Zajesbiste (ą). W nawiasie wersja dla historyków/księgowych.Morbid Marcin pisze:a jakie demowki nagral entombed?
ENTOMBED
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Herezjarcha
- w mackach Zła
Re: ENTOMBED
-
- zaczyna szaleć
http://www.nocleansinging.com/2012/05/2 ... -recorded/
Nowa wersja "Amok" do odsłuchu.
Nowa wersja "Amok" do odsłuchu.
- Block69
- zahartowany metalizator
- lucass
- weteran forumowych bitew
No, zdecydowanie wole wersje z SS. ZDECYDOWANIE. Mimo wszystko czekam z niecierpliwością na nowy album.
LEGALISE DRUGS & MURDER
- ultravox
lucass pisze:zdecydowanie wole wersje z SS.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Brzmi jak jakieś demo :-) Piosenka jednak na tyle zajebista, że nie można jej za bardzo zjebać. Fajny eksperyment. Rozkurwiający wokal!
all the monsters will break your heart
-
Mi tam nowa wersja się podoba.
- YNKE
- w mackach Zła
Właśnie tylko wokal jest zajebisty w tej wersji, panowie nie idźcie tą drogą!nicram pisze:Brzmi jak jakieś demo :-) Piosenka jednak na tyle zajebista, że nie można jej za bardzo zjebać. Fajny eksperyment. Rozkurwiający wokal!
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Trochę na łatwiznę idą, najpierw singiel z ponownie nagranym utworem z ostatniej płyty, teraz EP-ka z dwoma wersjami tego samego utworu, również z ostatniej płyty i cover. No ale ponoć po to są EP-ki i pewnie narzekam na to tylko z braku ich nowych utworów.
The madness and the damage done.
- Riven
- Kontakt:
po chuju to jest. wolalbym juz jakies nagranie koncertowe. no ale trudno, trzymam kciuki za nadchodzacy album - oby byl rowniejszy niz SS (ktore zawiera absolutnie doskonale momenty, posrod juz tylko poprawnej reszty).
this is a land of wolves now
- empir
na łatwiznę by poszli gdyby którąś płytę ponownie nagrali bo im się coś nie podobało
czekam na nową plytę
czekam na nową plytę
- Self
- rasowy masterfulowicz
No to się zacznie, ech choć w sumie uważam podobnie ;)Riven pisze:SS (ktore zawiera absolutnie doskonale momenty, posrod juz tylko poprawnej reszty).
- Riven
- Kontakt:
no ale to jest oczywiste, przeciez nikt o zdrowych zmyslach nie powie, ze taki Amok to jest cos wybitnego. fajne kawalki, dobrze sie slucha tego albumu, ale Entombed przyzyczail do nieco wyzszego poziomu. Z kolej Masters of Death, When in Sodom i tytulowy bez wahania stawiam obok Sinners Bleed, Life Goes On czy Drowned. I chuj! Uwielbiam ten zespol.
this is a land of wolves now
- Glene
Nagrali by w koncu nowa plyte.
- moonfire
Kolejni, którzy poczuli zapach kasy, jaką można skosić na winylach. Winyle, srynyle. Nie, żebym miał coś przeciwko czarnym płytom, ale takie pałowanie się i robienie płytek dla elity jest po prostu niesmaczne.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Jaki zapach kasy? Przy 475 sztukach? Czy kolega aby nie przesadza? To nie jest Bon Jovi...
The madness and the damage done.
- nicram
Przy takiej liczbie nie da się na winylach zarobić, zwłaszcza, że tłoczenie i produkcja takich cacek do tanich rzeczy nie należy.moonfire pisze:Kolejni, którzy poczuli zapach kasy, jaką można skosić na winylach. Winyle, srynyle. Nie, żebym miał coś przeciwko czarnym płytom, ale takie pałowanie się i robienie płytek dla elity jest po prostu niesmaczne.
all the monsters will break your heart
- moonfire
Może się uniesłem, ale ten winylowy szał to dla mnie trochę tworzenie sztucznej elity. Ale ja nie mam gramofonu i zazdroszczę tylko.:)))
- H-K44
Nowa wersja "Amok" jest bardzo dobra! Wokal LG prześwietny! A te "chórki" - totalne zaskoczenie!
Szkoda, że nie wydają tego na fizycznym nośniku.
Szkoda, że nie wydają tego na fizycznym nośniku.
To tylko singiel, mogli sobie trochę poeksperymentować. Myślę, że kolejny długograj będzie brzmiał inaczej.YNKE pisze: panowie nie idźcie tą drogą!
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
- H-K44
Już się nie mogę doczekać.kregozmyk pisze: Ma być ponoć tylko jedna edycja "When In Sodom Revisited" numerowana ręcznie do 475 kopii na ciężkim srebrnym, kolorowanym winylu. Okładka ma być wycięta z grubego kartonu i będzie miała 3mm grzbiet. Nie będzie załączona żadna karta z możliwością pobrania tych utworów i nie będzie dostępna żadna oficjalna wersja cyfrowa.[/i]
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger