NECROPHOBIC
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Hellpiss
- zaczyna szaleć
Re: Necrophobic
Przy SBG owszem, ale to klasyk. Przy jedynce MASTER może też faktycznie nie (przy trójce już bym się zastanawiał), ale jako całość NECROPHOBIC to bardzo dobry zespół. Zdania nie zmienię. :-)
-
- weteran forumowych bitew
dobra będzie zgoda: NCRPHBIC to bardzo dobry, trzecioligowy zespół:-)
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Kiedy kolega "debiut Death" ma rację. Z tym, że ja za ich muzyką (Necrophobic) niespecjalnie przepadam.
The madness and the damage done.
- Hellpiss
- zaczyna szaleć
Kiedy ni chuja. ;-)SCREAMBLOODYGORE pisze:dobra będzie zgoda: NCRPHBIC to bardzo dobry, trzecioligowy zespół:-)
-
- mistrz forumowej ceremonii
może piąta liga od razu
- Herezjarcha
- w mackach Zła
To ten zespół coś nagrał po debiucie? :)
- Morph
- Kontakt:
DF? Chociażby darzone przeze mnie - niczym kulawy, ślepy kotek - sympatią Diabolis Interium.
Give birth to something dead
Give birth to something old
- Herezjarcha
- w mackach Zła
O Necrophobic mi chodziło. Chociaż w stosunku do Dark Funeral to pytanie też jest całkiem na miejscu.
-
Darkside i ostatnie dwie urywają dupęHerezjarcha pisze:To ten zespół coś nagrał po debiucie? :)
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- Herezjarcha
- w mackach Zła
Czasem aż zazdroszczę niektórym że tak mało do szczęścia potrzebują. Dupę to może urywać Left Hand Path a nie jakiś tam Necrophobic
- Morph
- Kontakt:
Ditto. 10 lat wkrótce minie jak czekam na kolejny metalowy krążek 10/10 a tu niektórym absoluty co kwartał przychodzą :D.Herezjarcha pisze:Czasem aż zazdroszczę niektórym że tak mało do szczęścia potrzebują. Dupę to może urywać Left Hand Path a nie jakiś tam Necrophobic
- Herezjarcha
- w mackach Zła
Cholera aż sprawdziłem czy to przypadkiem nie temat o tych z Śląska.
E tam, aż tak źle w branży nie jest. Raz na kwartał coś wartego zapamiętania na dłużej się trafi. I tych 10/10 w ciągu ostatnich 10 lat też trochę było.
E tam, aż tak źle w branży nie jest. Raz na kwartał coś wartego zapamiętania na dłużej się trafi. I tych 10/10 w ciągu ostatnich 10 lat też trochę było.
- Morph
- Kontakt:
Nie było, a słyszałem chyba każdą wartą uwagi.Herezjarcha pisze:I tych 10/10 w ciągu ostatnich 10 lat też trochę było.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
pff, pffffff, pfffffffffffffffffffffffff. kurwa, Necrophobic rozkurwia, baranki boże. Rafał, opamiętaj się.
- Herezjarcha
- w mackach Zła
Nie to Baranki Boże rozkurwiają tych Szwedów. Przynajmniej jeśli chodzi o poczucie humoru.
-
10/10 to mogą dostać tylko Scream Bloody Gore, Mental Funeral, Slowly We Rot i jeszcze parę sprzed przeszło 20 lat... ale 9/10 z ostatnich lat już by się uzbierało (Epitome Of Darkness, Nekropsalms, Macabre Eternal...)Morph pisze:Ditto. 10 lat wkrótce minie jak czekam na kolejny metalowy krążek 10/10 a tu niektórym absoluty co kwartał przychodzą :D.Herezjarcha pisze:Czasem aż zazdroszczę niektórym że tak mało do szczęścia potrzebują. Dupę to może urywać Left Hand Path a nie jakiś tam Necrophobic
a Necrophobic to jest taki ubogi dm trafiający głównie w gust fanów czarnej polewki... życie jest zbyt krótkie aby sobie zawracać głowę miernotami... odpalam demówki NIHILIST!!!
-
3 x Hrum to bardzo fajna płyta. Niby średni, a jednak solidny zespół. Tylko teledysków niech już nie kręcą.
- moonfire
- zahartowany metalizator
Hrumhrumhrum bardzo fajna płyta, chociaż zero oryginalności posiada, to ładnie kopie melodyjkami. Taka relaksacyjna płyta na odpoczęcie od napierdolu. Death to All niby podobna, ale nie czuć już tej świeżości. Mnie zmęczyła.
-
- postuje jak opętany!
"Death to All" bardzo dobra w swojej kategorii wagowej. Jest wszystko, czego oczekuję od Necrophobic.Mam tylko jedno ale: w kilku momentach zaśmierdziało stylem Amon Amarth.
Urodziłem się Hebrajczykiem, ale potem przeszedłem na narcyzm. (W. Allen)
- Hellpiss
- zaczyna szaleć
Swój człowiek! Dać mu wódki. :-)Sova pisze:pff, pffffff, pfffffffffffffffffffffffff. kurwa, Necrophobic rozkurwia, baranki boże. Rafał, opamiętaj się.