ANTEDILUVIAN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- rasowy masterfulowicz
Re: ANTEDILUVIAN
Dziś sobie zapuściłem po dłuższej przerwie i jednak mogę stwierdzić, że to super płyta :)
HAILSA!!!!!
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
- HobGoblin
- zaczyna szaleć
Maglowałem to z miesiąc temu intensywnie w mp3. Na początku wydawało się zajebiste i już byłem gotów kupić , ale słuchałem dalej i entuzjazm opadł.
Ceterum censeo Mosquam delendam esse.
Jak wcześniejsze nagrania, które są na składaku mają się do pełnego albumu?
-
- postuje jak opętany!
W chuj drogo, ale winyl już w drodze - cieszę się podwójnie gdyż postanowiłem olać cd i nie słyszałem dotąd w porządnej jakości. Jestem pewien, że winyl będzie dobrze współpracował z moim Dualem i już pierwszy dźwięk pierdolnie mną o ścianę:)
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
troche od premiery debiutu minęło, a musze powiedzieć, że obok norweskiej trójcy diskord/obliteration/execration to najczęściej słuchany przeze mnie deathmetalowy materiał. Ależ mi leży klimat tej płytki. czekam na następną :)
-
- postuje jak opętany!
Z winyla to brzmi tak, że szok. GRUZ W CHUJ! Gdyby nie to, że to płyta z 2011 to stawiałbym na równi z Revenge. Recenzja Ola wyczerpuje temat - kto do tej pory nie słuchał, niech nadrabia to niedopatrzenie.
- Góral
- w mackach Zła
Się nadrobi. Niech tylko Patyk ściągnie żółtkową wersję.
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
-
- postuje jak opętany!
Z tego co pisał Yosuke wynika, że jego wydanie niewiele będzie się różnić od wydania IB.
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Z tego co widzę to głównie o materiał gatefoldu chodzi. W IB "tylko" sztywny gatefold o skórzanej fakturze, u YoSuko! regularna, "książkowa" oprawa.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
-
- postuje jak opętany!
Teraz zauważyłem, że Olo napisał recenzję, ale kompilacji Watchers' Reign. No nic, to samo odnosi się do debiutu.
- Godplayer
- w mackach Zła
Raczej mniej . Rozumiem , że masz na myśli Curses Of Annihilation , bo chyba nie Ancient Tombs . Mniej , bo według mnie materiał Witchrist jest już w pełni dopracowany i spójniejszy , właściwie bez wad . Natomiast Antediluvian na Watchers Reign to dopiero przedsmak tego co Kanadyjczycy wysmażyli na Revelations In Excrement i Trough The Cervix Of Hawaah . Ale oczywiście warto to mieć . Czekam na split z Adversarial . Będzie srogo , to pewne !kregozmyk pisze:Mają się mniej więcej tak jak w przypadku WITCHRIST.
- metalized
- weteran forumowych bitew
W zasadzie się zgadzam z powyższym. Ale taki "Under Wings..." już mi dobrze robił, a dalej to już bardzo dobrze nawet. Kurwixa w wersji nwnowskiej wypadnie zagarnąć, heh.
P.J.E.C.
- Godplayer
- w mackach Zła
Under Wings ... jest świetny , co z tego ,jak znam to tylko z YT . Podobno wyszło to na cd , ale nigdzie ni widu ni słychu . W WHP leży wersja z Iron Bonehead , piękna i cena też kurwa piękna . Choć to i tak chuj z tego , bo z LPkami dałem chyba sobie już spokój . Ale tego co mam nie mam zamiaru sprzedawać , może kiedyś się przełamię :)
- ultravox
- zahartowany metalizator
Trochę się nie zgodzę z Wami, bo demosy też rozwalają. Są bardziej prymitywne, ale jest moc. Na początku tez mi się to wydawało takie sobie, ale jak już zaskoczyło, to...
- Godplayer
- w mackach Zła
Oczywiście że rozwalają . Nikt tu nie deprecjonuje wartości Watchers Reign , po prostu uważam że w porównaniu z epką Witchrist , składak Antediluvian wypada troszeczkę słabiej . Bo potem to już tylko popiół i zgliszcza :)
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
28 czerwca ukazał się poprzez Nuclear War Now! split Antediluvian z Adversarial (Link), jakby ktoś chciał sprawdzać. Z tego co wiem, tylko na winylu, na ten moment.
The madness and the damage done.
-
- postuje jak opętany!
Jak to mówią, KMWTW;)
- Godplayer
- w mackach Zła
Nosz kierwa , dwa dni temu pisałem , że czekam na ten jebany split , a tu proszę , taka niespodzianka . Tak jak pisał Kurt , na razie tylko LP , ale będzie również CD , tyle że nieprędko . Zerknąłem sobie na stronkę NWN! i trzeba przyznać , że winyle wyglądają zawodowo . Oklaski !!!