Chyba mamy nową koleżankę. :)Random Apex pisze:@ultravox, chciałabym, albo nadgatunek, też może tak być :-)
Nasze małe herezje
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- megawat
- weteran forumowych bitew
Re: Nasze małe herezje
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
- empir
- zahartowany metalizator
szuka drugiej połówki tylko że krieg bleck coś tam dostaje notorycznie banaAdrian696 pisze:doprawdy nie rozumiem po co Ty zyjesz :)
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
ja też nie, ale zawsze sobie tłumaczę, że tak dla skeczuAdrian696 pisze:doprawdy nie rozumiem po co Ty zyjesz :)
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
już wielu nie rozumiało po co żyję. i wiecie gdzie oni teraz kurwa są??
- empir
pod płotem zakopani
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
dokładnie. więc sobie uważajcie, bo dopadanie was Twarz Żydowskiej Zemsty!
- empir
psieplasam psze pana
pewnie dużo wyżej niż ty ;)yossarian84 pisze:już wielu nie rozumiało po co żyję. i wiecie gdzie oni teraz kurwa są??
- empir
nie pierdol że w niebie :D
- Scaarph
jak zatem ma napisać ktoś, kto lubi powiedzmy death metal, a faktycznie za tym heavy metalem (bez czepiania się proszę, wiadomo o co chodzi) nie przepada? :)ultravox pisze:Tak właśnie jest, dlatego zabawne jest jak ktoś na forum metalowym pisze, że nie przepada za heavy metalem ;)vicek pisze:a to nie jest tak ze heniu metal to jest gatunek a black jest podgatunkiem heniu metalu :PKurt pisze:Taka tam herezja. Tylko, że druga część pierwszego zdania sugeruje, że DsO to hjewi jest, co generalnie z prawdą ma niewiele wspólnego. Chyba.
- Random Apex
- weteran forumowych bitew
Z tej logiki jasno wynika, że gdy lubi się jakiś podpodgatunek, to należy lubić podgatunek, gatunek, nadgatunek i nadnadgatunek. To oczywisty truizm ;)
Dzień dobry :)megawat pisze:Chyba mamy nową koleżankę. :)Random Apex pisze:@ultravox, chciałabym, albo nadgatunek, też może tak być :-)
You've got nothing to lose but your lives.
- ultravox
Ja bym napisał, ze nie lubię tradycyjnego heavy metalu ;)Scaarph pisze:jak zatem ma napisać ktoś, kto lubi powiedzmy death metal, a faktycznie za tym heavy metalem (bez czepiania się proszę, wiadomo o co chodzi) nie przepada? :)
- Rattlehead
Ja pierdolę o czym wy gadacie?! Maryś weź im coś powiedz, albo dobra zacytuję klasyka "ile wy kurwa macie lat?!"
support music, not rumors
- Scaarph
ok. zgrabnie :)ultravox pisze:Ja bym napisał, ze nie lubię tradycyjnego heavy metalu ;)Scaarph pisze:jak zatem ma napisać ktoś, kto lubi powiedzmy death metal, a faktycznie za tym heavy metalem (bez czepiania się proszę, wiadomo o co chodzi) nie przepada? :)
edit: z drugiej strony nawet i bez tego tradycyjnego wszyscy wiedzą o co chodzi, więc aż tak to mnie nie śmieszy jednak :)
Kiedyś był hard rock i heavy metal. Potem naprodukowali tych mebli i szuflad do nich i teraz każdy się chwali jaki to wykwintny rodzaj sztuki wyznaje. Mówiąc popularnym tutaj żargonem: JEBAĆ SZUFLADKI. Ja mam swój podział, czyli to czego słucham i to czego nie słucham. W tej drugiej grupie, dwie przegródki. To co słyszałem i mi się nie podoba, to czego nie słyszałem , więc (jeszcze) nie słucham, albo nie będę słuchał, bo mi się nie spodoba. Proste jak PIT za 2011.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
ponad mną już nie ma nicDCI Hunt pisze:pewnie dużo wyżej niż ty ;)yossarian84 pisze:już wielu nie rozumiało po co żyję. i wiecie gdzie oni teraz kurwa są??
- Adrian696
Zauwazylismy ze twoje ego i ty lewitujecie tak wysoko ze konDrone szybował nizej. :)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
i dobrze, trzeba postrzegać jak najlepiej swoja osobę
-
- mistrz forumowej ceremonii
napisał trzydziestoletni bezrobotny na utrzymaniu mamusi :)
do tematu - przypomniało mi się, że nie przepadam za Sinister i nie kumam fenomenu tej kapeli. nie bijcie
do tematu - przypomniało mi się, że nie przepadam za Sinister i nie kumam fenomenu tej kapeli. nie bijcie
- Self
- rasowy masterfulowicz
Pewnikiem w podziemiu i szykują się do wbicia ci lodowego sztyletu zemsty w plecy!yossarian84 pisze:już wielu nie rozumiało po co żyję. i wiecie gdzie oni teraz kurwa są??