ANTEDILUVIAN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Re: ANTEDILUVIAN
Ja taki szczęśliwy nie jestem, wszak winyli nie zbieram, ale za to znalazłem całość tego materiału do odsłuchu (Link). Chyba się nawet z debiutem Adversarial przeproszę, przez ten split ;)
The madness and the damage done.
- moonfire
- zahartowany metalizator
Zamówiłem wczora debiut, nie brałem już tej kolekcji demosów, bo jeszcze kilka innych rzeczy kupiłem i musiałem dokonać jakiejś selekcji na finiszu. Z tego, co jewtube mi powiedział, słyszę nieco Portal, podobny generują hałas jak Mitochondrion, więc jest smoliście i do przodu. Fajne, ambientalne wstawki, generalnie chora i pokręcona muzyka, co mi się akurat podoba.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Zobaczysz, ze jednak chlopaki troche inaczej mieszaja :) mi to sie nie wiem czemu kojarzy z lovecraftem i ryjem cthulu :)
JAK KTOŚ BĘDZIE BRAŁ TEN SPLIT Z NWN TO DAJCIE ZNAĆ BO WZIALBYM KILKA RZECZY JESZCZE.
Czy tylko ja widze na okladce tego splitu jezusa na krzyzu nad arka noego na rozstapionym morzem czarnym?
JAK KTOŚ BĘDZIE BRAŁ TEN SPLIT Z NWN TO DAJCIE ZNAĆ BO WZIALBYM KILKA RZECZY JESZCZE.
Czy tylko ja widze na okladce tego splitu jezusa na krzyzu nad arka noego na rozstapionym morzem czarnym?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Self
- rasowy masterfulowicz
Idź lepiej do jakiegoś psychologa z tym. Może to nie kwestia chromosomu ekstra, ale jesteś urodzonym mordercą albo coś.maciek z klanu pisze:czy tylko ja widze na okladce tego splitu jezusa na krzyzu nad arka noego na rozstapionym morzem czarnym?
Through the Cervix of Hawaje dużo dobre, gruz i smoła jak trzeba, chociaż takie Mitochondrion czy Impetuous Ritual wolę bardziej, ale to może kwestia słabszego osłuchania z materiałem. Z reguły splity ruszam raczej rzadko, ale z czym się je ten z obecnego roku? I co to ten Adversarial w ogóle?
- Scaarph
- Morph
- Kontakt:
- ultravox
Wydane pięknie, tylko niepotrzebnie te kolory i bajery na samym winylu, only black is real ;) No i współczuję temu, kto będzie przyszywał tę naszywkę ;)
Ten split to, przynajmniej jak dla mnie, jedna z najmocniejszych pozycji tego roku. Adversarial to jedna z najlepszych młodych kapel z rejonów smolistego death metalu. Podobny poziom co Antediluvian, ale styl trochę inny. Nie jest to kolejny klon Incantation, mają swój własny pomysł na granie i z każdym kolejnym materiałem go rozwijają. To najlepszy split od czasu Infernal War/KSM, a może nawet od Emperor/Enslaved. ;)Self pisze:Z reguły splity ruszam raczej rzadko, ale z czym się je ten z obecnego roku? I co to ten Adversarial w ogóle?
- Scaarph
niestety cena mało optymistyczna, prawie 50e wychodzi. ale te zielonkawe winyle piękniusie. jest jeszcze wersja europejska, z 30e z wysyłką wyjdzie.Morph pisze:O_O
a od czego ma się kobiety i maszyny do szycia? ;)ultravox pisze:No i współczuję temu, kto będzie przyszywał tę naszywkę ;)
szczerze to ten Adversarial kopie mnie bardziej, takie bardziej przebojowe jest, a zgnilizny tylko odrobinę mniej, co w drugim zespole na literę A. szkoda, że żółtek nie wydał tego też na cd. ponad 20 dolców za przesyłkę jednego winyla nie zamierzam płacić
- Glene
- weteran forumowych bitew
W maju dosyc czesto katowalem debiut bohaterow tego watku. Nawet ich muzyka dawal rade takie obrzydliwe prymitywne lupanie w kamieniu.
- ultravox
CD też ma być, ino nieco później.nightspiryt pisze:szkoda, że żółtek nie wydał tego też na cd. ponad 20 dolców za przesyłkę jednego winyla nie zamierzam płacić
- Scaarph
przecież cd już dawno jest, brałem przynajmniej ze dwa miesiące temu z invictus (tylko mi zapomniał do paczki włożyć...).
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Ale CD ze splitu Antediluvian z Adversarial, a nie debiutu Antediluvian. Chyba.
The madness and the damage done.
- ultravox
Tak, mowa była o splicie z Adversarial.
- Scaarph
aha, to sorry, ja cały czas o tym through the cervix...
- Sova
- rasowy masterfulowicz
dostałem kilka koszulek, rozmiar L i XL

TYLKO mail -> malignantvoices@gmail.com
mam również na stanie to cacko: Antediluvian - Through The Cervix Of Hawwah DLP special edit

TYLKO mail -> malignantvoices@gmail.com
mam również na stanie to cacko: Antediluvian - Through The Cervix Of Hawwah DLP special edit

- metalized
Wyrzygało też split Antediluvian/ Temple Nightside - siodemeczka pomyslem i przemyslem Nuclear Winter Records. Ja już zamowiłem sobie sztuczkę.
P.J.E.C.
- maciek z klanu
Dawaj znać nastepnym razem jak bedziesz zamawial !!!!!! Masz mocne ciosy do kazdego bym sie dorzucil :) Mowilem juz o tym goralowi.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- metalized
Ja jestem nieśmiały i sie krępuje - zajebalem szpule sznurka do snopowiązalek, więc mam czym :D
P.J.E.C.