CENA,KOSZTA,WARUNKI.......
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: CENA,KOSZTA,WARUNKI.......
Z 1szej ręki wiem, że Ich Troje w 2000 r. za koncert w Bydgoszczy wzięli 400 000.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Na onecie za napisanie takich bzdur wyssanych z dupy płacą 2-3 stówki, ile Ty dajesz?
- aginsiak
- w mackach Zła
Nie interesują mnie bzdury wyssane z dupy ,jak to ślicznie ująłeś.Interesują mnie fakty. Co do kwestii zapłaty ,to jak napiszesz wiarygodne historie ,to moge Ci zaplacic i owszem.Język złota to jedyne esperanto :)
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Kasa z góry i się powołam na niezwykle wiarygodne źródła, które nie chcą podać swoich danych, bo każdy czyta masterfula i będą łatwe do namierzenia i rozpoznania, a o kasie nikt nie lubi gadać, ale enigmatycznie mogę napisać że mam już informacje od wokalistki z południa kraju, całkiem młodej i popularnej, a także od pewnego uznanego wokalisty z zachodu kraju i paru zespołów ze wschodu (grających głównie w składzie 2 wokalistów i klawiszowiec).
- aginsiak
- w mackach Zła
Widzisz Czesław nie bardzo Ci wierzę jednak...Co do tego artykulu to jest tam parę nazw i konkretnych kwot jednak.Powoli gromadzę bazę wykonawców i ich ceny ...niebawem podziele sie tymi przydatnymi dla potencjalnych organizatorów informacjami.
Zero ściemy ,tylko FAKTY
Zero ściemy ,tylko FAKTY
- metalized
- weteran forumowych bitew
Jak byłem w wojsku na Garnizonowym Węźle Łączności w jakim służylem( w Płn-Zach Polsce żeby przybliżyć haha) czesto przychodziły babki z Wojskowego Óśrodka Kultury czy jak to tam się zwało i faksowały różne tam umowy i inne takie do różnych - raczej nienajwyższego sortu kapelin , które to kapele miały grywac na imprezach org przez ten cały WOK. Szkoda że nie pamietam sum ile życzy sobie średniopopularna w latach 2000 gwiazdka disco z Płd Pl :D ale sumki były jak pamietam całkiem ok . Oprócz tego zawsze kręciły sobie sponsorów aby zmniejszyć koszta imprezy. Jakbym wiedział, że sie przyda to bym jedna umowę albo i wszystkie odbił dla siebie haha.
P.J.E.C.
- maciek z klanu
t-love za wystep na dniach miasta (10000 mieszkancow) bral 80000 zł, 3 lata temu
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- aginsiak
- w mackach Zła
DISKORD
It would be great to come down to Poland! We would be happy to come down on a weekend to play one, two or three gigs. Flights between Norway and Poland are not that expensive, I think. We just need our expenses covered; mostly flight tickets and a place to sleep, and perhaps some food/beer for the gig. Please let me know if you can help us, or spread the word if you know someone who can. Thanks!
All the best,
Hans
- white_pony
tacy to chyba szybko konczą kariere.DCI Hunt pisze:BadBlood pisze:organizator to gość, którym wszystkim ma zapłacić umówione stawki, dołożyć jeszcze trochę, stawiać browary, wpuszczać za darmo wszystkich znajomych muzyków, wozić taksówkami z knajpy do knajpy, dołożyć znowu trochę, swoim znajomym taniej sprzedać bilety, a i tak koniec końców wyjdzie na chciwego chuja, który się na gigu obłowił :DFENIKS pisze:a co z organizatorem?
Fakt, niewdzięczna rola, ale zdarzają się i tacy, którzy starają się przyżydzić na wszystkim co się da ;)
do not make equal what is unequal
- Block69
- zahartowany metalizator
Ino kto na nich przyjdzie. Pewnie połowa tego co na DEMONICAL.aginsiak pisze:DISKORDIt would be great to come down to Poland! We would be happy to come down on a weekend to play one, two or three gigs. Flights between Norway and Poland are not that expensive, I think. We just need our expenses covered; mostly flight tickets and a place to sleep, and perhaps some food/beer for the gig. Please let me know if you can help us, or spread the word if you know someone who can. Thanks!
All the best,
Hans
PENIS METAL
- beastov23
To jest za głęboka nisza, by ktoś to ściągnął, eh, chyba, że jakiś fest (ale to też nie u nas). :(
maximum walrus yields maximum walrus
:3
:3
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
ja bym chętnie poszedł - jakby grali za dychę i w granicach 3 km ode mnie
- Block69
No właśnie, ja to samo. No maksymalnie 30 kilometrów i 30 dychy z dobrymi supportami co by nie było, że jakiś wybredny jestem.
PENIS METAL
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Koncertowe lenistwo Was dwóch mnie przeraża :)
- maciek z klanu
my chlopcy ze slaska tak mamy :)
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Block69
A Ty też chyba ostatnio sie mniej aktywny koncertowo zrobiłeś. Tak mie sie wydajeCzesław pisze:Koncertowe lenistwo Was dwóch mnie przeraża :)
PENIS METAL
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Postaram się to skomentować dwoma słowami: koszta, warunki... Koncerty dobre, tylko daleko i ciężko było mi to zgrać logistycznie.
- empir
poza tym ten rok jakiś uboższy w koncerty w porównaniu do chociażby dwóch poprzednich
- MinT
- Kontakt:
Bo Piony nie ma. :)))
*poznański Goldman Sachsman metalu*
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
- Kingu
Unholy Fest na razie niestety też nie zapowiada kolejnych edycji. Znakomite kapele, wzorowa organizacja, tanie czeskie piwo, mogliby to pociągnąć... albo przynajmniej nowe wzory koszulek zrobić.