o kurwa mać :DDDDDkocurejro pisze:
pokazywanie się w czymś takim = ostracyzm wśród znajomych gwarantowany :D
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
o kurwa mać :DDDDDkocurejro pisze:
535 pisze:Do tego gustowna torba transportowa, do noszenia warzyw z bazarku.
Zapomniałeś dodać, że gustowny! :)kakademona pisze:535 pisze:Do tego gustowna torba transportowa, do noszenia warzyw z bazarku.
przeciez to jest transporterek na zwierzaki ! konkretnie na koty !
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Zajebista!!Morph pisze:Ładna?
Jeden kot, którego jestem współwłaścicielem, ma tylko taki nieszczególny, aczkolwiek funkcjonalny plastikowy transporter, nic wielkiego. Jak ma się sprawa z wiklinowymi (w sensie trwałości)?kakademona pisze:no jasne.sam mam takie.nawet kilka.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Z tym czyszczeniem to w sumie racja. Też widziałem tylko takie owalne, czy też klosze z podstawą, żadnego w formie skrzynki. Poza tym, poprzedni kot mojej dziewczyny zrobił sobie z takiego nosidła drapak ;)kakademona pisze:też mam plastikowe.z uchylna klapką u góry przez którą wystawiaja głowe.wikline miałem, taka owalną, przez swój nieforemny kształt mało praktyczna ,zeby wstawic np za siedzenie w aucie, poza tym kwestia czystosci.plastikowy wyczyscisz.wiklinowy srednio, a jeden z moich kotów zawsze w trakcie wycieczki do weterynarza sra do kontenerka i trzeba wyrzucic.
A jak do cholery transportować futrzaka na czarną mszę? Pod pachą?kakademona pisze:535 pisze:Do tego gustowna torba transportowa, do noszenia warzyw z bazarku.
przeciez to jest transporterek na zwierzaki ! konkretnie na koty !
kakademona pisze:o zegarkach chyba tylko ze mną...
kakademona pisze:przeciez to jest transporterek na zwierzaki ! konkretnie na koty !
tak myślałem , bo juz raz zagaiłem i zero odzewu.Nasum pisze:kakademona pisze:o zegarkach chyba tylko ze mną...
Niekoniecznie.
kakademona pisze:[
w sferze marzen? hm...sporo tego jest...głownie jednak zenith.prawie każdy model.z innych marek pojeduncze modele.