Ridley Scott - Prometheus
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Parasite
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
Re: Ridley Scott - Prometheus
Primer też gites, poziom MOON ;)
Żeby nie było, MOON naprawdę uwielbiam, ale Prometeusz to inna kategoria wagowa.
Żeby nie było, MOON naprawdę uwielbiam, ale Prometeusz to inna kategoria wagowa.
- zekke
- weteran forumowych bitew
a tam co to za przelicznik, mozna nakrecic cos za free komorka, zarobic na tym 10 usd i bedzie to lepszy przelicznik niz jakikolwiek film w historii wiec? ; )
dla mnie primer jest przeceniany, pewnie ze wzgledu na to ze to takie 'indie' wiec musi byc mega dobre awangardowe etc. w samym koncepcie w sumie nie ma nic urywajacego dupe. w ogole jesli chodzi o takie kategorie typu 'premise', koncept czy ogolny szkic fabularny to imo pandorum jest w huj niedoceniane. zanim znawcy SF czytajacy costam przed snem (lol) zaczna pieprzyc swoje smutki polecam przeczytac n+1 razy poprzednie zdanie.
dla mnie primer jest przeceniany, pewnie ze wzgledu na to ze to takie 'indie' wiec musi byc mega dobre awangardowe etc. w samym koncepcie w sumie nie ma nic urywajacego dupe. w ogole jesli chodzi o takie kategorie typu 'premise', koncept czy ogolny szkic fabularny to imo pandorum jest w huj niedoceniane. zanim znawcy SF czytajacy costam przed snem (lol) zaczna pieprzyc swoje smutki polecam przeczytac n+1 razy poprzednie zdanie.
Ostatnio zmieniony 13-07-2012, 13:41 przez zekke, łącznie zmieniany 1 raz.
- Parasite
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
Zrób, obsadź siebie w roli głównej. Kariera aktora/reżysera/scenarzysty stoi przed Tobą otworem. No time to loose ;)zekke pisze:a tam co to za przelicznik, mozna nakrecic cos za free komorka, zarobic na tym 10 usd i bedzie to lepszy przelicznik niz jakikolwiek film w historii wiec? ; )
- zekke
daruj sobie, zlewam juz twoje posty. pisalem do ciebie kulturalnie abys rozwinal swoja mysl, napisales ze dasz znac pozniej i wyszlo 'mit o prometeuszu' + nie mam czasu. nuff said
- Scaarph
- zahartowany metalizator
ja tylko chciałem pokazać, że jak się chce to można za parę złotych skręcić film lepszy, niż giganty aaa. w głowie siła, nie w kasie i efektach (których jednak wcale nie deprecjonuję, żeby nie było).
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Your move what do I have to loseParasite pisze:Zrób, obsadź siebie w roli głównej. Kariera aktora/reżysera/scenarzysty stoi przed Tobą otworem. No time to loose ;)zekke pisze:a tam co to za przelicznik, mozna nakrecic cos za free komorka, zarobic na tym 10 usd i bedzie to lepszy przelicznik niz jakikolwiek film w historii wiec? ; )
Stalemate, too late, too late
- zekke
ale primer to przeciez nie jest jakies arcydzielo =]
- Scaarph
no może i nie, tym gorzej świadczy to o moon i prometheus :) ale serio, bardzo ok film. bardzo.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Bilety na piątek wieczór kupione. I tak już wszystkie miejsca w samym środku zarezerwowane i kończą się sensowne, wiec jak ktoś ma zamiar iść to radze kupować teraz
this is a land of wolves now
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Albo, no wiesz, pozniej
- Riven
- Kontakt:
- zekke
jebac pozniej kurwa prometeusz aliens spejsz dzokej skarlet dzonson !!!51616616164
-
- rozkręca się
oooo, a lubisz sie fetka zajebac, czy to juz lekkie przegiecie?Parasite pisze: Poza tym interesuje mnie wszystko co powstało na bazie pomysłów Dicka(...)
- Parasite
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
Mam odmienne spojrzenie niż Dick i zupełnie przeciwne niż William S. Burroughs - tylko tzw. poszerzacze świadomości (plus alko i tytoń, i kofeina) ;)plecki pisze:oooo, a lubisz sie fetka zajebac, czy to juz lekkie przegiecie?Parasite pisze: Poza tym interesuje mnie wszystko co powstało na bazie pomysłów Dicka(...)
- zekke
alez sie jebnalem z ta rezerwacja, to jest piatek 1 minuta po polnocy czyli w jebany piatek z rana doh.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Cos mi mowi, ze to nie jest odosobniony przypadek
- zekke
tez tak mysle, na szczescie dzisiaj oblukalem i w piatek dostawili seanse oprocz tego 00.01 to od 10 do 21, wczoraj jeszcze byla tylko ta 1 godzina, niezly fail jak ktos przyjdzie w noc z piatek na sobote
- zekke
oblukalem carver, bez rewelacji ale jak na low budget to nawet daje rade
- Riven
- Kontakt:
- Scaarph