DEATHSPELL OMEGA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- w mackach Zła
Re: DEATHSPELL OMEGA
Bez rewelacji niestety. Troche za bardzo przeciagnięta ta końcówka
I troche autoplagiatem Wings Of Predation jedzie.
I troche autoplagiatem Wings Of Predation jedzie.
- dzikens
- zaczyna szaleć
Podtrzymując chwalebną tradycję powiem, że ten fragment jest bardzo dobry i cała płyta będzie bardzo dobra. Lepsza od ostatniej (przynajmniej w sferze produkcji). No chyba, że ten fragment zostanie totalnie zjechany, to wtedy napiszę, że byłem pijany jak pisałem tego posta, a kawałek jest chujowy i nie tego oczekiwałem.
Prepare Sarin! Prepare Sarin! Immediately poisonous gas weapons will fill the place.
Spray! Spray! Sarin, the brave Sarin!
Spray! Spray! Sarin, the brave Sarin!
- Mistrz
- postuje jak opętany!
jeden tam słyszy brzdąkający bas, drugi "Wings of Predation", trzeci festiwal kiczu. każdemu radzę udać się do laryngologa.
-
- weteran forumowych bitew
Daje radę ten numer, ale to nic nie oznacza - w kontekście całości może zupełnie zmienić swój sens i swoją wartość, na lepsze albo na gorsze. Zobaczymy. Ogólnie jestem dobrej myśli raczej.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Mam nadzieję, że nie będzie problemu z kupnem tego cedeka, jak w przypadku 'Diabolus..', bo jak wszędzie zalegają starsze wydawnictwa NED, tak z tym mcd coś dziwna sprawa jest:/
'Come the Blessed Madness'
- Morbid Marcin
kurde, bardzo to ciekawe. czy to jest zapowiedz jakiegos debiutu? ten ich split to gdzies mozna nabyc?Scaarph pisze:właśnie posłuchałem sobie tego:
i jakoś kompletnie temat dso przestał mnie interesować. a myślałem, że już na nic w tym roku nie czekam...
http://www.discogs.com/seller/morbidmarcin?limit=50 NOWE RARY SIĘ CZAJĄ....
ale, że szukasz? bo na allegro darbis sprzedaje - sprawdzony sprzedawcaCOFFIN pisze:Mam nadzieję, że nie będzie problemu z kupnem tego cedeka, jak w przypadku 'Diabolus..', bo jak wszędzie zalegają starsze wydawnictwa NED, tak z tym mcd coś dziwna sprawa jest:/
- Scaarph
- zahartowany metalizator
no właśnie mnie też się to wkręciło nie na żarty. owszem, zapowiedź debiutu. split z perdition leży w whp w niegłupiej cenie.Morbid Marcin pisze:kurde, bardzo to ciekawe. czy to jest zapowiedz jakiegos debiutu? ten ich split to gdzies mozna nabyc?Scaarph pisze:właśnie posłuchałem sobie tego:
i jakoś kompletnie temat dso przestał mnie interesować. a myślałem, że już na nic w tym roku nie czekam...
- Morbid Marcin
wlasnie kliknalem ten split, ale cos bym dobral, a nie ma co ;-)))
http://www.discogs.com/seller/morbidmarcin?limit=50 NOWE RARY SIĘ CZAJĄ....
-
- w mackach Zła
Podoba mi się ten kawałek bardzo, może być mocny debiut.Scaarph pisze:właśnie posłuchałem sobie tego:
- COFFIN
Poprzednie zamówienie nie doszło do skutku, więc tak. A co do Darbisa, to nie uśmiecha mi się płacić za mcd ~ 50 zł (który i tak mam w innym wydaniu), podczas, gdy w takim WHP było za 32 ;)nightspiryt pisze:ale, że szukasz? bo na allegro darbis sprzedaje - sprawdzony sprzedawca
'Come the Blessed Madness'
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
A mnie coś nie leży w tym nowym utworze. Nie wiem czy jest to kwestia dość nietypowej, jak na nich, rytmiki, ale mało tutaj DsO w DsO. Ciekawe jak to zagada na EP-ce, bo tak wyrwane z kontekstu może tracić na sile rażenie. Także, jak to się mówi, sprawa jest rozwojowa ;)
The madness and the damage done.
- Realista
Numer zapowiada obiecujący materiał. Zobaczymy jak całość.
- maciek z klanu
ten nowy utwor jest bardzo deathmetalowy.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
- rasowy masterfulowicz
Nie słysze tam niczego czego nie było na Paracletusie. Numer w stylu Wings of Predation, Devouring FamineKurt pisze: ale mało tutaj DsO w DsO.
I AM MORBID
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Mniej więcej w środku utwory wstawili rwany riff, który nie pasuje tam za cholerę.
The madness and the damage done.
- Skaut
Może być.beastov23 pisze:http://www.decibelmagazine.com/featured ... ling-murk/
Dzisiaj leci sobie u mnie ambiencik, to nie będę przełączał, ale może ktoś się skusi na streaming.
Coś tam było! Człowiek!
-
posłuchałem kilka razy i fajne to, ale bez obsrania. zastanawia mnie czy te corowate zagrywki w pierwszej części są fajne czy niefajne, ale znając DsO i to forum, są pewnie jednocześnie dobre i chujowe. czekam na całość
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- Adrian696
- zahartowany metalizator
mocno średni kawałek
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- TORTURER
- w mackach Zła