MORTUARY DRAPE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
- Adrian696
- zahartowany metalizator
Re: MORTUARY DRAPE
matek chyba nie - pamietam tylko o żonach hasła i dzieciachMaria Konopnicka pisze: obrażanie matek już było :))))
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Ile Ty w ogóle masz lat?Bambi pisze:Nigdy nie słyszałem żadnego kawałka Mortuary Drape. :)
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Przynajmniej nie wyciska pryszczy - kucharzowi nie wypada.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Ale on o Mortuary Drape pisał a nie o Duran Duran. :)Triceratops pisze:to dziwne, jako pedal powinienes znac cala dysko na pamiec ;))
To nie soundtrack do wyciskania pryszczy i mierzenia sobie kutasa. Nic dla Ciebie. :)Bambi pisze:już przesłuchałem jeden kawałek, ale nie lubię ;)
Napisał "chłopaki" , nie "mężczyźni" - nie miał więc mnie na myśli. :))Adrian696 pisze:ale zdajesz sobie sprawe knypku, ze Kamilek na Fejsie ma konto i gada codziennie :)Drone pisze: Rzeczywiście, chłopaki z fejsbuka skaczą jak małpy w cyrku.)
- Adrian696
jebłemMaria Konopnicka pisze:to nie soundtrack do wyciskania pryszczy i mierzenia sobie kutasa. Nic dla Ciebie :)
spierdalaj :)Maria Konopnicka pisze:Napisał "chłopaki" , nie "mężczyźni" - nie miał więc mnie na myśli :))
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
A może ten wcześniejszy Drone to była ściema, a teraz zalogował się prawdziwy? :)twoja_stara_trotzky pisze:100 proc. ściemy :D
Nędzna prowokacja i nie ta erudycja. :)erond pisze:Oczywiście, że to nie ja. Maria niepotrzebnie ogłosił mój powrót i jakiś pierdolony idiota zarejestrował sobie konto na mnie. Po tych żałosnych elukurbacjach będących zlepkiem moich wcześniejszych wypowiedzi mogę się jedynie domyślać kto to. Jako osoba o nienagannej kulturze nigdy nie używałem głupowatego i pszenno-buraczanego "hehe". Słusznie sądziłem, że powrót tutaj nie ma większego sensu,moja wiara została raz nadwątlona i teraz nawet żarliwe modlitwy nie pomogą.
Triceps na pewno pamięta. :)))Adrian696 pisze:matek chyba nie - pamietam tylko o żonach hasła i dzieciachMaria Konopnicka pisze:obrażanie matek już było :))))
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jeszcze tylko Adrian postawi Dronowi browar za "bachora" i już wszyscy będziemy niezniszczalni :)
- Adrian696
Z tym, ze ja mu tego browara postawie dosc energicznie miedzy oczkami. :)
Hehehehe :) Trzeba doprowadzić do konfrontacji :) Może przed następną walką Pudzianowskiego? :) Zadzwonię jutro do chłopaków z KSW :)
-
- weteran forumowych bitew
ja pierdolę...brakuje tylko brzachwa, boniego , dubana, bełka,i salcesona i zrobiłyby się niezłe Tworki
-
- rasowy masterfulowicz
Zaledwie 4 mniej niż ty. :) Ale ja bym nie szarżował tak ze swoją zajebistością, gdybym poznał dyskografię beatlesów w wieku 30 lat. :D:D:D:D:D:D:DMaria Konopnicka pisze:Ile Ty w ogóle masz lat?Bambi pisze:Nigdy nie słyszałem żadnego kawałka Mortuary Drape. :)
HAILSA!!!!!
-
czepiasz się.leżała na allegro to wziął.teraz stoi obok Mortuary Drape.Jedno i drugie jest zajebiste.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Ja poznałem 2 dni temu i jestem zajebisty, bo mam dopiero 28.Bambi pisze: Ale ja bym nie szarżował tak ze swoją zajebistością , gdybym poznał dyskografię beatlesów w wieku 30 lat.
Przynajmniej nie noszę różowych koszul. :)kakademona pisze:czepiasz się.leżała na allegro to wziął.teraz stoi obok Mortuary Drape.Jedno i drugie jest zajebiste.
-
i jak to wygląda przy Mortuary Drape?