MANOWAR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Re: MANOWAR
Trzymaj się, Borówa, dawaj znać od czasu do czasu i nie spinaj się tak, spuść trochę gazów!
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- boroowa
- weteran forumowych bitew
spoko, w najbliższym czasie wystawię na allegro "Bonded by Blood" na CD... fajna plyta, warto poznaćDrone pisze:spuść trochę gazów!
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- twoja_stara_trotzky
- moonfire
- zahartowany metalizator
Myślałem, że osy mi się zalęgły pod oknem, a to bas bzyka.
Jeżeli "The Lord of Steel" miałby stanowić jakąś miarę nudy w muzyce heavymetalowej, z pewnością można by go obwołać wzorem z Sevres. Nowy Manowar powoduje dziwne zjawisko polegające na zakrzywianiu się czasoprzestrzeni, zegary zwalniają, stoper stoi w miejscu. Chujem wieje, panowie.
Jeżeli "The Lord of Steel" miałby stanowić jakąś miarę nudy w muzyce heavymetalowej, z pewnością można by go obwołać wzorem z Sevres. Nowy Manowar powoduje dziwne zjawisko polegające na zakrzywianiu się czasoprzestrzeni, zegary zwalniają, stoper stoi w miejscu. Chujem wieje, panowie.
To nowy sposób na odsiewanie pozerów - tylko prawdziwi woje nie umrą z nudów.
- Drone
Nie przypuszczałem, że MANOWAR nagra kiedyś płytę z akademickim heavy metalem. A jednak.
- moonfire
- zahartowany metalizator
Coś w tym jest, mnie zawsze nudziły sceny batalistyczne w książkach.Karkasonne pisze:To nowy sposób na odsiewanie pozerów - tylko prawdziwi woje nie umrą z nudów.
- Klemens
- zaczyna szaleć
Oj tak, zmęczenie tej płyty to zadanie dla prawdziwych wojowników. Ta płyta jest kompletnie do niczego. Chyba lepiej by zrobili nagrywając kolejną koncertówkę, DVD, robiąc the besta lub nagrywając same intra, jak to mają w zwyczaju. Nawet kamizele mają jakieś biedne i mało true. Do tego perkusista nie ma wąsów...
co to się porobiło

-
gdzie muskuly,gdzie motory,gdzie skóry,gdzie gole dupencje wijace sie u stóp niezwyciezonych bogów metalu?
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Panowie zaniedbali trening, motory pewnie w warsztacie, skory wcinaja mole, a dupencje udaly sie na zasluzona emeryture.
- ataman
- starszy świeżak
Zajebiście, ja tak kiedyś wyglądałem.
-
0ms pisze:Panowie zaniedbali trening, motory pewnie w warsztacie, skory wcinaja mole, a dupencje udaly sie na zasluzona emeryture.

Niech biora przyklad z tego dziada. ;)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
- zaczyna szaleć
Jestem po pierwszym odsłuchu i stwierdzam że to calkiem niezla płyta. pierwszy plus za to że w końcu trochę muzyki nagrali a nie jakieś audiobooki. Dobre , takie naturalne brzmienie ( z wyjątkiem basu oczywiście- nie wiem po co to bzyczenie ). Kilka kawalków ewidentnie slabszych- ballada , touch the sky, końcówka Manowarriors, no i naprawdę dobra końcówka lp ( expendable, annihalation- tu mocno u Priest się zapożyczyli, Hail kill die). Reasumując takie mocne 6/10 a biorąc pod uwagę co ostatnio nagrywali to nawet 7/10. W dobrą stronę idą może następnym razem uda się im nagrać coś co będzie porównywalne do Louder than hell chociaż , o 4 pierwszych LP nie wspominając.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Obawiam sie, ze mogloby to doprowadzic do naglego zakonczenia kariery, zwlaszcza na tym etapie. ;)[V] pisze:0ms pisze:Panowie zaniedbali trening, motory pewnie w warsztacie, skory wcinaja mole, a dupencje udaly sie na zasluzona emeryture.
- Drone
Na moment odejdę od nowej płyty i napiszę, że wokale Adamsa w pierwszym kawałku z "The Triumph Of Steel" (czyli "Achilles, Agony and Ecstasy") to najlepsze wokale w heavymetalowej stylistyce nagrane KIEDYKOLWIEK.
- Wódz 10
- rasowy masterfulowicz
O Tokaj ma! :)[V] pisze:0ms pisze:Panowie zaniedbali trening, motory pewnie w warsztacie, skory wcinaja mole, a dupencje udaly sie na zasluzona emeryture.
Jeśli chodzi o nowy Manowar to ja jestem sezonowiec - po dwudniowej fazie już mi się nie chce go słuchać. ;) Chociaż walcowate Born In A Grave i Blacklist są naprawdę dobre.
I dream of colour music,
And the intricacies of the machines that make it possible
And the intricacies of the machines that make it possible
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
A ten znowu przyjebał.Drone pisze:Na moment odejdę od nowej płyty i napiszę, że wokale Adamsa w pierwszym kawałku z "The Triumph Of Steel" (czyli "Achilles, Agony and Ecstasy") to najlepsze wokale w heavymetalowej stylistyce nagrane KIEDYKOLWIEK.
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- Drone
No proszę, znasz się nie tylko na V lidze blacku z Mongolii.