DISGORGE (US)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: DISGORGE (US)
Cisza na razie....ale to cisza przed burzą....
-
- rasowy masterfulowicz
Disgorge to najmocniej nakurwiajacy zespół na całym świecie. Właśnie słucham Cranial Impalment i tego doświadczam.
Juz w zeszlym roku Unique Leader zapowiadał, ze wyda ich nowym album pod koniec 2011. A tu niedlugo polowa 2012 i kurwa cisza. Chłopaki z San Diego jednak nie proznuja i umilaja fanom oczekiwanie na plyte grajac koncerty i wrzucajac na youtuba o takie filmiki:
Juz w zeszlym roku Unique Leader zapowiadał, ze wyda ich nowym album pod koniec 2011. A tu niedlugo polowa 2012 i kurwa cisza. Chłopaki z San Diego jednak nie proznuja i umilaja fanom oczekiwanie na plyte grajac koncerty i wrzucajac na youtuba o takie filmiki:
I AM MORBID
-
Przy meksykańskim Disgorge to oni grają soft metal, co nie zmienia faktu, że trafili do mało profesjonalnej wytwórni, która wyda im album może w 2014 r.Mort pisze:Disgorge to najmocniej nakurwiajacy zespół na całym świecie. Właśnie słucham Cranial Impalment i tego doświadczam.
Juz w zeszlym roku Unique Leader zapowiadał, ze wyda ich nowym album. A tu niedlugo polowa 2012 i kurwa cisza.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- rasowy masterfulowicz
11 lat temu, kiedy Meksykance wydali Forensick tez tak myslalem. Teraz, bogatszy o te 11 lat doswiadczen z muzyka stwierdzam, ze jest inaczej. Amerykanskie Disgorge to prawdziwa sila.Pacjent pisze: Przy meksykańskim Disgorge to oni grają soft metal
I AM MORBID
-
- w mackach Zła
Maszyna do zabijania :)Mort pisze:Disgorge to najmocniej nakurwiajacy zespół na całym świecie. Właśnie słucham Cranial Impalment i tego doświadczam.
A o nowej płycie ni dudu...
-
Wydaje mi się, że nie ma zbytnio sensu porównywać tych dwóch kapel. Owszem, mają cechy wspólne - obydwie naparzają bezlitosny death metal i mają taką samą nazwę. Różni ich natomiast samo podejście do muzyki - Amerykanie lubują się w ultratechnicznych łamańcach, natomiast Meksykanie bardziej stawiają na żywioł i nurzanie się w fekaliach i wypatroszonych bebechach. Niby wszystko podobne, ale zamiar zupełnie inny. Tu techniczny death, tutaj gore. Co jest lepsze zależy od indywidualnych preferencji słuchacza.Mort pisze:11 lat temu, kiedy Meksykance wydali Forensick tez tak myslalem. Teraz, bogatszy o te 11 lat doswiadczen z muzyka stwierdzam, ze jest inaczej. Amerykanskie Disgorge to prawdziwa sila.Pacjent pisze:Przy meksykańskim Disgorge to oni grają soft metal
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Oba Disgorge na pierwszych 3lp są kapitalne.Przy okazji tego nowego albumu i przedłużającej się premiery to szkoda,że też nie wiadomo co się dzieje z włoskim Corporal Raid,też kapela kiedyś się rewelacyjnie się zapowiadała,a od kilku lat cisza.
Destroy your life for Noisecore!
-
Amerykanie na czwórce też nieźle naparzają. A Meksykanom bardzo udał się split z Haemorrhage.Blackwinged pisze:Oba Disgorge na pierwszych 3lp są kapitalne.
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Miałem 'Xenophilism' ale było to chujowe na maxa, co w tym takiego?Blackwinged pisze:że też nie wiadomo co się dzieje z włoskim Corporal Raid,też kapela kiedyś się rewelacyjnie się zapowiadała,a od kilku lat cisza.
Yare Yare Daze
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
To posłuchaj sobie `Regressive Development` czy 4way splitu `United States of Goregrind`
- Mol
- zahartowany metalizator
- Aron
- postuje jak opętany!
Jedyna ich płyta jaka mi do końca nie podeszła to debiut, natomiast poczynając od She Lay Gutted stawiam ich w czołówce amerykańskich napierdalatorów, wraz z Devourment i starym Deeds Of Flesh.
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
-
- w mackach Zła
Kawałek jest zagrany wprost rozkurwiająco ale ten wokal... sam nie wiem, jakiś taki nie za bardzo.
-
W zasadzie niewiele się różni od pozostałych, dobry rzyg. Jesli chodzi o formę instrumentalistów to trzeba przyznać, jest rozpierdalająca.
- dr Kill
- postuje jak opętany!
Poprzedni wokalista lepszy, przez co dla mnie ten kawałek trochę traci.
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Według mnie ten kawałek lepiej brzmi na debiucie,ale i tak czekam z niecierpliwością by w końcu wydali ten nowy lp.
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
-
Kwestia osłuchania i przyswojenia materiału.Blackwinged pisze:Według mnie ten kawałek lepiej brzmi na debiucie
-
- rasowy masterfulowicz
Ale rozkurw, cóż za brzmienie.Blackwinged pisze:Ja pierdolę kiedy ten nowy album wyjdzie?
I AM MORBID
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Włącz sobie tak od 55:30 i zobacz jak Ricky napierdala na garnkach