Metalfest 2012 [1-3.06. Jaworzno k/Katowic]
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Metalfest 2012 [1-3.06. Jaworzno k/Katowic]
Fader - prawie jak Megadeth - też nie pozwolili się kręcić...;-)
all the monsters will break your heart
- Edinazzu
- weteran forumowych bitew
NAPERDALAC!!!
"Volenti non fit iniuria" - Chcącemu nie dzieje się krzywda
- Edinazzu
Ogolnie Peter zrobil sie ostatnio strasznie wulgarny. Nie widzial dzieci na widowni?
"Volenti non fit iniuria" - Chcącemu nie dzieje się krzywda
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
No i tutaj poruszyłeś istotną kwestię - mam ogromną ochotę zabrać moją 6-letnią córkę na koncert np. Slayera, tym bardziej że go ze mną czasem słucha i nawet ma t-shirt "I listen to Slayer with my daddy" :) ale zachowanie wielu fanów tej kapeli i słynne "Slayer kurwa!" sprawia, że nie zrobię tego nigdy. Po prostu mnie to żenuje - w trakcie wchodzenia do hali w Łodzi te wrzaski były po prostu kretyńskie. Ludzie darli się do uszu ochroniarzom, ludziom z LiveNation (co wiem od znajomej pracowniczki tej agencji) i innym ludziom z obsługi. Ja rozumiem emocje itd., ale coż... po prostu jestem już na to chyba za stary.
Tego nie zmienisz. Taka sama sytuacja jest na meczach piłkarskich. Sektor rodzinny, uśmiechnięte twarze dzieci, a w tle Legia to stara itd... Standard. Całe pokolenia muszą wymrzeć , przynajmniej w Polsce, żeby ta frustracja przeminęła.
- empir
- zahartowany metalizator
nie ma na to szans, popatrz na nowe pokolenie. teraz na podwórku kurwują 5-6 letnie dzieci. 20-30 lat temu było to nie do pomyślenia
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Jak to było?"To jest metal a nie rurki z kremem"?Panowie, bez przesady. Ja rozumiem że instynkt rodzicielski i te sprawy, ale koncert metalowy to chyba niezbyt dobre miejsca dla 6 letnich dzieci.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- witchfinder
Nom, nie znam się, ale ze względu na samą głośność koncertu to chyba byłoby niewskazane.
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Przede wszystkim. Pozatym wydaje mi się dziwnym takie marudzenie, biorąc pod uwagę, że kultura metalowa opiera sie głównie na zasadach które są "szkodliwe" dla dzieci. Agresja, poziom głosności, brutalność, niewyszukany język. Narzekać na wulgaryzmy na koncercie metalowym to tak jakby iść do filharmonii i stwierdzić że jest chujnia bo nie ma młyna. Bez sensu.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Każdy koncert jest inny. Jej wizyta na zdecydowanej większości koncertów na jakich byłem nie miałaby wpływu na jej słownictwo - Slayer odpada jednak całkowicie :)
Od czego są stopery do uszu? Sam używam gdy jestem blisko sceny, a przecież tam bym z dzieckiem nie podszedł.
Od czego są stopery do uszu? Sam używam gdy jestem blisko sceny, a przecież tam bym z dzieckiem nie podszedł.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Ale fakt, zgadzam się z Wami, że zabranie dziecka na metalowy koncert to nie jest najlepszy pomysł. Tak sobie gadam, ale jakby przyszło co do czego, to pewnie bym trochę inaczej myślał.
co to wogóle kurwa za rozkmina i jaki pomysł. weź córcie na koncert revenge, tam nie słyszałem żeby krzyczeli slayer kurwa
-
- mistrz forumowej ceremonii
na koncerty chodzi sie po to zeby dobrze sie bawic i przy okazji sie napic z znajomymi mordami.dzieci zostaja w domu.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Gdyby mnie ojciec nie prowadził na mecze od małego szkraba nie wiadomo, czy chciałbym tam pójść - to głupi przykład, bo akurat piłka nożna w mym życiorysie zabrała sporo zdrowia, czasu i pieniędzy. Natomiast do dzisiaj nie mogę odżałować 1984 roku i koncertu IRON MAIDEN. Moja Mama nie pozwoliła mi wziąć w tym udziału. Miałem 10 lat i dwóch dorosłych opiekunów (ojciec i wujek kumpla z klasy). Oni pojechali, a ja sobie zostałem z palcem w dupie i plakatem na ścianie.. Także podsumowując mą krótką wypowiedź: jest to pierdolenie z Pańskiej strony, Szanowny Panie Vulture.[V] pisze:na koncerty chodzi sie po to zeby dobrze sie bawic i przy okazji sie napic z znajomymi mordami.dzieci zostaja w domu.
-
najlepiej jest jak jestes takim gnojkiem,smarkaczem 15letnim i wtedy to jest ekscytacja i cos wielkiego,obsrane majty na bank.535 pisze:Gdyby mnie ojciec nie prowadził na mecze od małego szkraba nie wiadomo, czy chciałbym tam pójść - to głupi przykład, bo akurat piłka nożna w mym życiorysie zabrała sporo zdrowia, czasu i pieniędzy. Natomiast do dzisiaj nie mogę odżałować 1984 roku i koncertu IRON MAIDEN. Moja Mama nie pozwoliła mi wziąć w tym udziału. Miałem 10 lat i dwóch dorosłych opiekunów (ojciec i wujek kumpla z klasy). Oni pojechali, a ja sobie zostałem z palcem w dupie i plakatem na ścianie.. Także podsumowując mą krótką wypowiedź: jest to pierdolenie z Pańskiej strony, Szanowny Panie Vulture.[V] pisze:na koncerty chodzi sie po to zeby dobrze sie bawic i przy okazji sie napic z znajomymi mordami.dzieci zostaja w domu.
a nie paletanie sie tatusia z dzieciakiem na koncercie takiej grupy jak Slayer.jestes tam po to zeby napierdalac i sie zabawic,to jest kurwa rock n roll a nie domowe przedszkole.dzieciaki zostaja w domu.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Adrian696
ile masz dzieci?? dziekuje :)[V] pisze:.dzieciaki zostaja w domu.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
-
dwójke.Adrian696 pisze:ile masz dzieci?? dziekuje :)[V] pisze:.dzieciaki zostaja w domu.
- Adrian696
ale powaznie?? bom pierwszy raz słysze[V] pisze:dwójke.Adrian696 pisze:ile masz dzieci?? dziekuje :)[V] pisze:.dzieciaki zostaja w domu.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
a potem niejaki V płacze na forum publicznym : Nic mnie nie cieszy, kryzys Panie, CHUJOWE PŁYTY, a dlaczego? Bo wszyscy pojechali do Opola słuchać Kupichy i Ewy Farny...[V] pisze:najlepiej jest jak jestes takim gnojkiem,smarkaczem 15letnim i wtedy to jest ekscytacja i cos wielkiego,obsrane majty na bank.535 pisze:Gdyby mnie ojciec nie prowadził na mecze od małego szkraba nie wiadomo, czy chciałbym tam pójść - to głupi przykład, bo akurat piłka nożna w mym życiorysie zabrała sporo zdrowia, czasu i pieniędzy. Natomiast do dzisiaj nie mogę odżałować 1984 roku i koncertu IRON MAIDEN. Moja Mama nie pozwoliła mi wziąć w tym udziału. Miałem 10 lat i dwóch dorosłych opiekunów (ojciec i wujek kumpla z klasy). Oni pojechali, a ja sobie zostałem z palcem w dupie i plakatem na ścianie.. Także podsumowując mą krótką wypowiedź: jest to pierdolenie z Pańskiej strony, Szanowny Panie Vulture.[V] pisze:na koncerty chodzi sie po to zeby dobrze sie bawic i przy okazji sie napic z znajomymi mordami.dzieci zostaja w domu.
a nie paletanie sie tatusia z dzieciakiem na koncercie takiej grupy jak Slayer.jestes tam po to zeby napierdalac i sie zabawic,to jest kurwa rock n roll a nie domowe przedszkole.dzieciaki zostaja w domu.