THE CULT
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Re: THE CULT
To samo obecny Ulver. I Immolation
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Mysle, ze problem rozwiazaloby utworzenie tablicy poswieconej "polmetalowi"
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
uważam iż wydzielenie tablicy "black metal" było świetnym pomysłem!
- moonfire
- zahartowany metalizator
Skoro w dziale metalowym znajduje się cepelia a la Rotting Christ, znajdzie się chyba miejsce na męskie granie w postaci The Cult? :)Bambi pisze:Tak się cały czas zastanawiam na chuj the cult w metalowym dziale jest? :D
-
- rasowy masterfulowicz
- ultravox
-
- w mackach Zła
to przenieście sobie, ja pierdole, ale macie problemy :D
- Shamrock
- zaczyna szaleć
może po prostu podzielić tematy o zespołach na dwa działy: "męska muzyka" i "pedalska muzyka"?
- Wódz 10
- rasowy masterfulowicz
O to to. Albo wypierdolić niemetal. Only death metal is real ;)0ms pisze:Mysle, ze problem rozwiazaloby utworzenie tablicy poswieconej "polmetalowi"
I dream of colour music,
And the intricacies of the machines that make it possible
And the intricacies of the machines that make it possible
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
Oraz nasz Przyjaciel - specjalista od makijażu.Maria Konopnicka pisze:Ale wtedy mógłbym tak pisać tylko ja.
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Nie są, są teksty do nich w buklecie, ale na trekliście ich nie ma.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- moonfire
Postmodernistycznie patrząc, widać, że granice między gatunkami się nieco rozmyły. Skoro na fali inercji w metalowym dziale pojawiają się tematy o Anathemie, Ulverze, skoro kapele metalowe jak rzeczony przeze mnie RC, czy Septic Flesh mają mniej cojones niż The Cult, nie zadawajmy pytań o obecność tego ostatniego w metalowym dziale.:)Bambi pisze:ale rc to metal, cepelia bo cepelia, ale metal. a the cult ni chuja. :D
Edit: czy w refrenie Life > Death tylko ja słyszę Bowiego?
Ostatnio zmieniony 03-06-2012, 22:19 przez moonfire, łącznie zmieniany 1 raz.
- ultravox
W sumie racja.Wódz 10 pisze: Only death metal is real
- ultravox
W przeciwieństwie do The Cult te kapele mają w swojej dyskografii płyty metalowe, więc ich obecność w tym dziale jest uzasadniona. Nie będziemy przecież wyrzucać Slayer z działu metalowego, jeśli kiedyś wpadnie im do głowy nagrać płytę country ;) Oczywiście istnieją większe problemy niż ten, ale skoro już jest taki podział na metal/niemetal, to może warto przerzucić ten temat tam, gdzie jego miejsce? ;)moonfire pisze:Skoro na fali inercji w metalowym dziale pojawiają się tematy o Anathemie, Ulverze
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
też bym wolał żeby The Cult nie leżał obok metaluchów...
- moonfire
Mają płyty metalowe, ale jaki to metal? Plastikowy, napompowany sterydami, weź panie. Czasem lubię wrócić do Septic Flesh, ale ta ich agresja to papierowy tygrys. Aby metal naprawdę chwytał za jajka, musi mieć w sobie pierwiastek punkrockowy, czy rokendrolowy. W SF, czy RC tego nie ma. Czuję swąd plastiku.ultravox pisze:W przeciwieństwie do The Cult te kapele mają w swojej dyskografii płyty metalowe, więc ich obecność w tym dziale jest uzasadniona. Nie będziemy przecież wyrzucać Slayer z działu metalowego, jeśli kiedyś wpadnie im do głowy nagrać płytę country ;) Oczywiście istnieją większe problemy niż ten, ale skoro już jest taki podział na metal/niemetal, to może warto przerzucić ten temat tam, gdzie jego miejsce? ;)moonfire pisze:Skoro na fali inercji w metalowym dziale pojawiają się tematy o Anathemie, Ulverze
- ultravox
"Natterns Madrigal", "Thy Mighty Contract" albo "Pentecost III" to plastikowy metal?