ale za tysiaka z metką :) no kurwa - a ty myslisz ze dlaczego oni od garnituru nie odpruwaja metek na rekawie :)Random Apex pisze:I noszą takie spodnie przez cały ten czas? Bo to bez sensu trochę - mieć jedną parę spodni i śmigać w nich non stop, zamiast 4 par spodni na zmianę. Nudne jest mieć jedną parę spodni.Adrian696 pisze:takie gówno z którego spodnie kosztuja koło tysiaka :)Boją_się_nawet_jego_koni pisze:Co to jest denimu?
cymbały wierza, ze jedne spodnie za tysiaka sa trwalsze od 4 par za 250 :)
szmaty dla facetów
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Adrian696
- zahartowany metalizator
Re: szmaty dla facetów
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Random Apex
- weteran forumowych bitew
:D :D :D
Jakkolwiek, nie dałabym nigdy 1000 zł za spodnie, bo musiałabym pewnie je ubezpieczyć. A jak się człowiek przewróci? Jak zahaczy o płot? Jak go pies potarga? Nie sądzę, by taki styl vintage na spodniach z metką za tysiaka był modny ;-)
Jakkolwiek, nie dałabym nigdy 1000 zł za spodnie, bo musiałabym pewnie je ubezpieczyć. A jak się człowiek przewróci? Jak zahaczy o płot? Jak go pies potarga? Nie sądzę, by taki styl vintage na spodniach z metką za tysiaka był modny ;-)
You've got nothing to lose but your lives.
- Mol
- Adrian696
styl vintage jest dla debili i dronów :) trzeba byc sporo pod kreska IQ z Łyżwińskim zeby cos takiego nosic
lubie jeansy, mam całkiem sporo - ale coraz ciezej kupic bez łatek, napisów, nadruków, rozpruć, przetarc...
lubie jeansy, mam całkiem sporo - ale coraz ciezej kupic bez łatek, napisów, nadruków, rozpruć, przetarc...
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Deviant
- w mackach Zła
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
+1 gejowe sa dzinsy :DMol pisze:nie cierpie dzinsow.
sorry, denimu.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
- rasowy masterfulowicz
Adrian696 pisze:styl vintage jest dla debili i dronów :) trzeba byc sporo pod kreska IQ z Łyżwińskim zeby cos takiego nosic
To ja nie wiem, gdzie ty kupujesz jeansy, skoro tylko takie widzisz. :D łatki, napisy, nadruki? :D panie, toć to tylko na targu chyba:D
HAILSA!!!!!
-
- rasowy masterfulowicz
Lol, przecież denim = jeans :D:D:DAdrian696 pisze:takie gówno z którego spodnie kosztuja koło tysiaka :)Boją_się_nawet_jego_koni pisze:Co to jest denimu?
cymbały wierza, ze jedne spodnie za tysiaka sa trwalsze od 4 par za 250 :)
HAILSA!!!!!
- maciek z klanu
Bambi pisze:Adrian696 pisze:styl vintage jest dla debili i dronów :) trzeba byc sporo pod kreska IQ z Łyżwińskim zeby cos takiego nosic
To ja nie wiem, gdzie ty kupujesz jeansy, skoro tylko takie widzisz. :D łatki, napisy, nadruki? :D panie, toć to tylko na targu chyba:D
napisal przeciez po przecinku rozprucia i przetarcia. szczegolnie te ostatnie sa popularne nawet w markowych sklepach.
- Adrian696
Jurand - zobacz czy cie w pralce nie ma :)
-
- rasowy masterfulowicz
Chyba tylko rozprucia i przetarcia, ale żeby pisać, że ciężko dostać klasyczne jeansy, bez żadnych "ozdobników" to już przesada. :)
HAILSA!!!!!
- Adrian696
jak sie jest pedałem jak ty to pewnie łątwo - jak sie nie lubi spodni poprzecieranych, porozrywanych z napisami, zagieciami, rurek srurek, z jakimis jasnymi paiskowanymi ozdobnukiami na udach to juz ciezej - no ale jestes jeleniem w dodatku głupim wiec cie rozumiemBambi pisze:Chyba tylko rozprucia i przetarcia, ale żeby pisać, że ciężko dostać klasyczne jeansy, bez żadnych "ozdobników" to już przesada. :)
Adrian, obawiam się że w tej chwili to jednak ty na głupka wychodzisz, bo w najpopularnijeszych markach typu Big Star czy Levis jest od cholery klasycznych, porządnych jeansów. Wiem, bo sam przetarć i podobnych ozdobników nie toleruję.
- Adrian696
błagam - no kurwa błagamKarkasonne pisze:Adrian, obawiam się że w tej chwili to jednak ty na głupka wychodzisz, bo w najpopularnijeszych markach typu Big Star czy Levis jest od cholery klasycznych, porządnych jeansów. Wiem, bo sam przetarć i podobnych ozdobników nie toleruję.
wejdz na sklep BigStara w necie - nastepnie na spodnaich pozaznaczaj - stan normalny, czyli nie gniatacy jajek, nogawki proste, fason prosty, kolor niebieski - i z dosepnych u nich modeli spodni zostanie Ci 5 z ponad 100 a teraz zobacz który z tych modeli nie ma wypiaskowanych ud, lub kolan...
- maciek z klanu
rofl big star jako dobra marka jeansow :DDDD tak na poczatku lat 90 to tak bylo.
-
- rasowy masterfulowicz
Idziesz do levisa - w chuj 512, 501, nieprzecierane, granatowe, jasne, jakie chcesz. Idziesz do versace - większość nieprzecieranych, klasycznych fasonów. Idziesz do Lee - podobnie. Idziesz do Trussardi - tam masz w ogóle większość klasycznych fasonów, w klasycznej kolorystyce, bez udziwnień. Po co zajmować głos w temacie, o którym nie ma się pojęcia? :)
HAILSA!!!!!
- Deviant
- w mackach Zła
big star to ja tylko skarpetki kupujęmaciek z klanu pisze:rofl big star jako dobra marka jeansow :DDDD tak na poczatku lat 90 to tak bylo.
Kurde, nie wiedziałem, że tu tacy smakosze jeansów, że Big Star to już dla nich śmiech na sali i marka dla plebsu z której można sobie co najwyżej skarpetę zafundować. Może to moje wymagania są jakieś niskie, sam nie wiem, ale jestem z ciuchów Big Star (miałem napisać skrótem BS, ale popatrzyłem znów i pomyślałem, że po co piszę o Black Sabbath) zwyczajnie zadowolony.
- maciek z klanu
nie no wiesz ja dzinsow nie nosze, ale big star przy levisie, dieslu to taka sieciowka dla biedoty. tutaj chlopaki rzucali cenami ok 1000 zł za pare spodni...
-
- rasowy masterfulowicz