Slayer na Ursynaliach?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
-
- rozkręca się
Re: Slayer na Ursynaliach?
Ale przesadzacie ;p
Koncert mocno ostry i wykurwiście przechujsko zajebisty, ale mimo ze ja ciut niepełnosprawny jestem (uszkodzone mocno stawy) nie odczułem aż tak hardcorowej rzezi mimo ze in front Arai stałem ;p
Jesli idzie o przetrwanie w tłumie, to survival na limpach miał znacznie wyższy poziom trudności - mimo ze opieralem sie o ludzi(o miękkie ;p) to czułem jak trzeszczą mi żebra. Ciekawe jak sie mieli ludzie wgniatani w barierki :D Btw ktoś stąd puszczal ze mna na fale zemdlałą laske?
@KAKASIAK, niezmiernie cięte podsumowanie mojej wypowiedzi, wynika z niego ze swoją i innych 'męskość' określasz na podstawie słuchanych zespołów, fajne kryterium ;D
Koncert mocno ostry i wykurwiście przechujsko zajebisty, ale mimo ze ja ciut niepełnosprawny jestem (uszkodzone mocno stawy) nie odczułem aż tak hardcorowej rzezi mimo ze in front Arai stałem ;p
Jesli idzie o przetrwanie w tłumie, to survival na limpach miał znacznie wyższy poziom trudności - mimo ze opieralem sie o ludzi(o miękkie ;p) to czułem jak trzeszczą mi żebra. Ciekawe jak sie mieli ludzie wgniatani w barierki :D Btw ktoś stąd puszczal ze mna na fale zemdlałą laske?
@KAKASIAK, niezmiernie cięte podsumowanie mojej wypowiedzi, wynika z niego ze swoją i innych 'męskość' określasz na podstawie słuchanych zespołów, fajne kryterium ;D
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
no moze zalezalo to od miejsca i czasu, zreszta pozniej byl idealny kompromis miedzy fajnym napierdalaniem bania i moshem, a mozliwoscia posluchania samej muzyki ;) ja bylem w okolicach barierki po prawej stronie
this is a land of wolves now
-
- rozkręca się
Nie moge sobie darować, że przez pierwsze 2 utwory najpierw walczyłem o zaobrączkowanie i wpuszczenie, a pozniej przebijałem sie przez tłum pod scene ;/
To moze wiele tlumaczyc.
Btw ale mam pecha :D napieprzalem w co fajniejszym moshu pod sceną na Slayerze, Limpach, In Flames i tylko posiniaczony lazilem. Uszkodziło mnie natomiast przygniecenie jakims gejem na najtłiszu cholera :D Tak to jest jak człowiek da sie kobiecie wyciągnąć na jakis koncert dla nastolatek :D Cholerna ironia losu :D
To moze wiele tlumaczyc.
Btw ale mam pecha :D napieprzalem w co fajniejszym moshu pod sceną na Slayerze, Limpach, In Flames i tylko posiniaczony lazilem. Uszkodziło mnie natomiast przygniecenie jakims gejem na najtłiszu cholera :D Tak to jest jak człowiek da sie kobiecie wyciągnąć na jakis koncert dla nastolatek :D Cholerna ironia losu :D
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
musisz byc strasznym pantoflarzem zeby sie dac wyciagnac na takie gowno :D dobrze Ci tak :D
this is a land of wolves now
- MinT
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Riven pisze:musisz byc strasznym pantoflarzem zeby sie dac wyciagnac na takie gowno :D dobrze Ci tak :D
*poznański Goldman Sachsman metalu*
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Ale banan, ja pierdolę, modelowy. :Dkregozmyk pisze:ramonoth pisze:Wrzasnął na początku "Angel of Death"? :)
- Realista
SLAYER rozkurwił, śmierć i zniszczenie!
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
limp bizkit fajnie pozamiatał?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Realista
Zdążyliście na pociąg?:) Szkoda ze nie mogliście zostać :)) Kurwa przy Postmortem już wypierdoliłem i Ciebie zgubiłem :)MinT pisze:Raf pisze: Pozdrawiam bdb:-))) kolegę, jak również komitet powitalny.
W ogóle ktoś sprawdzał tam bilety? Ja wszedłem sobie tak, o.
Koncert generalnie rozpierdolił, Slayer wyszedł i napierdalał po pyskach, młyn był tez niezły na obrzeżach stali frajerzy którzy nawet mieli jakieś ale gdy się przepychaliśmy pod scenę, generalnie ZŁO !!! :)))
- Realista
ja nie wiem, dwa numery słyszałem z bardzo daleka, w sumie już sie zbieraliśmy na alcoparty :))maciek z klanu pisze:limp bizkit fajnie pozamiatał?
-
- postuje jak opętany!
beznadzieja dramat chujnia - można by tak długo i długomaciek z klanu pisze:limp bizkit fajnie pozamiatał?
zamiast grać wokalista gadał i gadał i gadał
nie wytrzymałem do końca
dzień nr 2 In Flames jakoś mnie nie powalił, dałem im szanse ale średnio mi się podobało za to Illusion rozjebał widziałem jeszcze zza płotu My Riot - i chyba połowa setu to numeru Sweet Noise były. Poszedłem jeszcze na Warszafski Deszcz ale wytrzymałem pół numeru ;) i kawałem Poparzeni Kawą 3
dzień nr 3 kawałek Armii zza płotu, GOJIRA mistrz \m/, Mastodon jak dla mnie mega kiepsko nie wiem nawet czy nie gorzej niż na Sonisphere, strasznie to monotonne było, już lepsze było In Flames - miało więcej powera
podsumowując SLAYER, GOJIRA, ILLUSION
reszta mogłaby nie grać
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Mogliby pozamiatać scenę po Slayer.maciek z klanu pisze:limp bizkit fajnie pozamiatał?
Kurwa mać, zapomniałem o Armii.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- MinT
- Kontakt:
Zdążyliśmy, jeszcze się spóźnił...Realista pisze:Zdążyliście na pociąg?:) Szkoda ze nie mogliście zostać :)) Kurwa przy Postmortem już wypierdoliłem i Ciebie zgubiłem :)MinT pisze:Pozdrawiam bdb:-))) kolegę, jak również komitet powitalny.
W ogóle ktoś sprawdzał tam bilety? Ja wszedłem sobie tak, o.
Koncert generalnie rozpierdolił, Slayer wyszedł i napierdalał po pyskach, młyn był tez niezły na obrzeżach stali frajerzy którzy nawet mieli jakieś ale gdy się przepychaliśmy pod scenę, generalnie ZŁO !!! :)))
*poznański Goldman Sachsman metalu*
- longinus696
- zahartowany metalizator
Powiedzcie no jeszcze jak tam SLEJA wypadł, bo kolega z pracy, fan Limp Bizkit, stwierdził, że po tym występie Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela. To jak to w końcu było. Dobrze zagrali czy źle?
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Castor
- H-K44
"Kolega fan Limp Bizkit" - i wszystko jasne.
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
- Nerwowy
:D
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- longinus696
No, ale słucham konkretów. Bo dowiedziałem się, że "zero kontaktu z publicznością" (jakby kogoś to specjalnie obchodziło na metalowym koncercie) oraz że "weszli, odwalili swoje i zeszli" (co w sumie jest niezłą rekomendacją).Castor pisze:Pozdrów kolegę!
No to jak było?
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
- Nerwowy
Dokładnie tak było. Weszli i zagrali seta jak ktoś tam wcześniej wrzucał bez zbędnego pierdolenia.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.