15.06 - Sphere, Tenebris, Hellspawn, Slain - Łódź
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Re: 15.06 - Sphere, Tenebris, Hellspawn, Slain - Łódź
Spierdalaj.
:-) w planie tylko godzina w piwotece. no dobra...niewazne.
:-) w planie tylko godzina w piwotece. no dobra...niewazne.
this is a land of wolves now
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Riven - jak bardzo się pomyliłem :D?
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- 29a
- zaczyna szaleć
Odp: 15.06 - Sphere, Tenebris, Hellspawn, Slain - Łódź
;D riven byl na koncercie slayer ;)
http://facebook.com/terrorcorepl - polski kurwa terror!
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Re: Odp: 15.06 - Sphere, Tenebris, Hellspawn, Slain - Łódź
:D29a pisze:;D riven byl na koncercie slayer ;)
- Riven
- Kontakt:
DOKLADNIE
klasyczny set, rozpierdol, silent scream i south of abyss.
a na powaznie to Tenebris mi sie wchuj podobalo, musze posluchac jakiejs plyty ;D
Sphere slabo kojarze niestety , o ile w ogole , ale pozdro dla analrippera i nicrama (a.k.a. megadeth jest chujowy) :DD
klasyczny set, rozpierdol, silent scream i south of abyss.
a na powaznie to Tenebris mi sie wchuj podobalo, musze posluchac jakiejs plyty ;D
Sphere slabo kojarze niestety , o ile w ogole , ale pozdro dla analrippera i nicrama (a.k.a. megadeth jest chujowy) :DD
- nicram
Niestety tak było, zwłaszcza, że w pewnym momencie Riven w ogóle nie wiedział gdzie jest...;-)29a pisze:;D riven byl na koncercie slayer ;)
Ogólnie - impreza więcej niż udana. Trochę luda przyszło, była fajna atmosfera i zespoły dopisały. Wielki minus za ponad 2 godzinną obsuwę.
Pierwszy wystąpił o osiemnastej Analny solo - grając a cappella dla trzech osób cover zespołu Jarzębina. Było mrocznie, brutalnie i stylowo (zwłaszcza nowe uczesanie artysty). Gdyby gitarzysta Sphere, który nagrywał koncert, był taki miły i udostępnił występ w internecie, byłbym wdzięczny. ;-)
Slain - zaskoczenie wieczoru. Kupili mnie po pierwszej piosence. Death metal w starym stylu - trochę Benediction, Bolt Thrower może trochę Cannibal Corpse. Prosto, ale z takim jajem i wykopem, że aż miło. Świetny zróżnicowany wokal + bardzo dobre i selektywne brzmienie.
Tenebris - dla mnie występ wieczoru. Ci goście są z kosmosu. Simon chyba lekko ujarany, być może po prostu szczęśliwy...;-) grał jak natchniony. Zajebista perka i druga gitara. Muzyka z innej galaktyki, bardzo dojrzała miejscami relaksacyjno-kontemplacyjna. Nowa płyta rozpieprzy obiekty w Drodze Mlecznej.
Hellspawn - nie obejrzałem, bo gadałem z Bloodcultem i Adrianem S (dzięki za browca)
Sphere - gwiazda wieczoru. Zostali tylko najtrwalsi. Zmiażdżyli. Trochę mniej selektywnie w brzmieniu, ale czuło się jak bardzo brutalnie chłopcy umieją przypierdolić. Bardzo dobrze wypadli nowi gitarzyści. Analny wzywał imienia boga nadaremnie, często i gęsto przeżegnywał się i zamiatał podłogę kudłami swymi. Ja po pierwszych 5 utworach musiałem się udać w trochę dalsze rejony, bo nie miałem już siły. Dobra próba "generalna" przed występem z Cannibal Corpse.
all the monsters will break your heart
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Jesli takowe beda jeszcze istniec ;)nicram pisze:Nowa płyta rozpieprzy obiekty w Drodze Mlecznej.
-
- w mackach Zła
kurwa !!! kto mi wykasował posta !!!!
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
To lap diib na allegro. 20pln i masz tam prawie wszystkoRiven pisze: a na powaznie to Tenebris mi sie wchuj podobalo, musze posluchac jakiejs plyty ;D
- Riven
- Kontakt:
Tak zrobie. Naprawde super wrazenie zrobili na zywo. Przed rozpoczecie wystepu mowie do kumpla, ze slyszalem ze graja kosmos i przydalyby sie klimaty The Outer Limits - a tu prosze, od pierwszego utworu dokladnie ten nastroj i brzmienie. Bardzo ok.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
A tak swoja droga to ile i co grali?nicram pisze: Tenebris - dla mnie występ wieczoru. Ci goście są z kosmosu. Simon chyba lekko ujarany, być może po prostu szczęśliwy...;-) grał jak natchniony. Zajebista perka i druga gitara. Muzyka z innej galaktyki, bardzo dojrzała miejscami relaksacyjno-kontemplacyjna. Nowa płyta rozpieprzy obiekty w Drodze Mlecznej.
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
nikt nic nie kasowal.Pewnie Ci sie nie zachowal. :(AdrianSmith pisze:kurwa !!! kto mi wykasował posta !!!!
Łódź dzięki! Frekwencja jak na dzisiejsze polskie standardy całkiem niezła, ludziska nie stali pod sceną z założonymi rękoma tylko dobrze się bawili.
Slain - widziałem ich drugi raz i słowo daję, jakbynm miał wolne parę tysi to bym inwestował w wydanie, doskonały death metal, przekrój wszystkiego co najlepsze w latach 90'. Tenebris - zielone płuca Łodzi :) doskonały koncert. Piękny.
Hellspawn - rośnie nam polskie Angelcorpse :) Też bardzo dobrze. Sphere dziekuje za dobre przyjecie. ;-)
Pozdrowienia dla spotkanych forumowiczow - Adriana smitha, nicrama, rivena (pieknie rozlewales swiezo kupione piwo pod scena ) szkoda,ze moglem nic wypic, bo pewnie na jednym by sie nie skonczylo. Do nastepnego razu !
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Wyskoczyl mi dzis znowu ten mysql error przy wysylaniu posta - moze to przez to wcielo
- Riven
- Kontakt:
hehehe no coz. bylo zajebiscie ogolnie, chetnie wpadne na nastepny koncert zeby lepiej zalapac sphere :DD tymczasem przypomne sobie jak brzmicie w domu:). pozostale zespoly zajebiste , oby wiecej takich imprez w lodzi!
- nicram
Grali z 30-40 minut. Poleciało m.in. (chyba ;-)) : Nefilim/Annunanki, An Alien Harvest, Hello/Alien Life Form, Mesmerized, 356 (?), Samba de Janeiro, Gnome.0ms pisze:A tak swoja droga to ile i co grali?nicram pisze: Tenebris - dla mnie występ wieczoru. Ci goście są z kosmosu. Simon chyba lekko ujarany, być może po prostu szczęśliwy...;-) grał jak natchniony. Zajebista perka i druga gitara. Muzyka z innej galaktyki, bardzo dojrzała miejscami relaksacyjno-kontemplacyjna. Nowa płyta rozpieprzy obiekty w Drodze Mlecznej.
Ostatnio zmieniony 17-06-2012, 19:44 przez nicram, łącznie zmieniany 1 raz.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
- 29a
- zaczyna szaleć
Odp: 15.06 - Sphere, Tenebris, Hellspawn, Slain - Łódź
Jak nie zapomne karty to jutro wrzuce filmiki jakies
http://facebook.com/terrorcorepl - polski kurwa terror!
-
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
oj oj za duzo piwa albo czegoś innego :) nic ze staroci nie leciało tamtego wieczora sam stuff z nadchodzacej płyty z roboczymi tytułami 12 kawałków w 56 min ale miło że zleciało jak 30-40 min bo to znaczy że nie nuży.nicram pisze:Grali z 30-40 minut. Poleciało m.in. (chyba ;-)) : Nefilim/Annunanki, An Alien Harvest, Hello/Alien Life Form, Mesmerized, 356 (?), Samba de Janeiro, Gnome.
Dzięki wszystkim za przybycie i gromkie okrzyki, jednak można fajnie zagrać i we własnym mieście.
- nicram
Naprawdę nie było An Alien Harvest/Hello? Wydawało mi się, że to jest tak charakterystyczne, że pamiętałbym i tekst i Twoje śpiewanie! ;-) Nie było kawałka o tajemniczym tytule 356 (czy innej cyferce), Samby nie było i Gnoma też? ;-) Koncert był zajebisty i rzeczywiście wydał mi się krótki. A za skandowanie przyjmuję podziękowania, bo sam je rozpoczynałem! :-)
-
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
no ok :) Samba - tribe, Gnome, 356, 15ście16tych - Alpha Orionis, Punishment visions, Cold Star - Adha Pawn, Flamenco - groove o to jakos tyle było kolejność na pewno inna. Pisząc starocie miałem na myśli kawałki z przed dekady lub dwuch :) i tak szacun za pamięć :)