LULU - LULU [2011]
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Zenek
- weteran forumowych bitew
Re: LULU - LULU [2011]
nie rozumiem jak można mieszkać na wsi i mieć z tego powodu kompleksy, kto tylko ma kasę na to to spierdala z bloku w mieście i buduje chałupę poza miastem, to miastowi gnieżdżacy się w kawalerkach i m2 wmawiają tym w przestronnych domach poza miastem, że są wieśniakami ;D

- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
heh, no wlasnie, ja bym chcial mieszkac na wsi ;)
this is a land of wolves now
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Duzo zalezy od wsi, ale generalnie tow. Zenek racje ma
- Adrian696
- zahartowany metalizator
- wieśniactwo, to nie adres zamieszkania a stan umysłuZenek pisze:nie rozumiem jak można mieszkać na wsi i mieć z tego powodu kompleksy, kto tylko ma kasę na to to spierdala z bloku w mieście i buduje chałupę poza miastem, to miastowi gnieżdżacy się w kawalerkach i m2 wmawiają tym w przestronnych domach poza miastem, że są wieśniakami ;D
- mieszkanie z dala od miejskiego zgiełku ma kilka zalet, ale niestety tez w pizde wad - szczególnie zimą :)
- wszedzie dobrze gdzie nas nie ma ;)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Zenek
no nie inaczej, w mieście więcej wieśniaków niż na tzw. wsi ;DAdrian696 pisze: - wieśniactwo, to nie adres zamieszkania a stan umysłu

- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
ja mam domek na wsi przy samym lesie i nad stawikiem, a wokół tylko 2 sąsiadów i jest to najlepsze miejsce na ziemi kurwa. jebać miasta.
- Adrian696
uderz w stół...yossarian84 pisze:ja mam domek na wsi przy samym lesie i nad stawikiem, a wokół tylko 2 sąsiadów i jest to najlepsze miejsce na ziemi kurwa. jebać miasta.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Zenek
-
- w mackach Zła
:D
Edit: w tym samym momencie hehe.
Edit: w tym samym momencie hehe.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
HI HI HI
- Triceratops
Dokladnie. Tak jak prowincjonalizm, malomiasteczkowosc i chodzenie po szmatexach ;)Adrian696 pisze:- wieśniactwo, to nie adres zamieszkania a stan umysłuZenek pisze:nie rozumiem jak można mieszkać na wsi i mieć z tego powodu kompleksy, kto tylko ma kasę na to to spierdala z bloku w mieście i buduje chałupę poza miastem, to miastowi gnieżdżacy się w kawalerkach i m2 wmawiają tym w przestronnych domach poza miastem, że są wieśniakami ;D
woodpecker from space
- Clochard
Albo kupowanie używanych spodni na allegro? ;))
- Adrian696
wiesz, co kto lubi ani mnie to ziebi ani grzeje, ale kupic uzywki za 5-7 zł i wystawic komus negatywa bo były uzywane - no to juz trzeba byc ładnym zjebemmaciej pisze:Albo kupowanie używanych spodni na allegro? ;))
- Clochard
:D co o tym pomyślę to popadam w drgawki chichotu :D
- Triceratops
to sie nazywa fachowo "virtual szmatexing"maciej pisze:Albo kupowanie używanych spodni na allegro? ;))
Ostatnio zmieniony 17-06-2012, 19:43 przez Triceratops, łącznie zmieniany 1 raz.
woodpecker from space
+535Zenek pisze:nie rozumiem jak można mieszkać na wsi i mieć z tego powodu kompleksy, kto tylko ma kasę na to to spierdala z bloku w mieście i buduje chałupę poza miastem, to miastowi gnieżdżacy się w kawalerkach i m2 wmawiają tym w przestronnych domach poza miastem, że są wieśniakami ;D
- empir
Zenku, ale m2 i kawalerka to to samo. ;PZenek pisze:miastowi gnieżdżacy się w kawalerkach i m2
- Zenek
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
https://www.facebook.com/sexycrimson/po ... 0368313172
Właśnie przeczytałem, że Bowie był jednym z niewielu doceniających to co Lou Reed wycisnął z tych zdziadziałych kuców z Metalliki (sam też był dziadem, ale ta płyta w porównaniu do tego co robi Metallica to i tak krynica świeżych pomysłów i kreatywności), James Murphy (ten od LCD Soundsystem) twierdzi, że David w rozmowie z nim mówił o tej płycie tak “That’s some of the best writing Lou’s done. People are making a snap judgment and they aren’t listening.”. O ile Reed miał kilka lepszych płyt, ale znów nie tak dużo, żeby powiedzieć, że ta nie jest powiedzmy w pierwszej 10, o tyle Bowie miał 100% racji mówiąc, że większość nawet tego nie przesłuchała, a najgłośniej krzyczeli fani "Mety" co twierdzili, że St Anger to spoko płyta, a na Death Magnetic jest sporo dobrych numerów. No, to ja naprawdę wolę Lulu przesłuchać 10 razy niż raz jedną piosenkę Metalliki z XXI wieku.
[youtube][/youtube]
Właśnie przeczytałem, że Bowie był jednym z niewielu doceniających to co Lou Reed wycisnął z tych zdziadziałych kuców z Metalliki (sam też był dziadem, ale ta płyta w porównaniu do tego co robi Metallica to i tak krynica świeżych pomysłów i kreatywności), James Murphy (ten od LCD Soundsystem) twierdzi, że David w rozmowie z nim mówił o tej płycie tak “That’s some of the best writing Lou’s done. People are making a snap judgment and they aren’t listening.”. O ile Reed miał kilka lepszych płyt, ale znów nie tak dużo, żeby powiedzieć, że ta nie jest powiedzmy w pierwszej 10, o tyle Bowie miał 100% racji mówiąc, że większość nawet tego nie przesłuchała, a najgłośniej krzyczeli fani "Mety" co twierdzili, że St Anger to spoko płyta, a na Death Magnetic jest sporo dobrych numerów. No, to ja naprawdę wolę Lulu przesłuchać 10 razy niż raz jedną piosenkę Metalliki z XXI wieku.
[youtube][/youtube]