Masa mode ON ;)

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
zekke
weteran forumowych bitew

Re: Masa mode ON ;)

09-07-2012, 21:23

zekke on 09-07-2012, 21:21
535 on 09-07-2012, 21:22

niezle f5, przynajmniej w interencie mozesz sie poruszac szybko i sprawnie ; )

Shamrock - gdybys kojarzyl nick dlugopisy to bys stwierdzil ; )
535

09-07-2012, 21:32

Panie zekke ,Pan się naprawdę tak przejąłeś, że nie zauważyłeś momentu w którym wdepnąłeś w bagno. Trochę mnie to dziwi, bo nadczłowiek za jakiego się uważasz, zdyscyplinowany i dążący konsekwentnie do celu, nie powinien dawać narzucać sobie stylu prymitywnej "tłustej świni, notabene będącej podczłowiekiem". Nie wiem gdzie tu logika, ale tak to leciało. O czym to świadczy? Otóż, jesteś jeszcze małym chłopcem, który ledwie wyrwał się spod kurateli Opiekunów. Radykalizmami próbujesz udawać dorosłego, a tak naprawdę jeszcze masz na to czas. Ja mogę się tak bawić Tobą jeszcze tydzień, choć nie wiem, czy dasz radę. Martwi mnie jedno. Jesteś kolejnym przykładem na to, że podatki, które płaciłem przez, bez mała, dwadzieścia lat poszły na zmarnowanie. Teraz będziesz płakał i buntował innych?
Awatar użytkownika
zekke
weteran forumowych bitew

09-07-2012, 21:46

lekka tendencja zwyzkowa, calkiem dobrze ci to wyszlo chociaz do pelni szczescia moglbys jeszcze rzucic jakas abstrakcje w stylu ze dostaje wpierdol w parku w nocy.

btw doznalem olsnienia, w sumie to jest topic dla tlustych swin - w koncu jego tytul to MASA MODE ON
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

09-07-2012, 21:47

zekke pisze: btw doznalem olsnienia, w sumie to jest topic dla tlustych swin - w koncu jego tytul to MASA MODE ON
Czyli mam nie czytać ;( ?
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Awatar użytkownika
Morph
mistrz forumowej ceremonii
Kontakt:

09-07-2012, 21:49

No Ty na pewno nie :D :D :D
Give birth to something dead
Give birth to something old
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

09-07-2012, 21:50

Obrazek
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Awatar użytkownika
manieczki
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

09-07-2012, 22:00

A u mnie masa mode off, a brzusio się nie zmniejsza :DDDDD
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
535

09-07-2012, 22:04

manieczki pisze:A u mnie masa mode off, a brzusio się nie zmniejsza :DDDDD
Sprowokowałeś Pan rozróbkę i spierdoliłeś do lasu. Nieładnie. Chociaż ma to swoje plusy. Poznaliśmy Nadczłowieka. Teraz tylko telefon do Leszka z tvn-u i on już załatwi, by temat nie umarł za szybko.

zekke pisze:lekka tendencja zwyzkowa, calkiem dobrze ci to wyszlo chociaz do pelni szczescia moglbys jeszcze rzucic jakas abstrakcje w stylu ze dostaje wpierdol w parku w nocy. ]
Jest jeden kłopot. Nie tak łatwo dostać wpierdol, zresztą nie przypomniam sobie, bym pisał o jakimś wpierdolu, widocznie to jakaś Twoja fobia, ale do meritum. Kłopot polega na tym, że najpierw trzeba się do tego parku wybrać.
zekke pisze:btw doznalem olsnienia, w sumie to jest topic dla tlustych swin - w koncu jego tytul to MASA MODE ON
Dlatego cokolwiek napiszę, zawsze będę w temacie, bo Ty przecież wiesz. Nadczłowiek...Kurwa, Gościu dbaj o moją wątrobę, bo jeszcze nie chcę umierać...
Awatar użytkownika
zekke
weteran forumowych bitew

09-07-2012, 22:11

535 pisze:Ty zapierdalasz na mój ZUS, a ja mam dużo czasu Chłopcze. Napisz więcej coś o sobie, bo napierdalanie na innych jest nudne. Jaka dyskusja? Ty jesteś wiecznie niezadowolony . Ten ma 6, tamten 7, Ty masz pewnie 3. To dlaczego boisz się wyjść do parku, w dużym wojewódzkim mieście? Dlaczego? Czyżby to była ta różnica pomiędzy 6, a 60 i pomiędzy pierdoleniem w internecie, a zwykłym normalnym zakupem kilku bronków w sieci Planeta? Powiedz jak to jest?

mistrz
Awatar użytkownika
Skaut
mistrz forumowej ceremonii

09-07-2012, 22:12

Jednak Pelson trochę racji miał...
Coś tam było! Człowiek!
535

09-07-2012, 22:15

zekke pisze: mistrz
No i gdzie tu jest choć słowo o tym mitycznym wpierdolu? Pomijając fakt, że tylko pytałem? Ja jednak jeszcze coś czasem pamiętam.
Agony
postuje jak opętany!

09-07-2012, 22:18

@Zekke:

NOGI TO PODSTAWA.

Mięśnie nóg to największe i najsilniejsze mięśnie w ciele człowieka. Stanowią one bazę, na której można budować całą górną połowę, podobnie jak dom stawia się na fundamencie. Fundament musi być wytrzymały, inaczej najbardziej okazały dom zostanie zdmuchnięty przez pierwszy lepszy wiaterek.

Mięsnie nóg, wraz z mięsniami pośladkowymi i dolnym odcinkiem pleców, stanowią układ, w którym skoncentrowana jest praktycznie cała siła, jaką dysponuje człowiek. Zaniedbywanie treningu tych najważniejszych grup mięśniowych to niestety często stosowana praktyka. Bo aby wytrenować nogi, należy stosować CIĘŻKIE ćwiczenia, których to lalusiowaci ''pakerzy'' się wystrzegają. Głębokie przysiady, martwe ciągi na słusznym ciężarze - no przyznać się, kto z Was stosuje treningi zawierające te ćwiczenia? Podejrzewam, że zwłaszcza wśród wyznawców kultu pięknego ciała, te podstawowe ćwiczenia siłowe nie są znane.

Przyjrzyjcie się, jak dźwigają ciężarowcy. Przecież ciężary podnosi się przede wszystkim nogami, gdyż żadne inne mięśnie nie byłyby w stanie sprostać takim obciążeniom. Popatrzcie, jak ciężarowcy są zbudowani. Już na pierwszy rzyt oka widać, że to ludzie ze znakomicie rozbudowaną dolną połową, na której to jest osadzona proporcjonalnie i silnie zbudowana góra. O kimś takim śmiało można powiedzieć, że jest zbudowany atletycznie. Niestety, tego samego nie można powiedzieć o domorosłych ''kulturystach'', którzy w większości wyglądają jak przysłowiowe kolosy na glinianych nogach.

Bez nóg, prawdziwej siły i sprawności się nie zbuduje.
In God We Trust
Awatar użytkownika
zekke
weteran forumowych bitew

09-07-2012, 22:20

Agony - no i? rozpisales sie tyle a wystarczylo zrozumiec ze zasmialem sie z truizmu zdania 'nogi to podstawa' bo naprawde niezle trzeba byloby sie wysilic aby znalezc wiekszy truizm.
Agony
postuje jak opętany!

09-07-2012, 22:23

Następnym razem pisz zrozumiale. Bo wprowadzasz w błąd ludzi, którzy chcą się czegoś dowiedzieć.
In God We Trust
535

09-07-2012, 22:27

zekke pisze:Agony - no i? rozpisales sie tyle a wystarczylo zrozumiec ze zasmialem sie z truizmu zdania 'nogi to podstawa' bo naprawde niezle trzeba byloby sie wysilic aby znalezc wiekszy truizm.
Dlatego Ci napisałem Złociutki, że tak mi się wydaje, ale się nie orientuję, a Ty z miejsca śmiech i wycieczki na wieś, choć Peselu do tej pory nie przysłałeś, ale to nic dziwnego, wszak jesteś nadczłowiekiem. Wrzuć sobie to w sygnaturę, będzie pasowało do tego pędzla co go masz w awatarze. Tu Ci wkleję Twoje życiowe motto, żebyś nie musiał szukać.
zekke pisze: szkielety jak szkielety, ale tlustymi swiniami gardze, niezaleznie od plci. kazda inteligentna osoba dba o swoja zewnetrzna powloke, jesli ktos nie cierpi na nie wiadomo jakie choroby i jest leniwa, obzerajaca sie tlusta dupa to nie zasluguje na szacunek.
Awatar użytkownika
Triceratops

09-07-2012, 22:32

Agony pisze:Głębokie przysiady, martwe ciągi na słusznym ciężarze - no przyznać się, kto z Was stosuje treningi zawierające te ćwiczenia? Podejrzewam, że zwłaszcza wśród wyznawców kultu pięknego ciała, te podstawowe ćwiczenia siłowe nie są znane.
Tydzien bez martwego i przysiadow to tydzien stracony. Ja w ogole ide dalej (choc moze lpiej powiedziane jest cofam sie do korzeni) i robie glownie tylko wielostawowki nie bawiac sie w pedalkowate izolacje i tym podobne ekstrawagancje.

Choc ostatnio zlapalem kontuzje kolana wiec zamiast przysiadow robie dodatkowo martwy na prostych i sumo.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
zekke
weteran forumowych bitew

09-07-2012, 22:42

Agony pisze:Następnym razem pisz zrozumiale. Bo wprowadzasz w błąd ludzi, którzy chcą się czegoś dowiedzieć.
widzisz ja po prostu zakladam ze zdanie "nogi to podstawa" nie mozna potraktowac inaczej niz truizm i sie z tego zasmiac, widocznie przeliczylem sie z zalozeniem inteligencji czytajacych, jak ktos mi juz tutaj humorystycznie raz zasygnalizowal.
535

10-07-2012, 12:45

Triceratops pisze:
535 pisze:Zastanawiam się jaki związek ma rower z orientacją seksualną
To zalezy czy do jazdy zakladasz siodelko czy nie :D

@ chodzilo mi o rowerki stacjonarne, bo tak zrozumialem te "rowerki" zekkego.
Nie wiem, nie używałem takiego sprzętu. Natomiast, tu pewnie zaraz zostanę wyśmiany, ale cóż. Tłuste obrzydliwe tłuściochy są przyzwyczajone, że z nich wszyscy szydzą, więc jadę śmiało. Otóż. Jeden z rowerów, (taką "pseudo wyścigówkę"), mam zapięty na trenażer. Mogę powiedzieć tylko tyle, że przełożenie 52/14 przy ustawieniu rolki już tylko na dwa, daje niezapomniane wrażenia, gdy się to wszystko pięknie rozpędzi i próbuje utrzymać tempo przez 10-12 kilometrów. Słonina pryska po ścianach, a podłogę trzeba wycierać. 20-25 minut takiego napierdalania przynosi znakomite efekty. Oczywiście wszystko z założonym siodełkiem.
Awatar użytkownika
Triceratops

10-07-2012, 12:47

Co to znaczy "zapiete na trenazer"? Ze jedzisz w miejscu czy co?
woodpecker from space
535

10-07-2012, 12:50

Tak jest. Jest to nudne i monotonne, ale jak wrzucisz do tego Reign in Blood tak że szyby drżą. To idzie wytrzymać tę "nudę".
ODPOWIEDZ