Marduk i Immolation - Serpent Sermon Tour 2012
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Re: Marduk i Immolation - Serpent Sermon Tour 2012
Ja pierdolę, co tu się wyrabia :D Immolation to trzecia liga, ostatnia płyta chujowa - gdzieście wy sie nie myli? :D:D:D
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
-
- postuje jak opętany!
Utwory Incantation są do szpiku DEATH METALOWE, przynajmniej w moim rozumieniu, czego nie mogę powiedzieć o IMMOLATION.Castor pisze:??White Pharaoh pisze:Blasty to najmniejszy problem.
Moim zdaniem mniej jebania się, a więcej napierdolu i było by git, nie licząc oczywiście tej nieszczęsnej produkcji.
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Ej, a Morbid Angel to death metal czy już nie?
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
czy to są przymiarki do następnej ankiety? bo nie wiem czy kolejne piwo otwierać
- metalized
- weteran forumowych bitew
Dziwne??Może i dziwne, ale dla mnie akurat Immo jest totalnie ważnym zespolem od 1 płyty po ostatnia-Providence nadal nie słyszałem-dorwać mam nadzieje kiedys( taaaaaa) fizyczny nocnik. Może sentyment, może piekło jakie jest na koncertach ale nie powiem ani sylaby antyImmo!!! Juz wiem co poleci po wycieczce przez dyskografie Diocletian ;D.Close + ostatni pełniak z winyli!!! Hail Immolation!!!!!!!!White Pharaoh pisze:Dziwię się, tym bardziej, że te słowa napisał fan WAR METALU.metalized pisze:Jak uwielbiam Incantation tak idźcie sie wyspać , bo pierdolicie Hipolicie -Immolation jest równie zajebiste. A sam koncert -heh nie wypada ominąc i bedzie trzeba zaliczycWhite Pharaoh pisze:No przy takim Incantation, Immolation to III liga:)
P.J.E.C.
-
- postuje jak opętany!
Nikt tutaj nikogo nie przekona. Z mojej strony koniec tematu, KMWTW;)Castor pisze:@White Pharaoh
a byłeś kiedyś na koncercie Immolation? Wiesz jaki tam jest War?? :)
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kurwa, załóżcie temat Incantation vs Immolation jak już tak bardzo się Wam nudzi.
- Castor
Tylko weź pod uwagę to, że Tradycyjny Death Metal <<<<<<< Death Metal a'la Immolation. (przynajmniej u mnie)White Pharaoh pisze:Utwory Incantation są do szpiku DEATH METALOWE, przynajmniej w moim rozumieniu, czego nie mogę powiedzieć o IMMOLATION.Castor pisze:??White Pharaoh pisze:Blasty to najmniejszy problem.
Moim zdaniem mniej jebania się, a więcej napierdolu i było by git, nie licząc oczywiście tej nieszczęsnej produkcji.

- Góral
- w mackach Zła
Czesław pisze:co ja pacze
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
- Self
- rasowy masterfulowicz
White Pharaoh pisze:Utwory Incantation są do szpiku DEATH METALOWE, przynajmniej w moim rozumieniu, czego nie mogę powiedzieć o IMMOLATION.
Kurwa jebana mać, ja płaczę. :D:D:D:D:DAlsvartr pisze:Ej, a Morbid Angel to death metal czy już nie?
-
- postuje jak opętany!
Napisałem, że w moim rozumieniu więc nie mam nic do tego. Dla mnie tak grany death jest niestrawny więc wyrażam swoją opinię.metalized pisze: Dziwne??Może i dziwne, ale dla mnie akurat Immo jest totalnie ważnym zespolem od 1 płyty po ostatnia-Providence nadal nie słyszałem-dorwać mam nadzieje kiedys( taaaaaa) fizyczny nocnik. Może sentyment, może piekło jakie jest na koncertach ale nie powiem ani sylaby antyImmo!!! Juz wiem co poleci po wycieczce przez dyskografie Diocletian ;D.Close + ostatni pełniak z winyli!!! Hail Immolation!!!!!!!!
-
- postuje jak opętany!
Chuj mnie to interesuje, jeśli masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem to przeczytaj jeszcze raz co napisałem.Alsvartr pisze:Ej, a Morbid Angel to death metal czy już nie?
- Castor
Ale mówisz o Immolation ogólnie, czy tylko o ich ostatniej płycie?White Pharaoh pisze:Dla mnie tak grany death jest niestrawny więc wyrażam swoją opinię.

- beastov23
+1Góral pisze:Czesław pisze:co ja pacze
maximum walrus yields maximum walrus
:3
:3
- młody_zakapior
- zaczyna szaleć
świat się kończy kurwa
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Dokładnie w grudniu tego roku, tak więc zdążymy zobaczyć immolation
-
- postuje jak opętany!
Ogólnie nie mam nic do Immolation, bardziej uważam Incantation i tyle, może trochę przesadziłem, że tak grany death metal jest niestrawny, no ale jest weekend, alkohol daje znać o sobie:) Przynaje się, poniosłe mnie:)Castor pisze:Ale mówisz o Immolation ogólnie, czy tylko o ich ostatniej płycie?White Pharaoh pisze:Dla mnie tak grany death jest niestrawny więc wyrażam swoją opinię.
No przecież prawdę napisał, a heretycy posrani. Ligi w Death Metalu uklada się następująco
AUTOPSY DEATH METAL
ATHEIST MORBID PESTILENCE METAL
ANGEL METAL
czyli jasno z tego wynika ,że Chłopak miał rację, anioły w trzeciej, a Wy się przypierdalacie.. i tyle...
AUTOPSY DEATH METAL
ATHEIST MORBID PESTILENCE METAL
ANGEL METAL
czyli jasno z tego wynika ,że Chłopak miał rację, anioły w trzeciej, a Wy się przypierdalacie.. i tyle...
- Edinazzu
Pierwsza moja mysl jak zobaczylem ten temat byla taka: CO KURWA IMMOLATION BEDZIE SUPPORTEM DLA MARDUKA? Z drugiej strony za niedlugo Kanibale beda w moim ojczystym miescie supportowac CHILDREN OF BODOM...Kiedys DESTRUCTION rozgrzewal przed DIMMU BORGIR, a ostatnio CORONER przed AMON AMARTH. Wniosek jest jeden: NIE KOLEJNOSC DECYDUJE
"Volenti non fit iniuria" - Chcącemu nie dzieje się krzywda