ARCTURUS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Re: ARCTURUS
Sova zapomniał ściągnąć kocyk ze swojej blackowej kanapy :)Sova pisze:nie, nie idźcie tą drogą. moja kanapa jest wciąż czarna jak moje serce. ta z fotki to tylko przypadek !
- Sova
- rasowy masterfulowicz
no cóż, tutaj nie będę polemizował. dla niektórych to gówno a dla niektórych klasyka.
fakt, że sprzedalem kilkadziesiąt LP/CD przez kilka dni, świadczy o tym ze sporo osób wybiera 2 opcję.
fakt, że sprzedalem kilkadziesiąt LP/CD przez kilka dni, świadczy o tym ze sporo osób wybiera 2 opcję.
- Maleficio
- Kontakt:
Ale nikt nie mowi, ze nie ma ta kapela fanow, Emperor tez ma fanow w polsce i to bardzo duzo... nie wszyscy lubia wodke. :P
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Teraz jest jakis trend na wysmiewanie "wynalazków" lat 90-tych. :) Nie wiem czemu.Sova pisze:no cóż, tutaj nie będę polemizował. dla niektórych to gówno a dla niektórych klasyka.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
535
Ci sami, którzy w połowie lat dziewięćdziesiątych targali gacie i nie tylko, na sam dźwięk tej nazwy, teraz, nie wiedzieć czemu uważają, że chujowe. Arcturus może nie jest doskonały, ale nie mogę pojąć tak skrajnych, dziecinnych emocji, w stosunku do tego zespołu, prezentowanych przez dorosłych, mimo wszystko, mężczyzn.
- Maleficio
- Kontakt:
Ja nawet wtedy uwazalem, ze kapela jest chujowa... ba, nawet jako dostalem ich My Angel to odrazu sprzedalem (glupi ja) za jakies grosze, bo uznalem, ze gorszej chujni nie slyszalem. Nigdy sie nie moglem przekonac do kapel co polegaja w wiekszej skali na klawiszach.
- Maleficio
- Kontakt:
Jedyna kapela ktora mnie przekonala to My Infinite Kingdom z Torunia:)
- maciek z klanu
a moim zdaniem ARCTURUS jest unikatowy. Idealna sciezka dzwiekowa do serialu CARNIVALE.
-
[V]
wielbie tylko Eternal Deformity.Arcturus bardzo nieudolnie kopiowal ich styl.szkoda,ze nie zdobyli wiekszego uznania..
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Maleficio
- Kontakt:
A nie lepiej jakiegos Tiger Lilies posluchac?maciek z klanu pisze:a moim zdaniem ARCTURUS jest unikatowy. Idealna sciezka dzwiekowa do serialu CARNIVALE.
- maciek z klanu
Nie sluchalem. Nigdy nie szukalem podobnych klimatow, bo sam ARCTURUS mi wystarczal. :)
- Maleficio
- Kontakt:
Pamietam, jak bardzo duzo osob w polsce sie zachywcalo wlasnie kapelami Arcturus, Peccatum, Emperor... chyba glownie przez wielka promocje ze strony wytworni i magazynu ze Skaly.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ja do dzisiaj się Arcturus zachwycam. Nie wiem co chcecie od La Masquerade i Sham Mirrors? Masa świetnej muzyki. Dla mnie to są rzeczy, które nigdy się nie zestarzeją.
all the monsters will break your heart
- Scaarph
jasne. arcturus wciąż miażdży. nawet aspera hiems symphonia. ja bardzo sobie cenię. podorastało towarzystwo, spoważniało, zmężniało, zelityzowało się i arcturus wiocha, emperor wiocha... pałę na to wykładam.
- maciek z klanu
Oby tak nie bylo z calym metalem, ze wyrosnie sie :)Scaarph pisze:jasne. arcturus wciąż miażdży. nawet aspera hiems symphonia. ja bardzo sobie cenię. podorastało towarzystwo, spoważniało, zmężniało, zelityzowało się i arcturus wiocha, emperor wiocha... pałę na to wykładam.
-
535
Bo to Panie SZTUKA była. Nie to co te dzisiejsze popierdółki.Maleficio pisze:...chyba glownie przez wielka promocje ze strony wytworni i magazynu ze Skaly.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
U mnie musiałoby dojść do całkowitego odkorowania żebym przestał słuchać metalu, czyli krótko mówiąc, musiałoby dojść do śmierci osobniczej. ;-)maciek z klanu pisze:Oby tak nie bylo z calym metalem, ze wyrosnie sie :)Scaarph pisze:jasne. arcturus wciąż miażdży. nawet aspera hiems symphonia. ja bardzo sobie cenię. podorastało towarzystwo, spoważniało, zmężniało, zelityzowało się i arcturus wiocha, emperor wiocha... pałę na to wykładam.
all the monsters will break your heart
- Maleficio
- Kontakt:
Wiedzialem, ze masz anielska dusze a te bestial black metale to poza.Scaarph pisze:jasne. arcturus wciąż miażdży. nawet aspera hiems symphonia. ja bardzo sobie cenię. podorastało towarzystwo, spoważniało, zmężniało, zelityzowało się i arcturus wiocha, emperor wiocha... pałę na to wykładam.
- Scaarph