MEDICO PESTE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
- Sova
- rasowy masterfulowicz
Re: MEDICO PESTE
a ten jaki zachowawczy ;) fajnie, ciekawy...siadaj, piątka, jedziesz na olimpiadę z wosu.
- COFFIN
- beastov23
- weteran forumowych bitew
Trying too hard.Bloodcult pisze:MEDICO PESTE nie potrzebuje słuchaczy, którzy oszczędzają na AutoCasco, piją piwo za 2.30 zł i żywią się tanim żółtym serem kupowanym na kilogramy.
maximum walrus yields maximum walrus
:3
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nieeeeeeee, to ma być dla elity - musi kosztować 31 PLN!!!!Sova pisze:zrobię ukłon dla koneserów konserw turystycznych i smakoszy biedronkowej, czteropakowej coli. płyta będzie poniżej 30 zł.
Mam nadzieję, że powtórzą sukces kasowy ostatniej Mgły ;-)
all the monsters will break your heart
- Adrian696
- zahartowany metalizator
nigdy nie potrafiłem tego zrozumiec - po co pic inne piwko skoro Perłe mam teraz za 2,19 i na chuj komu tona żółtego sera :)beastov23 pisze:Trying too hard.Bloodcult pisze:MEDICO PESTE nie potrzebuje słuchaczy, którzy oszczędzają na AutoCasco, piją piwo za 2.30 zł i żywią się tanim żółtym serem kupowanym na kilogramy.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Morph
- Kontakt:
Jak na zespół co zagrał jeden koncert i wydał demówkę na nośniku, którego nigdzie nie da się odtworzyć to rispekt za 2 strony w jeden dzień :D
Give birth to something dead
Give birth to something old
- beastov23
- COFFIN
Ale potencjał jest, to ważne;)Morph pisze:Jak na zespół co zagrał jeden koncert i wydał demówkę na nośniku, którego nigdzie nie da się odtworzyć to rispekt za 2 strony w jeden dzień :D
Chmielowa u mnie po 2,10;) W sumie fajna cena, jak za tak zajebisty browar:)Adrian696 pisze: po co pic inne piwko skoro Perłe mam teraz za 2,19
'Come the Blessed Madness'
- Sova
- rasowy masterfulowicz
A słuchał waść tych 2 songów?Morph pisze:Jak na zespół co zagrał jeden koncert i wydał demówkę na nośniku, którego nigdzie nie da się odtworzyć to rispekt za 2 strony w jeden dzień :D
Bohdan by wam wytłumaczył co to dobre piwo, ale Bohdan se pojechał w las, w las Bohdana.Adrian696 pisze:nigdy nie potrafiłem tego zrozumiec - po co pic inne piwko skoro Perłe mam teraz za 2,19 i na chuj komu tona żółtego sera :)beastov23 pisze:Trying too hard.Bloodcult pisze:MEDICO PESTE nie potrzebuje słuchaczy, którzy oszczędzają na AutoCasco, piją piwo za 2.30 zł i żywią się tanim żółtym serem kupowanym na kilogramy.
- beastov23
A ten jaki siedzi tutaj od wczoraj. :)Sova pisze:A słuchał waść tych 2 songów?Morph pisze:Jak na zespół co zagrał jeden koncert i wydał demówkę na nośniku, którego nigdzie nie da się odtworzyć to rispekt za 2 strony w jeden dzień :D
maximum walrus yields maximum walrus
- Morph
- Kontakt:
Jakich 2? Na stronie jest jeden, na kasecie AFAIR cztery. Ze strony mi się nie chce słuchać, a kasety nie mam na czym odtworzyć, bo mi archeologowie zajebali napęd. :D.Sova pisze:A słuchał waść tych 2 songów?Morph pisze:Jak na zespół co zagrał jeden koncert i wydał demówkę na nośniku, którego nigdzie nie da się odtworzyć to rispekt za 2 strony w jeden dzień :D
Wyjdzie płyta to się zamówi, nie bój się o ten jacht. :D
- Sova
- rasowy masterfulowicz
jacht sracht.
na stronie MV są 2, posłuchaj. widzisz, da się ? aha, wisisz mi pizze i plastik cytrynówki.
na stronie MV są 2, posłuchaj. widzisz, da się ? aha, wisisz mi pizze i plastik cytrynówki.
-
- postuje jak opętany!
Z tego co słyszałem Sova przebił Witching Hour, Pagan i jeszcze kilku innych, więc tym razem zmiany jachtu raczej nie będzie. :);)Morph pisze:Wyjdzie płyta to się zamówi, nie bój się o ten jacht. :D
- Morph
- Kontakt:
To MV ma jakąś stronę? Sklep też jest?Sova pisze:jacht sracht.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Słucham właśnie tych nowych kawałków MP, całkiem to niezłe, zdecydowanie NIE do słuchania z komputera jednym uchem. Aż mi się smutno zrobiło że dzisiaj padł taki news, bo po sprzedaniu ostatniej sztuki, właśnie dzisiaj się dowiedziałem że 15 kopii dema MP które dostałem z TBT to jakieś pierdolone piraty, bo ktośtam w internecie widział zdjęcie kopii na kasecie innej marki :)
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
bardzo dobre te dwie piosenki, poczekam cierpliwie na całość;
... i no i cieszy, że Sova jebniesz to na Lp!
... i no i cieszy, że Sova jebniesz to na Lp!
WHP? Coś nie chce mi się wierzyć, że Bart się pchał...Hellthrasher pisze:Z tego co słyszałem Sova przebił Witching Hour, Pagan i jeszcze kilku innych, więc tym razem zmiany jachtu raczej nie będzie. :);)
- koreaniec
- w mackach Zła
Re: Odp: MEDICO PESTE
Poniosło cię kurwa, hehe.Maleficio pisze:Bardzo dobra wiadomość.. Dla mnie obecnie Medico Pesten to lider bm w Polsce.
Lefthandpathyoga
- Herezjarcha
- w mackach Zła
Sugerujesz, że pożądany przez Medico Peste słuchacz nie ma prawa jazdy, jest abstynentem i żywi się korzonkami i szarańczą? Pogratulować publisi.Bloodcult pisze:MEDICO PESTE nie potrzebuje słuchaczy, którzy oszczędzają na AutoCasco, piją piwo za 2.30 zł i żywią się tanim żółtym serem kupowanym na kilogramy.