MANOWAR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
Re: MANOWAR
też jest kuriozalny :D
ma momenty, ale oni chyba już też zdziadzieli jednak.
ma momenty, ale oni chyba już też zdziadzieli jednak.
E tam, bardzo przyjemnie się tej płyty słucha :) Nic kuriozalnego na niej nie dostrzegam.
- twoja_stara_trotzky
tak w ogóle to Manowar powinien wydać taką tragikomiczną autoironiczną płytę, coś jak Zapaśnik z Rourke :DDDD
- twoja_stara_trotzky
Bo nie śledzisz współczesnej muzyki rockowej i nie masz nawet pojęcia, że w ostatniej dekadzie całe tabuny zespołów wracały do psychodelii (której też generalnie prawie nie znasz) i nie kumasz, że wielu robiło to znacznie lepiej niż Ulver. Patrzysz jak szpak w pizdę na tego Ulvera, bo to chłopaki z twojej niszy w końcu.Maria Konopnicka pisze:E tam, bardzo przyjemnie się tej płyty słucha :) Nic kuriozalnego na niej nie dostrzegam.
nie wiem co Ty komicznego w Zapaśniku dostrzegłeś - doskonały film o przemijaniu :)twoja_stara_trotzky pisze:tak w ogóle to Manowar powinien wydać taką tragikomiczną autoironiczną płytę, coś jak Zapaśnik z Rourke :DDDD
LOL :)twoja_stara_trotzky pisze:Bo nie śledzisz współczesnej muzyki rockowej i nie masz nawet pojęcia, że w ostatniej dekadzie całe tabuny zespołów wracały do psychodelii (której też generalnie prawie nie znasz) i nie kumasz, że wielu robiło to znacznie lepiej niż Ulver. Patrzysz jak szpak w pizdę na tego Ulvera, bo to chłopaki z twojej niszy w końcu.
- twoja_stara_trotzky
jak ci napiszę, że jesteś ćwierćinteligentem, to też zrozumiesz, że jesteś inteligentem?Maria Konopnicka pisze:nie wiem co Ty komicznego w Zapaśniku dostrzegłeś - doskonały film o przemijaniu :)twoja_stara_trotzky pisze:tak w ogóle to Manowar powinien wydać taką tragikomiczną autoironiczną płytę, coś jak Zapaśnik z Rourke :DDDD
(ROTFL)
Ja o muzyce a Ty znów o tym, że masz większego fiuta, więcej słyszałeś, więcej wiesz i lepiej się znasz. Bili Cię w szkole, śmieją się z Ciebie w pracy? Dobrze, że masz internet. :)))twoja_stara_trotzky pisze:Bo nie śledzisz współczesnej muzyki rockowej i nie masz nawet pojęcia, że w ostatniej dekadzie całe tabuny zespołów wracały do psychodelii (której też generalnie prawie nie znasz) i nie kumasz, że wielu robiło to znacznie lepiej niż Ulver. Patrzysz jak szpak w pizdę na tego Ulvera, bo to chłopaki z twojej niszy w końcu.
Ostatnio zmieniony 19-06-2012, 23:29 przez Maria Konopnicka, łącznie zmieniany 1 raz.
- twoja_stara_trotzky
przecież o filmie pisałeś, a nie o muzyce :DDDDD
Nie, pomyślę, że albo jesteś idiotą albo próbujesz być zabawny. :))twoja_stara_trotzky pisze:jak ci napiszę, że jesteś ćwierćinteligentem, to też zrozumiesz, że jesteś inteligentem?
(ROTFL)
"Film tragikomiczny – utwór filmowy, który łączy w swej konstrukcji elementy komizmu, liryzmu i tragizmu". Gdzie więc ten komizm w Zapaśniku? - kontynuując wątek filmowy...
Ostatnio zmieniony 19-06-2012, 23:36 przez Maria Konopnicka, łącznie zmieniany 2 razy.
o filmie to był równoległy wątek - odnosiłem się do tego muzycznego :)twoja_stara_trotzky pisze:przecież o filmie pisałeś, a nie o muzyce :DDDDD
- KelThuz
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Ja nie rozumiem czego nie rozumiesz w moich wypowiedziach nt. tej plyty? Jest diabelnie słaba, a ja od Manowar oczekuję dewastujących płyt. Dewastujących uberpatetycznych odsiewających kurwy z widzewa słuchowisk jak Gods Of War, jak i ascetycznych płyt zabijających żarliwą prostotą, jak Louder Than Hell. Nie mówiąc o surowym barbarzyńskim graniu z IGR i HTE.Atreju pisze:Tak sobie myślę Kel, że jeśli jesteś uczciwy wobec ludzi i samego siebie, a prawdy przez Ciebie głoszone przez lata faktycznie przedstawiały Twoją życiową ideologię, to w myśl Twoich haseł o zadawaniu śmierci pozerom, miażdżeniu pozerstwa, odnoszących się do ludzi mających czelność oczerniać Bogów z ManOwaR, których dotychczas wielbiłeś i przed którymi padałeś na kolana, nie uważasz, że naturalnym powinno być teraz Twoje publiczne harakiri?
Wiesz, tak tylko się zastanawiam, nie zrozum mnie źle, ale nie myślałeś o tym? A może to mnie się tylko wydawało, że latami jak z rękawa sypałeś wyrokami śmierci dla wszystkich wiarołomców... sam już nie wiem. Pewnie mi się zdawało. Tak, na pewno.
GDZIE SIĘ PODZIAŁY TAMTE CONANY??
Brzmienie basu chujowe. Joey powinien posłuchać Belzebong.
tam nic nie ma, są tylko halucynacje z niedożywienia i śmierć cieplna
- maciek z klanu
kelthuzar przyjał byś role basisty w manowar? oczywiscie jesli bylaby taka sytuacja?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Adrian696
- zahartowany metalizator
LOL
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Atreju
- postuje jak opętany!
No tego właśnie nie rozumiem. Płyta jest diabelnie dobra!KelThuz pisze:ja nie rozumiem czego nie rozumiesz w moich wypowiedziach nt. tej plyty? Jest diabelnie słaba...
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
Pogodzę was narzucając arbitralnie własną opinię, bo jak tak się robi na forum to potem się jest lubianym i nikt nie wyskakuje z głupkami, pedałami i zjebami.
Płyta jest obiektywnie conajmniej dobra, może i bardzo dobra, natomiast w porównaniu do innych rzeczy Manowar wypada słabiej i może robić wrażenie takiego truskawkowego heavy metalu do niezobowiązującego słuchania z dziećmi.
Bas atakujący średnim pasmem to cios w wypacykowanych pozerwimpów i plebejskie gusta masowego odbiorcy. Other bands play, Manowar kill.
Płyta jest obiektywnie conajmniej dobra, może i bardzo dobra, natomiast w porównaniu do innych rzeczy Manowar wypada słabiej i może robić wrażenie takiego truskawkowego heavy metalu do niezobowiązującego słuchania z dziećmi.
Bas atakujący średnim pasmem to cios w wypacykowanych pozerwimpów i plebejskie gusta masowego odbiorcy. Other bands play, Manowar kill.
- KelThuz
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Gram już w nim: Odsiewa pozerów i truskawkowych metali.maciek z klanu pisze:kelthuzar przyjał byś role basisty w manowar? oczywiscie jesli bylaby taka sytuacja?
tam nic nie ma, są tylko halucynacje z niedożywienia i śmierć cieplna
- Atreju
- postuje jak opętany!
O... intro do Guitar Pro w zwolnionym tempie.
- Drone
Przesłuchałem dwa kawałki, pierwszy i ostatni, i póki co jest bardzo dobrze. Nowe, surowe brzmienie, Adams, który śpiewa niemalże growlem (z racji dostojnego wieku), piaszczysty bas i betonowa perkusja - podoba mi się. Zobaczymy, jak utwory w środku.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.