KREATOR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- w mackach Zła
Re: KREATOR
tak na razie to delkatnie mówiąć nierówna ta płyta
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
No proszę, Kreator nagrał płytę roku a tu taka cisza...
The madness and the damage done.
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Nigdy nie myslalem, ze to kiedykolwiek powiem ale ta nowa plyta coraz lepsza mi sie wydaje... tak mi wpadla, ze od 3 dni niczego innego praktycznie nie slucham. Zeby bylo smieszniej to wyslalem znajomemu fragment (pierwsze kilkanascie sekund) pierwszego utworu i mu powiedzialem, ze to advance nowego Slayera i koles sie na to nabral ha ha
-
- mistrz forumowej ceremonii
Świat się kończy:)
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
U mnie jest tak. Po kilku jej przesłuchaniach zwymiotowałem i musiałem się odtruć starszymi płytami. Dzisiaj rano nieśmiało włączyłem nówkę i już bez napinania się wysłuchałem jej z przyjemnością. Czasy się zmieniają, ludzie się zmieniają, ja też jestem ponad 20 lat starszy niż wtedy, gdy ukazała się "Coma of Souls". Luzuję zwieracze.
-
Mnie tam od razu wzięło.
-
mnie na poczatku tez,ale w miare kolejnych przesluchan mialem juz mdlosci i zawroty glowy.nie moge zdzierzyc tych melodyjek,glupich tekstów i tej cholernej maniery wokalnej Mille(kiedys mnie tak nie draznil)
Ostatnio zmieniony 30-05-2012, 13:00 przez [V], łącznie zmieniany 1 raz.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
- w mackach Zła
ciekawe rzeczy piszecie
-
Ja się właśnie wzruszyłem tym, że ta płyta jest tak beznadziejnie i naiwnie melodyjna. Wręcz taka ...autokarykaturalna (już musiałem wymyślić słowo jakieś) :)
jeszcze wyjdzie, że Kreator zajebisty album nagrał :) Pamiętam, że z równą nieufnością podchodziłem do ostatniej płyty Anthraxu, za pierwszym razem mnie odrzuciła, za kolejnymi znalazłem na niej kilka fajnych fragmentów - a dziś uważam, że jest świetna :) Oby z Kreatorem było podobnie :)
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Bardzo trafna analogia - ostatni Anthrax zyskuje u mnie z każdym przesłuchaniem.
- Maleficio
- Kontakt:
Na bank Maria Ci sie spodoba, serio mowie. Bez zadnej eronii:)Maria Konopnicka pisze:jeszcze wyjdzie, że Kreator zajebisty album nagrał :) Pamiętam, że z równą nieufnością podchodziłem do ostatniej płyty Anthraxu, za pierwszym razem mnie odrzuciła, za kolejnymi znalazłem na niej kilka fajnych fragmentów - a dziś uważam, że jest świetna :) Oby z Kreatorem było podobnie :)
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Nie no, poważnie płyta roku. Ta melodyka nie jest głupawa, tylko właśnie szlachetna w swoim przekazie, z którego Sęp tak drze łacha. Doskonała płyta.
- Kraft
- weteran forumowych bitew
Mnie się kojarzą z tłuczonym taśmowo metalcorem w najgorszym hamerykańskim wydaniu. Nachalne i banalne, na pewno nie szlachetne.Kurt pisze:Ta melodyka nie jest głupawa, tylko właśnie szlachetna
- Rattlehead
- mad
Kreator nagrał kreaturę. Smutne to.est pisze:Ja się właśnie wzruszyłem tym, że ta płyta jest tak beznadziejnie i naiwnie melodyjna. Wręcz taka ...autokarykaturalna (już musiałem wymyślić słowo jakieś) :)
- mad
A Maiden jeszcze cały majdan płyt.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Nie wiem, musiał bym najpierw przesłuchać płytę, żeby móc to ocenić ;)Kraft pisze:Mnie się kojarzą z tłuczonym taśmowo metalcorem w najgorszym hamerykańskim wydaniu. Nachalne i banalne, na pewno nie szlachetne.Kurt pisze:Ta melodyka nie jest głupawa, tylko właśnie szlachetna