedzisz w okultyźmie :D:D:Dtwoja_stara_trotzky pisze:Dlaczego Konfiturator zmienił tożsamość?
- Silent_Sea
bzdury - to tylko mierna przykrywka ;) tak naprawdę dlatego :twoja_stara_trotzky pisze:podróż w głąb ciemnych tuneli klifotycznych? :DDDDCI Hunt pisze:nie wiem czy zrozumiesz. zależy jak długo siedzisz w okultyźmie :D:D:Dtwoja_stara_trotzky pisze:Dlaczego Konfiturator zmienił tożsamość?
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- longinus696
Zgadza się, ale i tak wolę wersje z demówek NIHILIST. To jest dopiero rozpierdol.H-K44 pisze:Nareszcie ktoś zdrowo myślący. High Five! ;-)brb pisze:bardzo lubie debiut carnage i dismember ale jak dla mnie sa to plyty o klase nizsze od lhpSCREAMBLOODYGORE pisze:pewnie się powtórzę ale:
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
kakademona
no i doszliśmy do sedna.
- Kingu
2 pierwsze Dismember zdecydowanie ponad 2 pierwsze Entombed. Więcej sieki i krwawego nakurwu, inna motoryka, lepsze solówki, klimat. Od Wolverine Entombed zaczął nagrywać już ciekawsze płyty, ale i styl zmodyfikowali. Reszta to mity i ołtarzyki :)
- H-K44
Kingu pisze:2 pierwsze Dismember zdecydowanie ponad 2 pierwsze Entombed. Więcej sieki i krwawego nakurwu, inna motoryka, lepsze solówki, klimat. Od Wolverine Entombed zaczął nagrywać już ciekawsze płyty, ale i styl zmodyfikowali. Reszta to mity i ołtarzyki :)
A kto robił solosy na jedynce Dismember? Hehehe.
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
- longinus696
Eee tam. Dismember jest jakiś taki radosny i beztrosko galopujący ku zachodzącemu słońcu (w porównaniu z Entombed oczywiście). Odrobinę za mało siarki.Kingu pisze:2 pierwsze Dismember zdecydowanie ponad 2 pierwsze Entombed. Więcej sieki i krwawego nakurwu, inna motoryka, lepsze solówki, klimat. Od Wolverine Entombed zaczął nagrywać już ciekawsze płyty, ale i styl zmodyfikowali. Reszta to mity i ołtarzyki :)
Ostatnio zmieniony 20-05-2012, 12:48 przez longinus696, łącznie zmieniany 1 raz.
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
-
Bambi
- rasowy masterfulowicz