szmaty dla facetów
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Aron
- postuje jak opętany!
Re: szmaty dla facetów
dałn to jest Maciek, a te jeansy wyglądają jak szmaty
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Aron pisze:dałn to jest Maciek, a te jeansy wyglądają jak szmaty
dokladnie !!! ja jestem dałnem, a aron to zyd !
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
no jak to sa klasyczne jeansy wg ciebie to sie zastanawiam jak wygladaja prawdziwe klasyczne. przeciez to wyglada jak dzinsopobny teksas ze sklepow odziezowych spolem lat 80. e dodatku ten pedalski kroj, a fujBambi pisze:jesteś dałn, zwykłe klasyczne jeansy, ciemnogranatowe. a ty srasz jakieś głupoty. :) no dałn noTriceratops pisze:cos w ten desen, takie tam burackie gacie dla metroseksualnej emopizdyAron pisze:Nie wiem czy wieśniackie czy nie, ale za bardzo przypominają dżinsopodobne produkty zalegające 20 lat temu na bazarach, na takich rozkładanych łóżkach.
woodpecker from space
-
- weteran forumowych bitew

super skarpety to jest to
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- Adrian696
- zahartowany metalizator
bo pedałowate pucybuty kupia kazda szmate byleby metka była droga i wystajaca, aby inne pedałkowate pucybuty mogły go podziwiac saczac przez 3 godziny w modnym klubie wode mineralna z cytryna za 5 zł
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Dokladnie, wazne zeby metka wystawala i bylo drogie a jak to wyglada to juz chuj. To sa kurwa prawdziwe jeansy a nie te ciotkowate popdpepkowe zapinkiAdrian696 pisze:bo pedałowate pucybuty kupia kazda szmate byleby metka była droga i wystajaca, aby inne pedałkowate pucybuty mogły go podziwiac saczac przez 3 godziny w modnym klubie wode mineralna z cytryna za 5 zł

znalem takiego jednego przyjeba chorego na metkomanie, kupywal szmaty na szmatexie zeby metki powypruwac i przeszywal do innych ciuchow
woodpecker from space
-
adrian załatw mi proszę wejście do tego klubu co macie taka tanią wodę mineralną ! proszę ! ;)Adrian696 pisze:bo pedałowate pucybuty kupia kazda szmate byleby metka była droga i wystajaca, aby inne pedałkowate pucybuty mogły go podziwiac saczac przez 3 godziny w modnym klubie wode mineralna z cytryna za 5 zł
- Drone
Dlatego ja kupuję używane spodnie na allegro po 5zł i jeszcze wystawiam negatywy, jak coś jest nie tak!
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- kocurejro
- postuje jak opętany!
-
- rasowy masterfulowicz
Kiedy znów zajebałeś skuchę, bo - ani to metki nie ma żadnej (levis?), ani nie są drogie (150zł? :D).Adrian696 pisze:bo pedałowate pucybuty kupia kazda szmate byleby metka była droga i wystajaca, aby inne pedałkowate pucybuty mogły go podziwiac saczac przez 3 godziny w modnym klubie wode mineralna z cytryna za 5 zł
HAILSA!!!!!
- Morph
- Kontakt:
Jak Levi's nie ma metki? Skrzydełka na tylnych kieszeniach to chyba jeden z najbardziej rozpoznawalnych odzieżowych trejdmarków.
Give birth to something dead
Give birth to something old
-
- rasowy masterfulowicz
Chodziło mi raczej o rangę metki, levis to żadna marka, którą można się pucować w klubie (jak zauważają moi przedmówcy), połowa ludzi w nich popierdala, jak w lee, wranglerach - to ta sama półka - i cenowa i jakościowa.Morph pisze:Jak Levi's nie ma metki? Skrzydełka na tylnych kieszeniach to chyba jeden z najbardziej rozpoznawalnych odzieżowych trejdmarków.
HAILSA!!!!!
- Morph
- Kontakt:
A, jak tak to tak ;)
Ale jednak Levi, w przeciwieństwie do ww. dwóch ma np. marki/linie premium (co najmniej 3).
Ale jednak Levi, w przeciwieństwie do ww. dwóch ma np. marki/linie premium (co najmniej 3).
-
- rasowy masterfulowicz
No to też fakt, jednak te ze zdjęcia nie należą do żadnej z nich.
Lee też sygnuje niektóre swoje spodnie jako limity, speciale itd. - cena wtedy też może wahać się nawet koło 1000.
Ale koledzy pisali o tych zwykłych granatach - za 150 zł, jak o ometkowanych szpan drogich jeansach. :)
Lee też sygnuje niektóre swoje spodnie jako limity, speciale itd. - cena wtedy też może wahać się nawet koło 1000.
Ale koledzy pisali o tych zwykłych granatach - za 150 zł, jak o ometkowanych szpan drogich jeansach. :)
HAILSA!!!!!
- Morph
- Kontakt:
-
- rasowy masterfulowicz
Bardzo ładna, do granatowych, ciemnych jeansów jak znalazł. Nawet ja bym założył. :D
HAILSA!!!!!
- Morph
- Kontakt:
Tak ją właśnie będę nosił.
Do tego gustowna torba transportowa, do noszenia warzyw z bazarku.

- H-K44
Zajebista!!Morph pisze:Ładna?
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
E tam, dziecinna trochę jakby ;)
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran